Jelentkezz be Regisztrálj
Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Posted 2011. July 13. - 08:03
:: Salzkammergut Mountainbike Trophy
A SV Bad Goisern focipályáján július 12. és 19. között lehet kempingelni. Az árak éjszakánként, következõ nap 12 óráig érvényes. A kempingben és a bad goiserni Marktplatz-on is lesz wifi.
Helyek: Euro
szgk 3,00
lakókocsi 4,00
sátor 3,00
lakóautó 5,00
személyek Euro
felnõtt 5,00
gyerekek 14 éves korig 3,00
gyerekek 6 éves korig ingyenes
minden ár magában foglalja az ÁFÁ-t és a kurtaxát.
Nem sajnálkozok a Ewige Wand miatt, csak csodálkoztam, hogy azt kihagyták, mert az 54 is átmegy rajta, mondjuk valszeg így jött ki a 70akármennyi, hogy az elsõ kanyart kivették, azért is van messzebb a rajtjuk.
Mi is mindig felmegyünk a verseny elõtt, meg körbebringázzuk a Halstatt-i tavat, az még gyönyörû! Az "A" , "B" táv is elmegy itt a tó mellett, rövideseknek érdemes megnézni elõtte, nem egy nagy táv, szinte végig sík. Tavalyelõtt a fenti tavat is körbetekertük, Gosausee, ott jön le a hegyrõl a két hosszútáv, nem rossz helyek...
Posted 2011. July 13. - 07:34
Köszi a választ!
Még egy kérdés!
Sátorozó helyekre milyen lehetöség van?
Akkor 8-körül legyetek Kecskemétnél az M5-ön...
Posted 2011. July 13. - 06:24
ismerõsömék valami focipályát emlegettek, hogy ott van hely - jelképes pár euroért, amit annyira nem is ellenõriznek.Köszi a választ!
Még egy kérdés!
Sátorozó helyekre milyen lehetöség van?
csütörtökön mennek már, hogy legyen (jó) helyük
mi vasárnap este sátrazunk egyet, bízom benne, hogy addigra már újra lesz elég szabad hely
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2011. July 12. - 23:31
Posted 2011. July 12. - 22:39
Aki járt már a 119-en irja már le milyen a pálya,föleg a felfelék!?
27/34-el tekerhetö az eleje?Ahogy nézem olyan 10% körül van a két nagy hegy.
Tekerhetõ. Ahol nem, ott nem az áttétel a gond, hanem a tapadás. Tavaly nagykerékkel mentem az A-távon, 36-24-es tálakkal és 11-34-es sorral, ez kiskeréknél kb. 27-40 körülit jelent elõl. A lényeg, hogy alapozó zóna tetejénél nem kell jobban nyomni, aki erõs úgyis elmegy. Majd 3-4óra múlva lehet kezdeni elõzgetni, addigra elfogy a puskapor azoknál akik bekezdtek az elején.
Végig tartalékon kell menni, legalább a nagy hegyig. A sóbányához nyugis pörgetés, már amennyire a stabil 20-25%-ot nyugisnak lehet nevezni.
Utána kis lejtõ, aztán tovább fel 1500-ig. Innen kb. 700m szint lejtmenet, aztán ha még van erõ, akkor az utolsó "buckát" meg lehet nyomni.
Posted 2011. July 12. - 22:19
Mit sajnálkoztok az Ewige Wand-on ? 1 óra alatt fel lehet tekerni a városközpontból. A verseny elõtti vagy utáni napon is megcsinálhatod. Megéri felmenni, nagyon szép a kilátás.Hali!
Nem akarok vitatkozni, mert még nem indultam a C távon, csak D-n; de az ewige wand-ra nem nagyon megyünk majd fel.
Ha jól tudok térképet olvasni
Éjjel ki van világítva !
Posted 2011. July 12. - 20:48
Long term forecast for Bad Goisern in Upper Austria (Austria)
Meteorológus munkatárs szerint messze ez a legmegbízhatóbb, de pl. Sopronba vagy Salz'-ra a hegyekbe 2 napnál elõrébb lutri bármit is mondani, szóval majd csütörtöktõl érdemes sasolni.
Pillanatnyilag semmi kedvem menni, sátorozni.. Még, ha csak a tekerés lenne... Nincs valaki, aki már szombaton jön vissza és kidobna Sopronnál?
Posted 2011. July 12. - 17:25
Hát én mindjárt tököm szúrom magam. Most nézem, hogy végig esõt mond, mikor ott leszek a családdal. Csütörtöktõl jövõ szerdáig gyakorlatilag végig esni fog. Inkább elcserélném a szombati nem esõt, a többi napra. :mad:
Nyugi, ebben nincs egyetértés más oldalakkal:
Salzburg Wetter :: wetter.at
Még bármi lehet, de lehûlés lesz az látszik...
Posted 2011. July 12. - 16:53
Posted 2011. July 12. - 14:13
Vasárnap túráznánk az Adamekhüttéhez (gyalog, http://adamek.at Gosau felõl), érdekel vkit?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2011. July 12. - 08:18
27/34-el tekerhetö az eleje?Ahogy nézem olyan 10% körül van a két nagy hegy.
Posted 2011. July 11. - 16:58
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2011. July 11. - 16:43
Hátha valaki nem tud elmenni, vagy valami...
Pite! Én nem néztem még, de nem megy fel a 72 a Ewing Wandra? Érdekes... Pedig az lehet a legnépszerûbb táv. De így...
Posted 2011. July 11. - 15:18
Vagy ha csomaggal túlvállalták valakik magukat... Ha érdekel, telefonon keress. Köszönöm.
(A 72 nem megy fel az Ewige Wandra ami a képen van.)
Posted 2011. July 08. - 22:25
Hali!
Nem akarok vitatkozni, mert még nem indultam a C távon, csak D-n; de az ewige wand-ra nem nagyon megyünk majd fel.
Jól tudod, sõt még le sem jöttök rajta.
Posted 2011. July 08. - 22:01
Posted 2011. July 08. - 11:30
A Salzkammergut Trophy-ra keresünk utast az autónkba, péntek reggeli (07.15) indulással, 1 fõ számára. Ketten vagyunk, de egy harmadik embert is el tudunk vinni, bringával, csomaggal együtt. Visszafelé vasárnap jövünk.
Budapesti indulás és érkezés, dízel üzemanyag költség 1/3-át kérjük majd kifizetni.
Tudtok valakit, aki még keres fuvart és egyedül van?
Ide írjatok légyszi, ill. küldjetek elérhetõséget is.
Köszi!
Posted 2011. July 08. - 11:04
Posted 2011. July 08. - 10:33
Akkor lesz gond! De hát ezért csináljuk, hogy legyen! :-)Ha lazán megy a szilvás hosszú, akkor nem lesz gond.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_