Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

valakinek tapasztalata a Mavic crossmax enduroval?
93-4 kg, CC némi erõteljesebb lejtõzéssel( no jump)

Még most is az van. Nem cserélném le semmi pénzért. Bár én "csak" 77 kg vagyok, nem tudtam benne még semmilyen kárt tenni. Pedig többek szerint elég agresszív a stílusom. Biztos a déhás múlt miatt.:)
Kb 15000 km van bennük és semmi bajuk. Még centírozni sem kellett. Szerintem az egyik legjobb vétel.
Én belsõvel használom, de mindenféle stílusra. Ezzel maratonoztam és most ezt fogom beépíteni a készülõ AM gépembe.
Igazából csak jót tudnék írni róla.
Nem cseréltem le, pedig már 2 éve vettem. Aki ismer, az tudja, hogy ez mit jelent.:D

-Misu-

-Misu-

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Szeretnék tavaszra egy városi single speed "munkábajárós-kocsmázós" bringát összerakni, lehetõség szerint minél olcsóbban. Az alap egy Dema trekking váz lesz és az otthon rohadó alkatrészeim adják a többi részét.

Az elsõ agy egy ipari csapágyas, nem tárcsás Coda kerékagy lesz, radiális fûzéssel és valamilyen duplafalú 622-es felnivel - ezzel nincs gond.

Milyen agyat válasszak hátra?
Single Speed vagy kazettás, hézagoló gyûrûkkel?
Mi az, amit olcsón be lehet szerezni itthon?
Hány kereszttel fûzzem, hogy stabil maradjon a 80 kilóm alatt? 3/3 - 3/2 - 2/0 - 3/0?

Fontos szempont még, hogy darabokra lehessen szerelni az agyat, mert le akarom szedni az (esetleges) anodizált réteget róla.

Elõre is köszönöm a hozzászólásokat!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Olee-nak van/volt/ ilyenje....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A régebbi Deemax agyak viszont még feketék voltak, sárga feliratokkal. Van is egy pár még belõlük (évek óta) a Fülöp Kerékpárban, és most már "csak" 60.000-ért adják darabját. Épp ma láttam. Ha nem most építettem volna új kerekeket, akkor még el is gondolkoznék rajtuk.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Én megmondtam elõre.:D Minden más csupán lépcsõházi okoskodás. :chin:

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

tv (extreme channel) es roam (film) ahol sokat lattam.

akkor deemax

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

hát deemax nem jön szembe minden sarkon, úgyhogy valószínûleg a rodi/vuelta és sok másik néven forgalmazott alap felnit látod, fõleg ha nem sárga az agy.
viszont amik filmekben, illetve profi versenyeken szerepelnek azok deemaxok lesznek.

tv (extreme channel) es roam (film) ahol sokat lattam.

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Az American Classic montis kerékszettje(http://biker.hu/?m=44&kat=Kerekek) milyen minõségû? Valaki használt már ilyet?
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
nah és valaki nem tud ezekról a chosen agyakról valamit esetleg?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
hát deemax nem jön szembe minden sarkon, úgyhogy valószínûleg a rodi/vuelta és sok másik néven forgalmazott alap felnit látod, fõleg ha nem sárga az agy.
viszont amik filmekben, illetve profi versenyeken szerepelnek azok deemaxok lesznek.

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

Van valami más felni is ami sárga...ugy lehet megkülömböztetni a deemaxot hogy azon csak 28 küllö van, és az agy és a küllök is sárgák..ha csak a felni az, akkor az valami Rodi (vagy valami Excalibur fantázianevü izé?) vagy mi a fene...

nem tom mi lehet az, de ritkan van sarga aggyal (ill. kullokkel).

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Van valami más felni is ami sárga...ugy lehet megkülömböztetni a deemaxot hogy azon csak 28 küllö van, és az agy és a küllök is sárgák..ha csak a felni az, akkor az valami Rodi (vagy valami Excalibur fantázianevü izé?) vagy mi a fene...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

sracok, mi az a kanarisarga felni, amit rengeteg dh es fr bringan latok?

Mavic DeeMax

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
sracok, mi az a kanarisarga felni, amit rengeteg dh es fr bringan latok?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
köszönöm rob!!ez az igen csak rosszil írtam...valszeg azért nem talált a google semmit...kinai nyelvcsomagot akart telepiteni...:D:D
jófajta agyak ezek?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

chason márkájú agyakról hallott már valaki?

chosen?
http://www.chosen-hubs.com/

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

ezt nem értem :chin: legfeljebb csak utána kell kicsit huzni a küllöket nem? de ilyen erövel ezt bármelyik küllövel meg lehetne csinálni az elején nemde?

Meg lehetne, de nincs értelme. Tárcsás használattól a húzott küllõ nyúlik, lazul, minden baja van, egész addig, amíg kicsit "össze nem rohad", vagy valami változás áll be nála, nem tudom, a lényeg hogy így van ;) Ja, meg annyi, hogy jó, ha szegecselt a felni, mert nem kicsit kell meghúzni a küllõket. Az elsõ kerekemben olyan mint a gitárhúr :) Ha nincs meghúzva normálisan, mindenképp fellazul.
Chason agyról életemben nem hallottam, a google sem hallott róla, tehát nem is létezik. ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
áá valaki segítsen ná nekemis!!:)
google nem dobott ki nekem semmi használhatót...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

... a revo-val fûzött kereket eleinte hetente be kell vinni centírozni amíg beáll.

ezt nem értem :chin: legfeljebb csak utána kell kicsit huzni a küllöket nem? de ilyen erövel ezt bármelyik küllövel meg lehetne csinálni az elején nemde?