Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
gt_atee: grat, használd egészséggel (és valami normális külsõt rakj rá, ne egy csensungot:D). amúgy meg elõször nagyon néztem, hogy ott alul mi a fene az az igen csak girbegurba küllõ, és majdnem rá is kérdeztem, hogy ez valamiféle új fûzési technika, de aztán jobban megnézve leesett, hogy az valami kábelféle lehet...ugye jól látom?:D

edit: ptamás megelõzött, szerintem sem az agy meg a felni lesz a gyenge pont...nekem a Gyuri (lokálboltos) azt tanácsolta, amikor fûzettem nála havernak, hogy nem ajánlja a húzott küllõket, mert õ évente egyszer, de inkább étszer biztosan találkozik azzal, akinek húzott küllõvel fûzött...mégpedig akkor, amikor centírozni viszik...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Végre elkészült az újj hátsó-kerekem.

Mavic XC717Disc-XTR 07 Disc 32lyuk-Fekete DT Revolution 2.0-1.5-2.0 küllõk.Összsúly:836ghttp://pix.bikemag.h...um/DSC02738.JPG

:bananadanRemélem kibír.

Nagyon szép lett! Garulation! :)
Biztos, hogy nem az agy és a felni lesz a gyenge pont ;), ha egyáltalán lesz.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Végre elkészült az újj hátsó-kerekem.

Mavic XC717Disc-XTR 07 Disc 32lyuk-Fekete DT Revolution 2.0-1.5-2.0 küllõk.Összsúly:836ghttp://pix.bikemag.h...um/DSC02738.JPG

:bananadanRemélem kibír.
GT-Atee

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Érdeklõdnék van-e valakinek Mavic Crossland kereke ? Véleményeket várnék, tudom, hogy a Crossmax jobb, de annyi pénzem nincs (ez is nagy elõrelépés lesz a mostani alivio/specalized stout disc - mavic xm117 disc-hez képest).
Elõre is köszönöm a segítséget.

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Köszönöm a válaszokat!! Eddig 7 év alatt soha nem esett be oda a lánc, reméklem most sem fog :)
kopkopkop.
Akik CrossMax-ot használnak, azok sem teszik fel oda ezt az okosságot, így hát én is így fogok tenni.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
én fel nem tenném az a mûanyag tányért a Crossmax-ra, nagyon randa. :D
egy normálisan beállított váltónál tényleg nincs rá szükség, nekem sztem az utóbbi 3 év alatt egyszer sem esett be a lánc a küllõk és a fogsor közé. Az is igaz, hogyha egyszer betekeredik a szép Crossmax küllõk közé akkor az csúnya munka lesz, és hát nem olcsó a tartalék küllõ...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Hy all! Használ vki CrossMax kereket? Az lenne a kérdésem hogy a hátsó kerékre a kazettára a küllõ és a fogsor közé kell e az a bizonyos mûanyag tányér, alátét. A kerékhez nem adtak, de láttam a neteh h létezik. Van aki azt mondta h ne rakjam oda, mert felesleges meg nem jó. Vélemény? Elõre is köszi!!

ha be van allitva a valto rendesen, akkor nem fog tudni beesni a kullok es a fogsor koze a lanc. ez a tanyer pedig ezt hivatott meggatolni. szoval elvileg szuksegtelen. persze valakit megnyugtat ha ottvan. szerintem meg ocsmany

te dontesz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

boven.

ez kulonben is felso kategorias cucc. megkerik az arat. de ugye Mr Bontrager szerint:

konnyu-eros-olcso

kettot valaszthatsz. ha az elso kettot valasztod, akkor nem banod meg :)

Csakis az elsõ kettõt.

Köszi.:)

GT-Atee

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Hy all! Használ vki CrossMax kereket? Az lenne a kérdésem hogy a hátsó kerékre a kazettára a küllõ és a fogsor közé kell e az a bizonyos mûanyag tányér, alátét. A kerékhez nem adtak, de láttam a neteh h létezik. Van aki azt mondta h ne rakjam oda, mert felesleges meg nem jó. Vélemény? Elõre is köszi!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
boven.

ez kulonben is felso kategorias cucc. megkerik az arat. de ugye Mr Bontrager szerint:

konnyu-eros-olcso

kettot valaszthatsz. ha az elso kettot valasztod, akkor nem banod meg :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

mindketto egesz alacsony, normal testfelepitessel. olyan 75 max

egyikse cc gep. az egyik egy titanvaz 115-re huzott rebaval 200/180as tarcsakkal, a masik meg egy giant reign [150mm-t mozgo freeride verda] pike villaval, 180/160 tarcsakkal.

Én 80kg vagyok,átlagos cc gépben akarom használni 160-as tárcsákkal.

Akkor ezek szerint el kell,hogy bírjon ha nem durvulok vele.?

GT-Atee

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mindketto egesz alacsony, normal testfelepitessel. olyan 75 max

egyikse cc gep. az egyik egy titanvaz 115-re huzott rebaval 200/180as tarcsakkal, a masik meg egy giant reign [150mm-t mozgo freeride verda] pike villaval, 180/160 tarcsakkal.

RAUH-Welt
B E G R I F F

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

furcsan nez ki a revo, mert nagyon kis vekony, meg erzodik is, ha kezzel cseszegeted, hogy nyulik, de ha mesz a bringaval akkor annyira nem. cserebe konnyu. ket havernak is olyennel van fuzve tarcsas hope agy mavic 819-essel, elol-hatul. nyolcasra sincs panasz

Köszi a választ,megnyugtotó.

Én egy Mavic X717Disc-be akarom 07-es XTR aggyal,remélem kibír,mondjuk én nem durvulok vele inkább túrázgatok csak könnyû legyen.Milyen súlyuak a haverok?

GT-Atee

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
furcsan nez ki a revo, mert nagyon kis vekony, meg erzodik is, ha kezzel cseszegeted, hogy nyulik, de ha mesz a bringaval akkor annyira nem. cserebe konnyu. ket havernak is olyennel van fuzve tarcsas hope agy mavic 819-essel, elol-hatul. nyolcasra sincs panasz

RAUH-Welt
B E G R I F F

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
A kérdésem az lenne hozzátok,hogy felhasználói szinten tud-e valaki infót DT Revolution 2.0-1.5-2.0mm-es küllõrõl mit bír és mennyi súlyt esetleg tárcsás hátsókerékben?

Köszi elõr is mindenkinek aki ír.

GT-Atee

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ja téééééééééényleg....sala most ilyen rekuboltban dolgozik, nemde?:)...és azokban 20"-os kerék van? miket meg nem tud az ember:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
telitalálat. egy full carbon velokraftba lenne x0 meg hasonlók szóval bmx kerék kicsukva
tamtaram: utánanéznél nekem?
Kis Sala majd kap kmxkarts-ot www.kmxkarts.com

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
szerintem reku gépet épít :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem rekumbens lesz az.

ha lesz dahon forgalmazas, akkor lennie kell majd alkatresz-utanpotlasnak is. A dahonok tobbsege pedig 20" kerekkel van szerelve, van koztuk egy-ket egesz jo sulyban levo is. nem olcson

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

valaki tudna ajánlani High End minõségû 20" kereket országutra?

na mivan, a leendõ kissalának már most elkezded építeni a kisbicót, hogy mire rá tud majd ülni, addigra már csak levegõt kelljen bele fújni meg olajat nyomni rá?:D