errõl az a történet jut eszembe, hogy:
A hangya egész nyáron szorgalmasan gyûjtögetett télire. A tücsök meg csak hegedûlt, hegedûlt, nem csinált semmit.
Aztán amikor beköszöntött az õsz, megdöglött mindkettõ

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A Weinmann nem olyan rossz felni, persze ha legalább duplafalú.Sziasztok! Átépítem a cangám a saját szájizem szerint. A gyári felniket szeretném lecserélni (weinmann), mert szeretnék marcin indulni, és hosszabb túrákat is megtenni.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Sziasztok!
Átépítem a cangám a saját szájizem szerint. A gyári felniket szeretném lecserélni (weinmann), mert szeretnék marcin indulni, és hosszabb túrákat is megtenni. A következõ abroncsokat néztem, de nem tudok dönteni:
WTB dual duty
WTB laser xc
Mavic 321 disc
Rigida X-Plorer
Rigida zac
Ritchey Pro
Szerintetek melyik lenne jó választás?
Köszönöm.
Flickr
B+ Acrobatom van.3 év alatt egyszer sikrült 8-ast tenni bele,de azt is ki lehetett szedni.Szerintem jó felni.szasztoK!
Új felniket szeretnék és nem tudom, melyik a legmegbízhatóbb ezek közül. Van valakinek vmilyen tapasztalata?
A wtb dual dual v. B+ Acrobat pro v. rigida zac2000?
Fõleg városba kellene de azért ki szoktam tévedni terepre is.
köszi
zsolesz privi mentszasztoK!
Új felniket szeretnék és nem tudom, melyik a legmegbízhatóbb ezek közül. Van valakinek vmilyen tapasztalata?
A wtb dual dual v. B+ Acrobat pro v. rigida zac2000?
Fõleg városba kellene de azért ki szoktam tévedni terepre is.
köszi
A sebesség mindent megold.
azt még nem tisztáztuk, hogy Vfékes kell-e vagy tárcsás.
Az xl a másik versenyzö...Az xtr szebb szerintem,de ez másodlagos szempont.
Az xl a másik versenyzö...Az xtr szebb szerintem,de ez másodlagos szempont.Tondach:
mér pont XT/XTR kerék?
nehéz nem?
abban a súlyban/árban kapnál Crossmax XL-t is. ami Tigrincsnek is jól szolgál...
azért az új xtr legalább 400 grammal könnyeb mint az xl......bár valami azt súgja hogy kissé drágább is ...Tondach:
mér pont XT/XTR kerék?
nehéz nem?
abban a súlyban/árban kapnál Crossmax XL-t is. ami Tigrincsnek is jól szolgál...