Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Na, mi holnap hajnalban startolunk kifele. Aki kemény az jön szombat hajnalban pacsizni. :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Köszi!

(Idén is ettõl kapok agyvérzést... biztosítások... alkusz oldalon és a biztosítóén szokás szerint más infók mindnél...
1, vagy a sportbiztosításban nincs sporteszköz/bringa
2, nincs autós része
3, nem terjed ki sportra
3, nem fér be (1)5000 alá

EUB-nél tudtok jobbat? (assistance-os meg másutt persze)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Ismeri vki Hallstattot hova érdemes oda menni túrázni?

Koponyák a faluban egy Katolikus templom kis temetõjében vannak. Egy kis kápolnában. Nem nehéz megközelíteni. Van magyar leírás is ott. Érdekes, megéri megnézni. Pár éve voltunk a sóbányában, hát nem véletlen nincs sok kép róla a katalógusokban. Egy barlang jó magasan amibe kisvonattal visznek be és a szintek és a viasz babák közt csúzdázni lehet ahol mérik a sebességed is. Persze min ez jó pénzért és ha akarod szintén arany árban megveheted a képet is. Aki volt már a Parajdi vagy a Wieliczka-i bányákban, az csalódni fog.
Viszont tudom ajánlani a Soleleitungsweg-et Hallstatt és Steeg közt ez egy kerékpárút ami a Gosauba vezetõ fõút felett is átmegy (magas híd). Több régi bányabejáratot és egy tuti kis bemutatóházat érintve, akár a tavat is körbe lehet tekerni.
Többi lehetõség itt: hallstatt online :: Home

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Max 2 fõ (bringával) még velem tarthat ki a starthoz (vagy én csatlakozok máshoz, mindegy). Ha érdekel privi/telefon.

Openmapsnál jobb térképet nem tudtok akkor garminra?!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
A rajt idõpontok:

11.00: "D" táv rajtja (1. blokk - menetidõ 3 óra 15 perc alatt)
11.05: 2. rajtblokk - futamidõ 3 óra 45 perc alatt
11.10: 3. rajtblokk - futamidõ 4 óra 15 perc alatt
11.15: 4. rajtblokk - futamidõ 4 óra 15 perc felett

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Soha eddig semmilyen versenyen nem jártam, elõre is elnézést az esetleg nyilvánvaló(nak tûnõ?) kérdésekért; szóval:
- mivel igazolom magam a rajtnál? (Vajon vigyek egy nyomtatott példányt a nevezésemrõl?)
- mennyivel elõbb érdemes odaérni a rajthoz?
Különben még azt sem tudom, mikor indul a D, azaz 54km-es táv, épp most keresem. :) Bármilyen hasznos tanács jöhet a magamfajta full zöldfülû amatõrnek! ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Haverom keresi, hátha más is: Távok, szintek
Ahogy elnézem nem fogok az elsõ 28kmben sokat mosolyogni... Itthon szoktunk 700métert egybe mászni valahol?

Lesz olyan aki Gosauban száll meg és a 72-es távra megy ki?

A barátnõm azaz Görögdinnye :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Hilfe !
Haverom sajnos néhány napja eltörte a kezét és így nem tud elindulni a versenyen. Ha valakit érdekel egy B táv nevezés, hívja:
Balázs Gábor: 20/428-5026 , gaborbalazs01@yahoo.co.uk
Szóljatok ismerõsöknek is, hátha valaki elmenne. Nagy élmény, én is már többször voltam ott.
Köszi !
Marci

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

A sóbarlangot ne hagyjátok ki, szerintem nagyon jó móka.

Én is voltam 2éve sóbarlangban, csak nem hallstattnál. Baromi sokat kellett felgyalogolni aszfalton egy tótól. Bent kb. 1km-t mentünk vízszintesen befele a hegybe, és nem volt meleg, sõt! Hosszúgatya-pulcsi erõteljesen ajánlott. Én rövidgatyában és pólóban voltam bent, fene gondolta hogy ilyen hideg tud lenni, a végére teljesen elgémberedtek az ujjaim a hidegtõl. :D
Na és ugye a csúszda, ahol lefotóznak és mérik a sebességet is. :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
A sóbarlangot ne hagyjátok ki, szerintem nagyon jó móka.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
A koponyák is fennt vannak a bánya környékén.
Más amúgy sincs nagyon Hallstatt-ban.
Vagyis mégis: a kilátás fenntrõl, illetve a felvonóról.
www.magicteam.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Inkább gyalog, max ha van vmi nagyon fincsi akad bringás is, akkor haverral azt bringával is megnézzük. Koponyákat láttam vhol, meg szép tájat képeken.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Fel a sóbányába, jókat lehet benn csúszdázni :)
www.magicteam.hu

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Gyalog, vagy biriglivel?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Haverom keresi, hátha más is: Távok, szintek
Ahogy elnézem nem fogok az elsõ 28kmben sokat mosolyogni... Itthon szoktunk 700métert egybe mászni valahol?

Lesz olyan aki Gosauban száll meg és a 72-es távra megy ki?

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

A ruha nálam valószínûleg teljesen fehér felsõ lesz, .....

Az idõjárás-elõrejelzés szerint ez csak a rajtnál lesz megállapítható, a célban már csak sejthetõ... :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Sajnos muszáj. Meg ki tudja, lehet, hogy a nõk között még dobogós lehetnék, bár szõrös lábbal nehéz lesz. :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Ha ilyet láttok: Flickr Photo Download: DSC_6302 A167-es rajtszámmal, akkor nem a bringás melegfelvonulásba csöppentetek, hanem én vagyok az. :D
Nyugodtan be lehet szólni, hogy "trekking bringa?!", nem lesz erõm megtorolni. :D

Azért ehhez a rucihoz már ne fogd össze a hajad hátul!:D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ha ilyet láttok: Flickr Photo Download: DSC_6302 A167-es rajtszámmal, akkor nem a bringás melegfelvonulásba csöppentetek, hanem én vagyok az. :D
Nyugodtan be lehet szólni, hogy "trekking bringa?!", nem lesz erõm megtorolni. :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
16-án reggel indulunk, elvileg délután 3-4-5 körül ott is lehetünk.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"