Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás

Novatec bírja, 10e HUF, bár tárcsásban vagy 460 g, V-fékesben 380 körül (?) asszem. ilyenem van, és ájem hepi.
B+ -okat szokták még mondani, de azokkal kapcsolatban több gondról hallottam, ez mondjuk szóbeszéd.
árat nem írtál..

Aham. A F062SB 470g gyorszárral. Saját mérés. De eddig én is lenni boldog vele.

Sp

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Novatec 10mm-s gyorszáras, nagyon sokat bír 16-17e.

A sebesség mindent megold.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

Hát akor inkább elvszem szervízbe a hátsóagyat. Remélem olcsóban meglehet csinálni csapágycserével ,mint amennyibe egy új agy lenne. Ha mégis új agy kéne melyiket ajánlanátok? 36 lyukas iparis legyen és durvulni használnám de azért csak ésszel.
Elõre is köszi.

Novatec bírja, 10e HUF, bár tárcsásban vagy 460 g, V-fékesben 380 körül (?) asszem. ilyenem van, és ájem hepi.
B+ -okat szokták még mondani, de azokkal kapcsolatban több gondról hallottam, ez mondjuk szóbeszéd.
árat nem írtál..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Olyan létezik hogy szines küllõ? v azokat festeni szokták?

létezik...bár itthon jó eséllyel nem kapni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Olyan létezik hogy szines küllõ? v azokat festeni szokták?

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Hát akor inkább elvszem szervízbe a hátsóagyat. Remélem olcsóban meglehet csinálni csapágycserével ,mint amennyibe egy új agy lenne. Ha mégis új agy kéne melyiket ajánlanátok? 36 lyukas iparis legyen és durvulni használnám de azért csak ésszel.
Elõre is köszi.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
a wtb-t mindenesetre feljtsd el gyorsan.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Mondjuk most kapható a Crosstrail 80 ezerért, meg használtan a Crossmax Sl 120-ért, dehát kinek van ennyi pénze 2 kerékre?! :cry:
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Még mindig az xt+717 a nyerõ. A wtb kerékben ac agyak vannak, könnyû, de problémás agy.

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a WTB Laser XC kerékszettrõl? A súlya baráti az ára 50.000.-. Jöhet a szokásos boxmeccs: Laser XC vs Crossride vs 717 XT. :-)
Info: http://www.csekert.h...002&B=0&D=0&V=0
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A fõ kérdés az, hogy az õ zoggie agyában milyen racsnimechanika van.

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás

A racsnit, hogy szedem szét? Addig megvan, hogy láncoskulcs+ racsni leszedõ és akor lehúzom a fogsort de a racsnit, hogyan? Bocs de még életmben nem szedtem szét hátsóagyat, csak elsõt de azt heti rendszerességgel:D.
Elõre is köszi!

en mar ketszer szedtem szet a racsnimat. szerintem nem egy nagy durranas. sok kicsi csapagygolyo van az biztos, de egy eros magnes csodakra kepes :).

egy regi shimano hatso agyam van. miutan kiszedtem a csapagy"fedelet" es a golyokat, a csapagyperselyen van egymassal szemben ket bemaras. egy ide illo "csavarhuzot" flexeltem, aztan azzal kitekertem, es mar lennt is van a racsni.

visszarakasnal vigyazz, hogy a kalapacsokhoz ne keruljon sok zsir, mert beragadnak, es orokforgo lesz a fogaskoszorud :) .

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
A szervízben kb 1500ft a költsége....
amúgy kontraanya le, csapágy-tengely ki ,utánna van egy csésze amiben volt a csapágy, ahoz kell egy jó kis szerszám... :(
ezt kéne sérülésmentesen kiszedni utánna vannak a kis golyók...
Sok szerencsét.. :)
Inkább szervíz.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

különben a 80db 1milis golyó 160 felé fog gurulni
csak szerviz(már ha elvállalják) én neki nem állnék. Nincs az a pénz...
Jahh ez a normál kazettára vonatkozott :D

bezzeg a ~300 láncszem szemenkénti megolajozása azon a fullkarbon csodán, na az biztosan menne...;) :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
felejtsd el ;)

különben a 80db 1milis golyó 160 felé fog gurulni
csak szerviz(már ha elvállalják) én neki nem állnék. Nincs az a pénz...
Jahh ez a normál kazettára vonatkozott :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Attól függ, hogy milyen agyad van, az iparis agyaknál általában egy anya tartja a racsnit, azt letekered és lehúzod a tengelyrõl a racsnit, lehet erõsen kell húzni vagy meg kell kocogtatni a tengelyt gumikalapáccsal, ha szorosan van rajta.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
A racsnit, hogy szedem szét? Addig megvan, hogy láncoskulcs+ racsni leszedõ és akor lehúzom a fogsort de a racsnit, hogyan? Bocs de még életmben nem szedtem szét hátsóagyat, csak elsõt de azt heti rendszerességgel:D.
Elõre is köszi!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szedd szét a hátsóagyat és takarítsd ki a racsnit és ha utána is ugrál akkor hátsóagy csere.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Szevasztok. Lenne egy pár kérdésem. Hátul van egy iparis Zoogie agyam DitchWitch-el Az agy egy kicsit kotyog. Ez a kissebbik baj, cserélek benne csapágyat(ha jól gondolom) A nagyobbik, hogy a racsni az elég rendesen ugrál és ha gurulásközben leveszem a lábam a pedálról elkezd forogni a hajtókar, tehát szorul is. A racsnival lehet kezdeni valamit talán kicserélni vagy megcsinálni, vagy az agynak vége és vegyek újat? Ha új agy kell melyiket ajánjátok ugrálni?
Remélem tudtok nekem segíteni.
A válaszokat elõre is köszi.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

valaki meg tudná mondani, hogy mûhelyben kb. mennyiért füznek át egy agyat vagy felnit?köszi:chin:

zöldpontos árak, +-200-300 forint úgy általánosságban:

keréképítés 1900, ugyanez spec. fûzéssel 3800, átfûzés+centrírozás 2800, befûzés 1300, kifûzés 300/900.