Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

Haska

Haska

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

valami ar-korlatot tegyunk mar a dologba.

konkretan: mennyit szansz ra? aztan megmondjuk mi a jo.

en mavicot vennek. 717-est, vagy 719-est [van belole disc-es 2007-ben rob hallod? :D]

komplett elso kerekem 714g gyorszar nelkul. es hazajottem mar egy par hegyrol vele. [na jo, itt csak dombok vannak, tudom]

7000 Darabonként. Linket ahonnan meg is rendelhetem küldetek már légyszi.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
es milyen szexi :D

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem vágom azt a 719 disc-et, de utánanézek. miért is lenne jó az nekem? jahm. xm719 igymár leesett :D
jónagy szutykok.
most adhatom el....

(szerk: ha ezeket a kerekeket eladom, '07 xtr lesz helyette, az 101%)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
valami ar-korlatot tegyunk mar a dologba.

konkretan: mennyit szansz ra? aztan megmondjuk mi a jo.

en mavicot vennek. 717-est, vagy 719-est [van belole disc-es 2007-ben rob hallod? :D]

komplett elso kerekem 714g gyorszar nelkul. es hazajottem mar egy par hegyrol vele. [na jo, itt csak dombok vannak, tudom]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Haska

Haska

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

én egy mammoth-ot fûznék be... tényleg... komolyan...

:-D Nem teszem bele! :-D Majd építek jövõre 1 DH talán abba... Addig hagyom fogyni a falon :-D

Haska

Haska

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
CR18. alatt Black eye az ami jól néz ki de még csak 200 grammot mentünk lefele. Legyen még könnyebb akkor 525 nél tartunk. Ja és az UFO val mi a baj?

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Mostmár tessék ajánlani valami felnit.

én egy mammoth-ot fûznék be... tényleg... komolyan...

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

súlyom 68-70 kiló között. Köszi a tippet utánna nézek mennyire kafa :-D

nekem eddig a mach1 mx disc nagyon bejött - olcsó és erõs

Haska

Haska

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

xc-re sunból cr18 meg esetleg mach IV (ez a legkönnyebb a sunokból, és az UFO-t nem számítjuk), vagy ha nehezebb vagy, akkor rhino lite. mavicból xm317.

súlyom 68-70 kiló között. Köszi a tippet utánna nézek mennyire kafa :-D Mostmár akkor a súlyát nézem...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
xc-re sunból cr18 meg esetleg mach IV (ez a legkönnyebb a sunokból, és az UFO-t nem számítjuk), vagy ha nehezebb vagy, akkor rhino lite. mavicból xm317.

Haska

Haska

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

szerintem lépjünk túl ezen.
ha a kollega ugy gondolja, neki kell 700 gramm felninként (ami nekem az elsõ kerekem kompletten) akkor kell neki, és ezen tovább ne vitatkozzunk, mert csak felesleges szócséplés.
köszi.

hmmm a mûhelyben fog lógni a falon... :-P Lebeszéltetek róla annyi negatívat kapott a felni, hogy majdnem kidobtam már a sorok olvasása közben. :-(
Mostmár tessék ajánlani valami felnit. Na feldobtam a témát. Ezen lehet csámcsogni :-P Képet is mellékeljetek vagy linket :-D Elõre is köszi.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem lépjünk túl ezen.
ha a kollega ugy gondolja, neki kell 700 gramm felninként (ami nekem az elsõ kerekem kompletten) akkor kell neki, és ezen tovább ne vitatkozzunk, mert csak felesleges szócséplés.
köszi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha pl. tigris (aki azért nem pehelysúlyú és hozzáértõ) 390-450 grammos felniket használ 2-1.8-as küllõkkel és azt mondja, hogy bírja alatta, akkor miért nem gondolkozol el azon, hogy talán igaza van neki és a többieknek is?

a mammoth az egy durvulásra termett felni. xc-re felesleges az a 2*705=1410 gramm csak a felnikre (nekem kicsivel több a két kerék befûzve aggyal és küllõvel együtt!), sok felesleges energiát pazarolsz el, mire azzal felmászol valahova.(nyers fizika az egész..nehéz kerék->nagyobb energia kell a forgatásához) de egyszer, ha lesz rá módod, vegyél egy könnyû felnit (ha már sun, akkor mach IV vagy cr18, esetleg vmi mavic, mondjuk 317), és aztán azt vesd össze a mammothal. azért az a mínusz sokszáz gramm egy keréknél számít...az okosak szerint 1 gramm könnyítés a keréken=3 gramm a paripa más részein (vagy valahogy így...)

amúgy meg megvan a dt 240- xc 717 kerék, gyönyörû fekete mindene és baromi könnyû. menettapasztalatok majd ha kicsit jobb idõ lesz, nincs téli cuccom...

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Nekem volt ilyen. A DT agy Mammothba volt befûzve. Gyorsan túladtam rajta. A Rhyno is

Mocskos jól néz ki!!!

de vagy 100g-mal könnyebb.

Haska

Haska

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

ha egy pár súlya lenne, akkor azt mondaná a grammániások tábora, hogy "igen, ez megfelelõ"

nézd meg a fórumozók galériáit (aláírsban van sokunknak), hogy ki milyen felnit, egyéb alkatrészt használ ;)

a hegyes dolog csak kötekedés volt. :) písz!
egyébként meg a romániai hegyekrõl nem tudtam...

Papiristák nem érdekelnek... Igaz szeretek én is sebességgel haladni de majd különbséget teszek tavasszal Alesa X Plorer, és MAMMOTH között.

Haska

Haska

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

Feltöltött kép
az a 625 meg inkább picit több ;) sõõõõt (hacsak nem 24-est vettél)

ÓÓÓ :-) Ez a kép nekem is megvan csak nem bírtam felrakni nektek, hogy gyönyörködjek ti is :-) Na jó nem beszélek mindenki nevében... Mocskos jól néz ki!!! Amúgy 26 osat vettem akkor igaz 705 Gé. Nem baj hátul idõnként elszalad. Remélem megérzem a 2 között majd a különbséget. Ma rápróbáltam a 2,3" as Tiogát és elmegy a villa közt bõven.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
DS1: hegesztett, 1 kamrás - szép kerekített profil - 8-9000 kb
DS2: illesztett, 1 kamrás - ennek is - 5500 kb
DS2: illesztett, 3 kamrás - kicsit szögletesebb, nehezebb és a legolcsóbb 3-4 vagy 5000

utóbbi kettõ volt/van

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
de DS2-bõl több fajta is van tudtommal

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

705 ;)

papiron...a 2 db DS2-esemnek is 810g-nak kellett volna lennie, ehelyett 922g...azért ez nem kevés...
szerk: mármint a különbség
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

bõven több 624-nél, 750 minimum.

705 ;)

edit: akkor minimum