Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Akár 2 fõ egy bringa is megoldható, a szálláson is, autóban is.
Sõt, fiatal párok elõnyben, legalább az asszony sem lenne egyedül csaj :)

Aki még nem járt ott, de érdekelné hova lehet menni, fõleg túrázni, fürdeni, dobjon privit és wiwes adatlapom képein láthatja ízelítõt, meg töltök fel késõbbieket is. Természetesen ez opciós, a másik team azt csinál amit csak akar. És a helyek ajánlása persze független attól hogy velünk jönnének-e :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Valaki Esztergom környékérõl, vagy útban kifelé csatlakozna? Gosauban van szállás is egy fõre még, bringának is van egy. Júli 12-16.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Sokan neveztetek már? Mi elvileg a héten oldjuk meg. Úgy néz ki leszünk 6-an :) Marad a D táv...az idei felkészültséggel az is komoly kihívás lesz.

2500+
Már akad pár nevezõ :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Sokan neveztetek már? Mi elvileg a héten oldjuk meg. Úgy néz ki leszünk 6-an :) Marad a D táv...az idei felkészültséggel az is komoly kihívás lesz.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Julius 11-én (szerdán) indulok Ausztriába,2 személyre foglaltam szállást-idõközben úgy alakultak a dolgok,hogy a társam nem tud jönni.
Aki csatlakozna hozzám keressen meg privátban!
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Bodza55

Bodza55

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!
Neveztem F távon,nekem ez is megmérettetés.Utitársakat keresnék kihez lehetne csatlakozni! Szálllásom már van.
Móna

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Hiba az ön készülékében van. :)
Egy kezdõ is felrepül ott egy 29er-el ha 2x10 rendszer van rajta vörsönygumival (elméletben) :D :D :D

Eléggé kígyózva tuti, nekem is csak úgy ment...(kocabringás vo'k, na)
A vége felé 'persze' lekényszerültem a nyeregbõl, megtorpantak elõttem, esélyem sem volt folytatni. Lehet ha én megyek elöl én torpanok meg, vagy hanyatt dõlök,ki tudja :)

Hogy röhögtem haverokon hogy ezen kell majd felmenniük (120asok), és mekkorákat poénkodtam, hehe (elõzõ nap ott voltunk gyalogosan).
Aztán a fejemet kellett volna látni amikor rájöttem hogy a 72es táv is felmegy ugyanott :D

Ráadásul pont elõtte, a ház melletti kútféleségnél törtem el a kulacstartómat, olyan ideges voltam mint állat...
Van ilyen :) Lehetne már nyár, tépném már ott a szarvat :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Látod, tekerni kell, úgy nem csúszik vissza az ember. :D Valamiért nem akartam elhinni, hogy az valóban annyi, amennyit kiírt a videóban a srác, de ezek szerint igen.

Egész konkrétan ott tiszta karist az aszfalt a stopliktól, sarokra kell lépni különben tényleg csúszkálsz! :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Egy kis kedvcsináló, érdemes megnézni, kb milyen helyeken megy a 120 km...:)
Salzkammergut Trophy 2011 120km Bike camera HD - YouTube

Nagyon jó a videó. Idén jó lenne ismét kint lenni, a 120-ason végigmennék szívesen! Sok helyet ismertem fel a videón, valahogy elkapott valami nosztalgikus érzés. :)
Az említett 30% feletti emelkedõ brutális. Azon nem tudok felmenni, inkább tolom.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

13:04-tõl ami van mászás - na oda kell a kistányér :)
azon a részen konkrétan csúsztam vissza, miközben toltam a bringát...

Hiba az ön készülékében van. :)
Egy kezdõ is felrepül ott egy 29er-el ha 2x10 rendszer van rajta vörsönygumival (elméletben) :D :D :D

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Látod, tekerni kell, úgy nem csúszik vissza az ember. :D Valamiért nem akartam elhinni, hogy az valóban annyi, amennyit kiírt a videóban a srác, de ezek szerint igen.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Én már el is utaltam a nevezést.
B-táv.
14500ft-volt OTP-s számlámról
Odinon keresztül meg 17000ft lenne.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
2009
Elõtte nap 30fok volt (késõ délután úgy kb10perc alatt beborult, és elkezdett esni az esõ)
De jó volt :D
Feltöltött kép
Feltöltött kép

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Köszi,bizom benne,hogy az idõ kegyes lesz hozzám/hozzánk,de azért felkészülök minden lehetõségre.

Ne bízz minden jel nélkül, 20 p alatt hatalmas felhõszakadásos vihar jöhet olyan amilyet csak a filmekben láttál az egy órája még csak csörgedezõ patakocska sziklákat görgetõ áradattá válhat.
https://plus.google....184683567446946
A 2009 verseny után 2 nappal azaz július közepe, a földút a 120-as pálya 90km környéke a versenyen itt sokakat kapott el a zuhé. Itt ettõl a helytõl 800 méterre laktunk.
Bepakolva az útra https://plus.google....170268261264802
A szállásunk középen a pályáról fényképezve https://plus.google....167084201331410
Ragyogó napsütés https://plus.google....171439228244738
Szakadó esõ és befutó https://plus.google....171724091661602
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Simán megcsinálod, no para. A szép napra azért ne fogadj mindenképp vigyél esõkabátot 2 bõl 2x bejött.

Amint áthaladt a célvonalon, az szép nap lesz. :)

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Köszi,bizom benne,hogy az idõ kegyes lesz hozzám/hozzánk,de azért felkészülök minden lehetõségre.
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Én a B távon szeretnék indulni,arról mit lehet tudni?

Simán megcsinálod, no para. A szép napra azért ne fogadj mindenképp vigyél esõkabátot 2 bõl 2x bejött.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

A teljesités a célom.Konkrétan elõször jutok ki ilyen bringás paradicsomba ezért választottam a második leghosszabb távot legyen egy szép napom:)

Meglesz! :)