Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem meg van gumis topik... ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Szerintem meg sárban nagyon ottvan.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Szerintem hulladék, de ez magánvélemény.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Michelin xc/at sztem elég jó minöség.vagy nem?:chin:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
vagy használjatok rendes méretû, jófajta külsõket.....nekem cca 20k alatt 4 defektem volt, abból 3 aszfalton a 4. meg rajzszög.....

bár ez itt naon off
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

Vagy használsz +250g-ért defektmentesítõ-megelõzõ folyadékot, az egyik haveromnak elég jól bevált.

Van,de még nem használtam.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Vagy használsz +250g-ért defektmentesítõ-megelõzõ folyadékot, az egyik haveromnak elég jól bevált.

A sebesség mindent megold.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Vagy gyakorolsz brutál terepen, hogy még technikásabb légy, és aztán majd nem fogod annyira húzni a féket, hogy a kerék blokkolgasson lefelé :D Tapasztalataim szerint ilyenkor könnyebben szed össze tüskét. Legalábbis általában ilyen manõverek után kaptam defektet :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Szerintem a defektvédö szalag egy hulyeseg. Meg teszel hozza egy kicsit es veszel egy uj, jooo, kulso gumit, olyat amelyikben suru minosegi szovet van.:)
A {kicsike} : Magellan DENEB 2005, Manitou SUPER Splice 100-130 mm, AVID BB7_203, Mavic 325 DISC, XTR valtok+v.karok, SYNCROS, HOLZFELLER, stb...
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
A nyáron vettem azt a defektvédö szalagot.Beleraktam a kerékbe a külsö-belsö közé,nem tudom hány gramm volt,de az elsö utam után rögtön ki is vettem.Nagyon lehetett érezni,nem volt frankó.Azóta porosodik,de lehet berakom az edzögépbe,had' combosodjak:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
300 400 gramm egy keréknél hihetetlen sok! :)
majd még írjál ám róla, hogy mit bír stb...

használd egészséggel! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
konásnak válasz:

eddig sajnos csak egy kört sikerült vele mennem terepen :-( hiába a jó idõ, ha mire terepre érek, egyszerûen rámsötétedik és sötétben pedig nem tekerek terepen...ezért a rendelkezésre álló kb. egy-másfél óra (3ig suli, jó, ha 3/4-ed 4kor el tudok indulni:-() jobb kihasználása érdekében mostanság a régi kerékkel hajtok országúton + 1.6 slick gumma, a dts meg ott pihen kint, terepgumival :-(

amúgy meg nem is hittem, hogy -300-400 gramm/ kerék ennyit számít...felfele sokkal könnyebb volt hajtani, és merevebbnek is tûnt az alatt az egy kör alatt (Budaörs-Normafa-János-hegy-Szépjuhászné és vissza).

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
off
muszáj? :D
de akkor a szerelem topicba :P

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

Egyértelmûen izom!!!:)

Szerintem is:D mindjárt belinkelek egy aktot:offtopic: a habtestemröl.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Akkor szivesen fogadom az xl-röl!Hát nem 50 kiló vagyok,bár fogalmam sincs mitöl vagyok 90,söt szezonban 93?!off :( :chin:

Egyértelmûen izom!!!:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Küldenél nekem pár képet a kerekekröl?

holnap ha jó még...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

hát az én közel mázsámat, meg a kiképzést amit egy 13/13 centit mozgó fulliban kap azt remekül bírja.......amikor még ust-ztem a hátsó eresztett picit, de vszinû a szelep volt a bûnös......amúgy kiváló.

Küldenél nekem pár képet a kerekekröl?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
off: dr. speci, módosítsd az aláírásod. hogy maximum 3 sor hosszú legyen ;)

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 posts

A novatec is 4 csapis és 3 kilincses.
Van olyan hely ahol akciós.

az uzletben azt mondtak hogy 'ez' a NOVATEC nem kilincses hanem valami gorgo-s ??? , en ahogy neztem-tekertem semmi de semmi hangja nem volt, szoval tenyleg nem hallatszott a kalapacsok klaccanasa , teljesen nema volt, azota kinyomoztam hogy ez is 4ipari csapagyas, ebbol a szempontbol OK.

minosegileg : jobb vagy gyengebb a B+ -nal ? ? ?

es akkor hat van olyan amelyik nem kilicses ?? az milyen ??

:confused: :confused:
A {kicsike} : Magellan DENEB 2005, Manitou SUPER Splice 100-130 mm, AVID BB7_203, Mavic 325 DISC, XTR valtok+v.karok, SYNCROS, HOLZFELLER, stb...
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

pl. hogy birja-e a strapát?kell centirozni,beázásra hajlamos stb.?
ha már ennyi pénzt rászánok mindenképp tuti kerekeket szeretnék,olyat amivel nem kell törödni,lehet hajtani árkon-bokron gond nélkül.

hát az én közel mázsámat, meg a kiképzést amit egy 13/13 centit mozgó fulliban kap azt remekül bírja.......amikor még ust-ztem a hátsó eresztett picit, de vszinû a szelep volt a bûnös......amúgy kiváló.