Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Lefele úgy szétfagytam mint még télen sem soha, így 175km után a saját épségem érdekében kiálltam.
Ha 1% esély van hogy 1-2napon belül jön valami esõ, vigyél esõkabátot, életet menthet. Nekem ezen úszott el a verseny.

Akkor, ha csak nem néz ki qrva jó idõ és 30 fok a hegyen, mindenképp mellénybe megyek fel, abban esõkabát és hosszú kesztyû. De még akár a kamásli is jól jöhet? :)
Kösz egyébként ezeket az infókat. Jól jönnek, hasznosak

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts
http://nyx.at/bikebo...0538_853891.jpg
Ez a rész benne van az 54 km távban?

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Csak megerõsíteni tudom, hogy ha nem vagy schotter-könig, akkor elõre NE tegyél racing ralph-ot, 40 felett kanyarban mindig kiment az eleje tavaly, igaz hogy iszonyatosan száraz volt a pálya, olyan helyeken porzott ahol elõtte 4 évben folyt a sár.

Racing Ralph-ot nem is akartam, nem jön be. Régi sem, az újat nem próbáltam, de inkább nem.
Geax mezcal lesz hátul, elöl még nemtom. Sztem Rocket Ron. De majd kiderül.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Csak megerõsíteni tudom, hogy ha nem vagy schotter-könig, akkor elõre NE tegyél racing ralph-ot, 40 felett kanyarban mindig kiment az eleje tavaly, igaz hogy iszonyatosan száraz volt a pálya, olyan helyeken porzott ahol elõtte 4 évben folyt a sár. Aztán ugye délután megjött a hétfõre ígért esõ és olyat produkált hogy sosem fogom elfelejteni. 35fokból lett 10-15, a hegyen a patak mellett 4°C, a mez zsebe folyamatosan csurig volt vízzel... 1500m-en úgy csapkodtak a villámok hogy azt hitten ott döglök meg. :D Lefele úgy szétfagytam mint még télen sem soha, így 175km után a saját épségem érdekében kiálltam.
Ha 1% esély van hogy 1-2napon belül jön valami esõ, vigyél esõkabátot, életet menthet. Nekem ezen úszott el a verseny.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Sziasztok!

Itt milyen szintû lesz a frissítés? Mire lehet számítani? Halottam ilyet, hogy kulacsot adnak, feltöltve. Ez megállja a helyét? Egyébb érdekességek, tudnivalók, amik mások mint itthon, amire figyeljünk?

Köszi!

Az ellátás olyan, hogy kár is mesélni róla, úgysem hiszed el amíg a saját szemeddel nem látod. A hegyektõl nem kell megijedni nem fogsz tudni olyan gyorsan felmenni, hogy rosszul legyél a magasságkülönbségtõl és csak csak 1500 m-rõl beszélünk, megtisztelni azért meg kell õket. Racing R nem rossz, de Noby még jobb elõl a murván, amire figyelj az osztrákok murvára születtek, ahogy õk mennek lefelé az nem feltétlenül megy neked is. Ruházatból mindenfélét, szó szerint mindenfélét vigyél, hosszú-meleget, lenge-rövidet és több garnitúrát, ha van cipõbõl azt is. Drasztikus idõjárás változásokat produkálnak a hegyek, amikor elõször voltam csak véletlenül dobtam be egy hosszú felsõt, életmentõ volt. Csütörtökön és pénteken két részletben szitáló esõben jártuk be az 54 km-es távot 8 fok volt a hegyen a lábunk nagyon fázott a vizes cipõben,szombaton a verseny napján kipucsított a nap és kánikulai melegben volt a verseny.

Mammut

Mammut

vendég

• fórumtag
  • 52 posts

Sziasztok!

Itt milyen szintû lesz a frissítés? Mire lehet számítani? Halottam ilyet, hogy kulacsot adnak, feltöltve. Ez megállja a helyét? Egyébb érdekességek, tudnivalók, amik mások mint itthon, amire figyeljünk?

Köszi!

Minden igényt kielégítõ a frissítés. Amire figyelni kell, hogy a hegyek nagyobbak, érezhetõ a légnyomás és a hõmérséklet különbség, aki nincs hozzászokva és erõsen teker, könnyen rosszul lesz. Majdnem minden versenyre jut egy komoly zivatar, ha viszel magaddal mobilt, vagy más izét, akkor azt nagyon vízhatlanra csomagold.

Mammut

Mammut

vendég

• fórumtag
  • 52 posts

Igen! Gumi ajánlat engem is érdekelne.
Most van 2.25 Racing ralphom és Raocket ronom (2.1 ) elõre.
De gondolkozom egy kevésbé mintás kombón is. Pl WTB nano raptor, vagy SpeedMax vagy hasonlók. Kinek van a kinti tapasztalata?

Racing Ralph tökéletes oda. A többség is azzal megy ott. Ott használtam életemben elõször, Z-Maxról váltottam oda, nagyon jó arra a talajra, féktávon mindig elõztem 2-3 ember.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts
Sziasztok!

Köszi!

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Szívem megszakad hogy nem tudok idén menni a trophyra! Jövõre remélem összejön minden!
Aki meg megy, annak kívánok sok sikert!
És egy kis kedvcsináló!

ForzaRacing

ForzaRacing

újonc

• fórumtag
  • 17 posts
Sziasztok,

eladó 54 km-es ffi nevezés,
illetve van lefoglalva egy szuper szállás 2 fõre négy éjszakára Bad Ischl-ben (versenyközponttól kb 5-8 km-re)

Érdeklõdni:
peter.kovacs@forzaracing.hu
vagy
30-4322497

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts
Sziasztok!

Kis infó, én a evezésem a rendezvény oldalán található Bankkártyás szolgáltatással fizettem be és mûködik.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OFF Igen. De idehaza elõre mintásabbat használok a "piszkos" utak miatt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts
Ez a Geax jóképû. WTB Nanoraptorhoz hasonló a mintája. Elöl hátul ezt használtad?

Mars

Mars

vendég

• fórumtag
  • 527 posts
Tavaly 2,25ös RacinRalp-al mentem elõl hátul a hosszún, és teljesen jó volt. Elõre talán nem árt egy kicsivel nagyobb oldalmintás gumi,mint a RocketRon pl.
Bár odakinn mindenki Fourius Fred-del megy 80al lefelé a sotteren....
A 73,4km-es táv a Halstatti tó túloldalárol indul. Aszfalt, majd 20%körüli murva a sóbányáig, onnan pár 100 méter 35%-os aszfalt:) Ezt követõen sotter sotter hátán fel is le is, majd némi aszfalt, és megint sotter. Ha jól emlékszem singletrack ezen a távon már nem is volt, max a legvégén egy 2km keveredés a cél elõtt, de az semmi.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én Trans Germany-n Geax Mezcal gummával mentem 1.8 baron a sárban 4 napon át, s jó volt. Ennyire kell a minta kábé. A gyökeres csúszósokon kissé szitált, de mindenhol máshol atomgyors volt. Zillertalra szintén ezzel megyek, pedig abban van trail is rendesen. Alpesi versenyekre aprómintás, ballonos gumival menjetek.

Ilyesmi mintázat is jó lehet:
Feltöltött kép
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts
Igen! Gumi ajánlat engem is érdekelne.
Most van 2.25 Racing ralphom és Raocket ronom (2.1 ) elõre.
De gondolkozom egy kevésbé mintás kombón is. Pl WTB nano raptor, vagy SpeedMax vagy hasonlók. Kinek van a kinti tapasztalata?

julien72

julien72

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Halihó!
Eddig 2x sikerült végignyomni az ötvenpár km-es távot a trophyn.
Idén a 73,4km-esre neveztünk. Valakinek van élménybeszámolója róla?
Az meg még jobban érdekel, hogy milyen a talaj.... Ugyanolyan, mint a rövidebb távon? Esetleg egy gumi mintázatot ajánlana?
Eddig a Maxxis Ignitor bejött. Fõleg a 2009-es évben :). Most valami "slickesebbre" gondoltam.
Ezer köszönet.

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 posts
Utitársa(ka)t keresek Salz-ra. Még 1, ha összehúzzuk magunkat 2 fõ befér hozzánk, vagy szívesen betársulunk máshoz is 2-en.
Ha valaki tud valami tuti szállást, esetleg ismerettsége van azt is szívesen fogadnám.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Írtam a csajnak, beírt bezahlt-nak. Bár kever valamit. Itt bennmaradhat a rendszerben az ember tavalyi neve és ha idén újra regisztrál akkor találhat 2 nevet?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

brenderk

brenderk

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Ne aggódj Gabe84 tavaly mi ugyan igy voltunk.....