Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Volt amikor hó esett, és szénné fagytak a sporttársak a verseny napján, de 37°is. Az a szép az alpokban hogy egyik napról a másikra változik, így õszi ruhától a nyáriig jöhet minden.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Jó napot kívánok.
Salz-szûzként lenne két nagyon egyszerû kérdésem:
1. Milyen hõmérsékletekre készüljek? Úgy értem, kell-e arra számítani, hogy kánikula esetén a hegytetõn -5 fok és hóesés vár? Vigyek bundabugyit? :-)
2. Milyenek a frissítõk? Kell saját energiaszelettel készülni, vagy elég jó a helyi kínálat is?

Hozni hozz magaddal minden idõjárásra ruhát, én az elsõnél csak véletlenül dobtam be egy hosszú felsõt, nagyon kellett, a verseny elõtt két nap bejártuk a pályát és a hegyen 9 fok volt, szemerkélõ esõ és láttuk a leheletünket, a lábunk majd lefagyott, a verseny napján meg kánikula. Tavaly ahogy Hosi is írta elõtte esõ hideg, én is egy szélálló mellényben indultam neki gondolván jó lesz az a hosszú lefelékben, az elsõ aszfaltos felfelé tetején bedobtam az egyik kocsibehajtóra olyan meleg lett.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Ezt nem lehet elõre megmondani. Tavaly a verseny elõtt és után is esõ és hideg volt, de aznap kõkemény nyár (én túl is öltöztem). A kezdõ csomagban van egy powerbar kupon amiért még plusz energiát kapsz (azt hiszem 10 EU értékben). A kínálat bõséges, én csak plusz 2 zselét vittem magammal a kuponcsomaghoz (és még maradt is)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Jó napot kívánok.
1. Milyen hõmérsékletekre készüljek? Úgy értem, kell-e arra számítani, hogy kánikula esetén a hegytetõn -5 fok és hóesés vár? Vigyek bundabugyit? :-)
2. Milyenek a frissítõk? Kell saját energiaszelettel készülni, vagy elég jó a helyi kínálat is?

Bundabugyi ne, de egy esõkabát mindenképpen legyen nálad.

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
Jó napot kívánok.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Sport társak ! Elfoglaltság miatt van egy fölösleges 2 ágyas szoba UNTERSEE- településen 4 km a rajttól 300m re tótól elõtte 50 m re megy az A és a B táv érkezés 12 én távozás 15.én 35 euró/ fõ/ éjjszaka reggelivel. hétfõ reggelig jelentkezzen akit érdekel vagy lemondom .

team70

team70

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Willkommen | Gasthof Gosausee

itt próbálkozz,ma mondtam vissza egy kétágyas szobát.
nem drága és kurva szép helyen van.

Kisherceg1

Kisherceg1

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Salz-os indulók!

Szállással már rendelkezõ résztvevõt keresünk 3. embernek (azaz 1 fõ) utasként autóba, bringával és csomaggal együtt jöhet természetesen. Indulás Budapestrõl, július 12 (csütörtök), hazaút július 15 (vasárnap). Bad Goisern és Altaussee vonalon szállással rendelkezõk elõnyben! Válaszokat SOS várom!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Én elõször olyan helyre mentem amit más lemondott, és azóta oda járunk vissza. Amúgy mindenen keress most már :)
Egyébként fel hívnak másik szállásokat is általában ha már tele vannak, kiközvetítik egymást.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Azért ahhoz hatalmas mák kell, tegyük hozzá!
Jellemzõen március végére már gyakorlatilag elfogynak a helyek (a verseny idejére).

Ti hogy kerestek szállást, mely oldalakon? Nekem eddig leginkább a tiscover.com jött be arra a környékre.
Egyszer a helyi túrisztikai központon keresztül is sikerült szállást találnom, de távolról az sokkal macerásabb volt.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Azért ahhoz hatalmas mák kell, tegyük hozzá!
Jellemzõen március végére már gyakorlatilag elfogynak a helyek (a verseny idejére).

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Pedig lehet. 2 éve is lazán találtunk 2 héttel a verseny elõtt Gosau-ban, ahonnan csak le kell gurulni a versenyhez egy kicsit, meg idén is, szintén Gosau. Igaz, az utolsó szabad kétfõs szobát foglaltuk/foglaljuk épp. :-)

Tavaly mi is két héttel a verseny elõtt foglaltunk szállást Russbach-ban, ahogy közeledik a verseny ideje úgy kell tágítani a kört, bár nekünk a bevált helyünk Bad Goisern-Au település részen van, ott megy el az A és B táv a háztól 50m-re. Kényelmesebb és egyszerûbb be és visszagurulni a verseny után mintha a környezõ településekrõl kellene bekocsikázni és parkolóhelyet vadászni.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

A rajt/cél terület közelében, a réten szerintem most is lehet sátrazni. Eddig 3 euro/fõ/nap volt.
Olcsó nem sátor szállást találni most, júniusban? A jövõ évi versenyre még találhatsz, az ideire esélytelen.

Pedig lehet. 2 éve is lazán találtunk 2 héttel a verseny elõtt Gosau-ban, ahonnan csak le kell gurulni a versenyhez egy kicsit, meg idén is, szintén Gosau. Igaz, az utolsó szabad kétfõs szobát foglaltuk/foglaljuk épp. :-)

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Tudna valaki tippet adni, hogy hol érdemes olcsó szállást keresni a verseny környékén (~20km)? Esetleg sátorozásra van lehetõség, vagy felejtsem el?

A rajt/cél terület közelében, a réten szerintem most is lehet sátrazni. Eddig 3 euro/fõ/nap volt.
Olcsó nem sátor szállást találni most, júniusban? A jövõ évi versenyre még találhatsz, az ideire esélytelen.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

,,Schottergermánoknak" :D

Jó szöveg! És mennyire igaz is! :cool2:

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Tudna valaki tippet adni, hogy hol érdemes olcsó szállást keresni a verseny környékén (~20km)? Esetleg sátorozásra van lehetõség, vagy felejtsem el?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Salzra még mindig a hátul kismintás/gurulós, elõl nagyobb/ritkásabb mintás a nyerõ szerintem. Részemrõl elõl Conti X-King, hátra Raceking, mindkettõ 2,2", Protection, BlackChili, belsõ nélkül. Schottergermánoknak mindegy, de nekem nem árt, ha van oldaltartása is a guminak. :D

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Hehe, ja, már "várjuk"!:-)
Nekem 1 használható pár van per pillanat (Geax Saguaro-k, hátul már csak 50-60%-os), az lesz, akármi lesz! :-D (kivéve ha összeszabom/-vágom a verseny elõtt:-) Csak ne felnin menjek, többi tökmindegy! :-)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ejj, gumikérdés mikor merül már fel? :)

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Na mégegyszer beirom-hátha...
Julius 11-én (szerdától vasárnapig tervezem) indulok Ausztriába,2 személyre foglaltam szállást-idõközben úgy alakultak a dolgok,hogy a társam nem tud jönni.
Aki csatlakozna hozzám keressen meg privátban!
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."