Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nem tudnak adni Ringle Dirty Flea agyat centerlockal a dajcsok :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es centirozni se annyira veszelyes... asszem azt a kicsi alu kullokulcsot azt adjak hozza, meg a muanyag DOLOGt is, amivel fogod a kullot, hogy iranyba alljon... es mivel kevesebb kullo, centirozni is tok konnyu. felteve, hogy a felni nem kapott valami durvat
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
küllõ szerzéssel itthon szerencsére nincs nagy probléma, rögtön, ha mást nem véges idõn belül bármi megjön.

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Szeretnék tanácsot kérni outi kerék ügyben
Szerintetek melyik a jobb kerék egy ilyen vagy egy Simano WHR-561 ?
http://www.boc24.de/...&ProdPerPage=20
http://www.bike-comp...561 Laufradsatz
Árban hasonló kategória mindkettõ
Edzésre, kisebb-nagyobb versenyekre használnám.
(Fontos az olcsóság a tartósság és minél kevesebb súly)

A SH gyári keréktõl azért idegenkedek mivel szerintem nehéz otthon/mûhelyben centírozni és nem nagyon lehet bele küllõt szerezni (viszont elõnye hogy kevésküllõs, aerodinamikusabb)
Cáfoljatok meg ha nem így van!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ez olcsó és könnyû:
link
+ FRM és Sun-Ringlé.

ehhez mit szólna a nagyközönség?
http://www.actionspo...satz::9370.html

nézegettem a Ringlé honlapját, kaphatók ezek az agyak CenterLockos változatban is. bár ahogy sejtem, azokat nem kapnám meg ebben az árban, ebben a kerékszettben.
külön meg nem láttam sajnos Ringle Dirty Flea agyakat.
szívem szerint 717 es felniket tennék fel, de akkor meg már teljesen eltértem a linkelt komplett keréktõl...

Nope is nagyon szimpatikus, csak sajnos nem hallottam róla túl sokat, így nem merek belenyúlni. nem akarom, hogy nekem kelljen kitapasztalni a tartósságát...

hohóóó, most olvasok csak tapasztalatot:
valaki megmérte a sun dirty flea-2,0-1,8mm-717-es kerekét és 1,72 kg-ra jött ki...

ááá, összezavarodtam.:(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

...

mi az a ra`f?

felni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hat ez hiheto... itt a pashleykban van 26 x 1 3/8, es a bromptonokban 16 x 1 3/8. ezek tradicionalis angol markak, vizozon elotti szabvany kerekmerettel.

ha ez is valami hasonlo, akkor csak annyit tudok mondani, hogy jo szerencset...

mi az a ra`f?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
sziasztok!egyik barátom megadott egy kerékméretet h ilyet szerezzek neki aluminiumba 2 db-ot!ilyen kellene:22x1 3/8
37x507
akinek van vagy tud szerezni ilyen méretû ráfot az írjon privibe!!FOONNNTOOS!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ds2-bõl kétféle volt azt hiszem. (nem arról beszélek, hogy van ds1 és ds2, hanem rendesen, kétféle ds2)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

nekem sem. de láttam eleget. élõben is.
ezek után valahogy nem bízom az illesztett felniben. nem azt mondom, hogy automatikusan sz*r, csak hogy a hegesztett nagy valószinüséggel erõsebb. (persze a hegesztett 517-esembõl kiszakadt a szegecs szóval semmi nem tökéletes....)

én mostanában 3 db sun ds2-t láttam meghalni, nem illesztésnél, hanem elrepedtek,,,,,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Hány felnid jött eddig szét az illesztésnél?
Nekem egy se.

nekem sem. de láttam eleget. élõben is.
ezek után valahogy nem bízom az illesztett felniben. nem azt mondom, hogy automatikusan sz*r, csak hogy a hegesztett nagy valószinüséggel erõsebb. (persze a hegesztett 517-esembõl kiszakadt a szegecs szóval semmi nem tökéletes....)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Nekem a derékszögbe hajlított CR18 illesztésénél nincs sérülés. De a hegesztett biztosan erõsebb (abban is van egy stift).

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Nekem egy se.

x517, xc717disc, xm321

ezeket lattam iden. nem kepen, hanem eloben

igen, a hegesztett is szet tud jonni...

RAUH-Welt
B E G R I F F

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
két szétnyílt rhyno lite figyel itt a garázsban éppen
(bár még a futkározós bringában ideiglenesen használható)
Autist Team:)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

syncros = ritchey
aki nem képes hegesztett felnit gyártani, az csak hajlitgatja az aluminiumprofilokat, nem felnit csinál.

Nekem egy se.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
jahogy, így már érthetõ

azthittem hegesztett az is

pedig van egy pár okosság amit kitaláltak, de akkor így valóban...

köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
syncros = ritchey
aki nem képes hegesztett felnit gyártani, az csak hajlitgatja az aluminiumprofilokat, nem felnit csinál.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
syncros miért nem?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a felsõ kategóriás mavic kerekek mind hegesztett felnivel jönnek. az fsa is? kétlem.
jó felnit megítélésem szerint nagyon kevesen gyártanak (perpill) a földön, ugymint: mavic, sun, dt swiss, és bontrager.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ezt úgy értettem, hogy mivel külön is meg lehet vásárolni a darabjait (agy, küllõ, felni) könnyebben tudom cserélni az esetleges hibás (görbült, törött stb.) darabokat.

NT: ez a Nope mit gyárt, fûnyírókat? :P bár tetszik. bár vannak kétségeim a tartósságát illetõen. még utána kéne járnom...
viszont lejjebb találtam mást:
http://www.actionspo...y.php?info=9370