Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
üdv
24" 48 lyukas felnit keresnék. ha jól tudom az alex gyárt (supra mt) (legalábbis a honlap ezt mondja), és a sun is. (rhyno lite xl)
azt tudom h magyarországon nem létezik, csak hogy egyáltalán létezik-e, vagy csak én értelmeztem félre.
ha valaki tud esetleg beszerezni ilyet azt várom priviben
elõre is köszi a válaszokat

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

csépeti

csépeti

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Köszi a válaszokat a tubeless felnivel kapcsolatban, most már nyugodtabban rendelhetem meg a kerekeimet!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Igen, valahol a Single Track és Double Track közt van, mint az MTX. Erõs, kb.620g tömegû, zúzásra gyártott felni.

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 posts
Üdv.

a témában eddig, hosszas keresés után sem találtam az s-type felnirõl semmit.
valakinek van valami tapasztalata? double track kistestvérének ismerem..de OEM felni...igy hát...de talán itt valaki tud róla valamit mondani :) ?

köszi

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

Hasonló feladatot lát(t/n)ak el nálam Nova agyak, mindkettõ gyzáras felállásban, de átalakíthatóak átütõssé (20mm/12mm)

A Dabombnál a camo hubsetre azt írja, h 16e, ha ez tényleg elsõ-hátsó páros egyben, akkor jobban megéri, mint a Nova.

ha megnézed külön van set1 néven a rear és set2 néven a front.
tényleg megtévesztõ, szal nem is biztos hogy igazam van, de vlahogy
túl jó áron lenne az elsõ és hátsó 16-ért.
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

áhoj!
elõlre hátra milyen agyakat ajánlanátok kemény zúzós felhasználásra merevfarú vázba?(javába fr/dh lenne)jó volna ha max 20k megállítaná darabját...elõlre átütõs kellene hátulra meg gyorszáras(bár nem volna baj ha mindkét agy alakítható lenne és jo volna ha egy termékcsalád lenne,nem 2 különbözõ)
most elõl novatech van hátul funn huru guru,de a funn egy másik funn elsõ aggyal menne egy másik gépbe

Hasonló feladatot lát(t/n)ak el nálam Nova agyak, mindkettõ gyzáras felállásban, de átalakíthatóak átütõssé (20mm/12mm)

A Dabombnál a camo hubsetre azt írja, h 16e, ha ez tényleg elsõ-hátsó páros egyben, akkor jobban megéri, mint a Nova.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

és miért nem használjátok akkor belsõnélküli külsõvel??? mi a hátrány / elõnye ennek?

nehéz.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
és miért nem használjátok akkor belsõnélküli külsõvel??? mi a hátrány / elõnye ennek?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy UST Tubeless kialakítású felnit, például egy Mavic DeeMaxUST-t tudok e használni belsõs gumival? Persze úgy hogy belsõt is teszek bele. Vagy ezek a felnik kizárólag tömlõ nélküli gumikkal használhatók?

kiveszed az ust szelepet -vagy újnál, bele sem rakod- belsõt bele és hajrá...én is úgy használom
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Igen, tudod használni nem belsõnélküli külsõvel.

A sebesség mindent megold.

csépeti

csépeti

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy UST Tubeless kialakítású felnit, például egy Mavic DeeMaxUST-t tudok e használni belsõs gumival? Persze úgy hogy belsõt is teszek bele. Vagy ezek a felnik kizárólag tömlõ nélküli gumikkal használhatók?

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
ha jól látom,akkor dabomb csak 32 lyukasba van nekem meg 36-os kellene(és felnit nem cserélek-ez kimaradt az elõbbi hsz-bõl:S)
az új funn agyak milyen árban lehetnek?most néztem az oldalt,elég tetszetõsek....:chin:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Dabomb? :)

www.dabomb.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Novatec átütõs elsõ, novatec 10mm-s gyorszáras hátsó. 30k alatt van a kettõ.

A sebesség mindent megold.

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
áhoj!
elõlre hátra milyen agyakat ajánlanátok kemény zúzós felhasználásra merevfarú vázba?(javába fr/dh lenne)jó volna ha max 20k megállítaná darabját...elõlre átütõs kellene hátulra meg gyorszáras(bár nem volna baj ha mindkét agy alakítható lenne és jo volna ha egy termékcsalád lenne,nem 2 különbözõ)
most elõl novatech van hátul funn huru guru,de a funn egy másik funn elsõ aggyal menne egy másik gépbe

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ha a DH felé mennék, akkor az FR2350-et venném. Szerintem jövõ évre kicsit olcsósított megoldásokat hoznak ki, és ha jól emlékszem, az általad linkelt típus "csak" illesztett, ellentétben a most futó top kerekeikkel.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Persze, neked csak enduró kerék kell. Elfeledtem, hogy más kategóriákban vagyunk érdekeltek. Szép lesz ez a fehér.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Ha tárcsázol, akkor mindenképpen 3 kereszt, ha nem szerintem akkor is.

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

en is az XT/717 kombora voksolnek. A crossride csak arban van vele egy szinten...

amugy jol nez ki, de kb ennyi. Nem egy rossz kerek, de a masik verzioval tuti jobban jarsz

Köszönöm a válaszokat, rátok fogok hallgatni :-).
Már csak azt kérdezném, hogy milyen fûzést javasoltok? Hátul gondolom 3 keresztes és elõl esetleg lehetne radiális?
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem, nekem õ lesz: http://www.dtswiss.c...ikedetail&id=11