Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hát,ha egyszer én is eljutnék a Trophy-ra,én is bevállalnám az extrém távot.Hosszútávval kapcsolatban van már annyi tapasztalatom,megvolt már egy 24 órás solo is.Ha lúd...legyen serény:-)
Magellan-os

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Norbi: Igen, nekünk is 60-70 körül van min az 5 napos kiruccanás, 2-3 napra 50bõl ki lehet jönni.

Nem szar, csak unalmas a sotter. Nem is megyek azon a távon megint :D.

Ha a melóhelyem is úgy akarja (nem szokta) akkor megoldom a 119et... de tavaly is a szezon 2/3át melós kiküldetésben töltöttem :(.

Mûködik a magyar számlaszám, az összeggel vannak nekem gondjaim (vettem cuccot is, egyelõre utaltam 280al számolva).

Attila, grat, azért a 200 ott az elég kemény! Riszpekt!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Én idén nyárra tervezek egy több napos túrát a trophy környékére. Az egyszer biztos, hogy jó idõjárást nehéz lesz kifogni.
"Ride today, heal tomorrow"

bjozsefattila

bjozsefattila

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Én már négyszer voltam a Salzon, egyszer 53, kétszer 110, a múlt évben pedig a 211 km-est teljesítettem 13ó 59p alatt. Iszonyat jó élmény volt minden évben. Kiváló pálya, kiváló rendezés, kiváló szurkolók. Itt van minden: 0 +35 fok, zivatar, hózápor, zubogó patak... Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha valaki az izgalmas, rövid, technikás pályát kedveli akkor az 53-as távot ajánlom. Persze technikailag a legdurvább a 211-es táv, minden tekintetben. Én 99% ban középtávon szoktam indúlni, de fejben eldöntöttem hogy a 211-is legyõzhetõ, és sikerült! A cél elõtt 300m-re elkezdtek potyogni az örömkönnyeim. Ezt egy verseny sem hozta ki belõlem. 36 éves vagyok, nem vagyok profi, napi 10 órát dolgozom nagyrészt tetõn.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Értem,rendben!
De kíváncsi vagyok ,hogy 110-en mennyit fog mozogni a teló... :D

Azért jócskán vannak érdekes részek a 110-ben is. (pl. Gosau után a vége felé) Pont elég oda a 110mm

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Sziasztok,
Kérdés: a banki utalásnál (nevezési díj) a Magyar Raiffeisenes kapcsolat mûködik?
Elõre is köszi.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Van benne erdei ösvény is. ;) Valaki pont ebben a topikban írta egyszer, hogy a sotter is lehet izgi 50-60km/h környékén kanyarodva. :)
Norbi: ~70-80min. Mivel ti is a világ végérõl mentek.

Azt Dante és én írtam és most is fenn tartom

Értem,rendben!

A 119km-en is ugyan annyit kivéve egy pár km-es szakaszt mikor a barlang elõtt lefelé zugunk az erdõben esõ esetén egy ideglenes patakmederben.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Igen. Nem.
5 napra megyünk mindig, elõtte-utána túrázunk és tekerünk, fürdünk, bámészkodunk Adamekhüttéhez mászunk.
Mivel az 54 nem a teljesítõképességem határa, ezért 2010ben a 72es távon indultam.
Szép volt jó volt, de ahhoz képest Bükk egy gyilkos DH pálya Feltöltött kép
Összesen kb 2,5-3km erdei út volt, ez is 2 sávos, és az út felét/harmadát se mozogta ki a teló még 40 felett sem, azaz 70 km sotter és aszfalt.
Ez azért az én vérmérsékletemnek és szépérzékemnek nagyon nagyon kevés, inkább visszamegyek 54re játszani, max feszesebb tempóban.

Értem,rendben!
Team Heavy Pedál Szeged

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

Nesze nektek "etalonmaraton"!:D
Lehet, hogy a rendezés/ellátás elsõosztályú, de ha maga a pálya nagyrészt aszfalt és murva, akkor mégiscsak szar, nem?
Tököm autókázna ezért 1200km-t.

Mitõl is lenne szar ???
Azért egyszer megéri látni egy ilyen jól szervezett maratont.
A táj meg szó szerint lenyûgözõ. Igaz, hogy nem köves, gyökeres ösvényeken mászatnak de pl. itthon mikor mászol 1000m szintet egyben ? És közben minden kanyarban nézheted a másik hegyet, a tavat, a melletted lévõ völgyet. Ezt nehéz kifejezni szavakkal, miért is jó. És ne is próbáld hasonlítani egy magyar maratonhoz.
Egyszer próbáld ki, úgy ítélkezz róla !
Marci

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
kela, Röfike, köszönöm, csak egy megközelítõ összeg érdekelt.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Nagyjából:

mondjuk nekünk 2 tank benzin, mert ott is sokfelé megyünk kb. 30 ezer, 263 Euro 4 éjszaka, 5 nap !5 személynek! kb. 75 ezer, nevezés 9 ezer, pályamatrica 3 ezer körül, ehhez jön hozzá a kaja ill. az esetleges belépõjegyek, de ez már egyén, ill. családfüggõ.

kb. 25 ezer per fõ, ha 5-en mentek, 30 ezer ,ha 4-en. De mondom, ehhez jön még az étkezés, ill. a belépõjegyek. Ami minket illet étterembe egy-egy alkalommal szoktunk menni, míg jegyköltségek magasabbak szoktak lenni, de szerintem így is megáll 60 ezer per fõbõl.

A szállás a halstatti tótól 15 méterre volt.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Lehet, hogy a rendezés/ellátás elsõosztályú, de ha maga a pálya nagyrészt aszfalt és murva, akkor mégiscsak szar, nem?

Van benne erdei ösvény is. ;) Valaki pont ebben a topikban írta egyszer, hogy a sotter is lehet izgi 50-60km/h környékén kanyarodva. :)
Norbi: ~70-80min. Mivel ti is a világ végérõl mentek.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Kicsit off, 5 napos kirándulás személyre bontott költségvetése kb. mennyi?

nincs meg ezen a gépen az excel tábla, amiben összeírtam, de hétvégén megnézem, ha érdekel.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

340 :) és mi is 5 napra szoktunk menni:)

Kicsit off, 5 napos kirándulás személyre bontott költségvetése kb. mennyi?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
340 :) és mi is 5 napra szoktunk menni:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Mivel az 54 nem a teljesítõképességem határa, ezért 2010ben a 72es távon indultam.
Összesen kb 2,5-3km erdei út volt, ez is 2 sávos, és az út felét/harmadát se mozogta ki a teló még 40 felett sem, azaz 70 km sotter és aszfalt.
Ez azért az én vérmérsékletemnek és szépérzékemnek nagyon nagyon kevés, inkább visszamegyek 54re játszani, max feszesebb tempóban.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Basszus Pite..te 54 km-ért kiutazol?
:)

Igen. Nem.
5 napra megyünk mindig, elõtte-utána túrázunk és tekerünk, fürdünk, bámészkodunk Adamekhüttéhez mászunk.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Én is annyiért megyek ki, ha kijutok. Bár nekem kevesebb, mint a fele a távolság :)

Hát ezaz,ha kiautózok 600 km-ert akkor bicajozzak már egy jót...sõt elõzõ nap is
Team Heavy Pedál Szeged

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én is annyiért megyek ki, ha kijutok. Bár nekem kevesebb, mint a fele a távolság :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Basszus Pite..te 54 km-ért kiutazol?
:)
Team Heavy Pedál Szeged