Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Én nem árulom el hogy fogok kinézni :D (azt a csávót kell figylni aki párszázméterenként orrot fúj)
Epyc, mikor is jöttök? Mi 15én már tervezünk kint lubickolni egyet(ha valaki korábban jön), és ha jó az idõ a Gosau tó körül/fölött van egy kellemes kis út amit pénteken lenyomnánk... Bár arra kell egy 2 óra, lehet hogy már arra nem értek oda, mert 4-5ig jó lenne elindulni. Számom az adataimnál.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Én pedig egész konkrétan így fogok kinézni: http://static.fotoal...6618_000627.JPG :) Ugyanez a keró/mez/nadrág/bukó. Egyedül a rajtszám változik 289-re :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

Ugyanazon a távon indulunk, csatlakoznék hozzád, mert valszeg én is lightosban próbálom átvészelni

Szintén 54 Km. Lightosan, idén nem sokat tekertem, ezzel együtt lesz Kb 250 km. A tavalyi 5000- bõl élek még.
Megismerhetõ leszek az XTR mez és gatya kombóról és a Cannondale Jekyll bringámról.
Péntek délután érkezünk és vasárnap jövünk vissza, Gosauban van a szállásunk.
Idõjárás:Az E heti
Nem túl rózsás.

A ruha nálam valószínûleg teljesen fehér felsõ lesz, sisak régi Casco Ventec (fehér, fekete és piros színekkel), cipõ Shimano 075-ös mtb., hátamon kék Vaude táska ivótasak kivezetéssel. Bicaj egy fekete Merida AM3000D, majdnem teljesen gyári, méregzöldre eloxált bilincsû markolattal. Ja, és 361-es a rajtszámom. :)
Talán addigra meg is gyógyulok; sajnos tegnap reggel bedagadt torokkal ébredtem, ma már hõemelkedéssel... Szóval, van izgalom minden téren!...

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Tavalyihoz képestb szerintem nagyon is vidám, B távra jön valaki?

Szia! Én is B távon megyek.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Jubileumi extra távot (72/2400) kik akarják épp túlélni? (Na nem olyan gyorsan, hanem csak ennyi a cél :D )
Ha nem felejtem el viszek sisakkamerát is...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Én megyek a B-n is. :D Nincs kizárva, hogy találkozunk.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)
Ugyanazon a távon indulunk, csatlakoznék hozzád, mert valszeg én is lightosban próbálom átvészelni

Oké, rendben. :)

Szintén 54 Km. Lightosan, idén nem sokat tekertem, ezzel együtt lesz Kb 250 km. A tavalyi 5000- bõl élek még.
Megismerhetõ leszek az XTR mez és gatya kombóról és a Cannondale Jekyll bringámról.
Péntek délután érkezünk és vasárnap jövünk vissza, Gosauban van a szállásunk.
Idõjárás:Az E heti
Nem túl rózsás.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

Ugyanazon a távon indulunk, csatlakoznék hozzád, mert valszeg én is lightosban próbálom átvészelni :)

Oké, rendben. :)

Mammut

Mammut

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Szerdán délelõtt indulok Budapestrõl Bad Goisernbe, vasnap délelõtt pedig vissza. Egy szûk 3. hely még van a kocsimban.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Én csak a rövid (D), 54 km-es távon indulok (nagyon-hobbi szinten tekerek, cél a virágszagolgatás:)) és épp szedegetem össze a cuccokat, amit vinnem kell. Meleg, de esõs idõt jeleznek elõre, szóval nem árt esõkabáttal és egyéb védelemmel készülni. Biztos ami biztos, én a téli tekerõs cuccaimat is viszem.

Ugyanazon a távon indulunk, csatlakoznék hozzád, mert valszeg én is lightosban próbálom átvészelni :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Samstag: Bedeckt und Regen. 11km wind, 20-26°C. Kis esõ csüt-péntekre is kijár.
Itt egy másik

Szal inkább készülök mindenre...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

30 fok? Maximum a lejtõben, mert hõmérsékletben nem lesz annyi!

http://http://www.ac.../Forecast2.aspx

Tavaly is így kezdõdöt.....

Akárhogy is nézem, ez a verseny utáni hét idõjárása.

A wetter.com és wetter.at jó idõt jósol Bad Goisernre.

http://www.wetter.co...e/?id=ATAT30054

http://www.wetter.at...ich/bad-goisern

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

Esõkabát 30fokban? :D Ha 15fokos maximumot jósolnának, akkor még rendben, de jelen állás szerint rád fog olvadni a cucc. Esõ ellen sárvédõ bõven elég.

30 fok? Maximum a lejtõben, mert hõmérsékletben nem lesz annyi!

http://http://www.ac.../Forecast2.aspx

Tavaly is így kezdõdöt.....

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Na a tavalyi 15fokos elõjelzés után nem hiszek én senkinek sem... fürdõgatyától a téli cuccokig mindent viszek!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Esõkabát 30fokban? :D Ha 15fokos maximumot jósolnának, akkor még rendben, de jelen állás szerint rád fog olvadni a cucc. Esõ ellen sárvédõ bõven elég.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Én csak a rövid (D), 54 km-es távon indulok (nagyon-hobbi szinten tekerek, cél a virágszagolgatás:)) és épp szedegetem össze a cuccokat, amit vinnem kell. Meleg, de esõs idõt jeleznek elõre, szóval nem árt esõkabáttal és egyéb védelemmel készülni. Biztos ami biztos, én a téli tekerõs cuccaimat is viszem.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
A tavalyinál azért jobb... bár így elég erõsen görcsesélyes lesz... Na nem baj, orrfújás miatt úgyis sûrûn meg kell állnom :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Úgy látom komoly esélye van, hogy olyan meleg legyen, mint 2007-ben.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
MAjnem az én nevem
Team Heavy Pedál Szeged