Sziasztok!
Itt milyen szintû lesz a frissítés? Mire lehet számítani? Halottam ilyet, hogy kulacsot adnak, feltöltve. Ez megállja a helyét? Egyébb érdekességek, tudnivalók, amik mások mint itthon, amire figyeljünk?
Köszi!
Az ellátás olyan, hogy kár is mesélni róla, úgysem hiszed el amíg a saját szemeddel nem látod. A hegyektõl nem kell megijedni nem fogsz tudni olyan gyorsan felmenni, hogy rosszul legyél a magasságkülönbségtõl és csak csak 1500 m-rõl beszélünk, megtisztelni azért meg kell õket. Racing R nem rossz, de Noby még jobb elõl a murván, amire figyelj az osztrákok murvára születtek, ahogy õk mennek lefelé az nem feltétlenül megy neked is. Ruházatból mindenfélét, szó szerint mindenfélét vigyél, hosszú-meleget, lenge-rövidet és több garnitúrát, ha van cipõbõl azt is. Drasztikus idõjárás változásokat produkálnak a hegyek, amikor elõször voltam csak véletlenül dobtam be egy hosszú felsõt, életmentõ volt. Csütörtökön és pénteken két részletben szitáló esõben jártuk be az 54 km-es távot 8 fok volt a hegyen a lábunk nagyon fázott a vizes cipõben,szombaton a verseny napján kipucsított a nap és kánikulai melegben volt a verseny.