Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

egy olyan kérdésem lenne hogy a komolyabb mavic keréxettekbe van egy darab piros küllõ.az mire jó?

szerintem design

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
sztem Slr sztem... mert szép!!! Próbálni nem mostanában fogom.. (kedv$, ill. súlyom miatt:D:))

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
egy olyan kérdésem lenne hogy a komolyabb mavic keréxettekbe van egy darab piros küllõ.az mire jó?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
nekem 530-as deore-ok vannak:):) és okkk:P:P

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
DT - Mavic közül a Mavic merevebb
nekem viszont tökéletesen megfelel a dt agy 32 küllõvel. ha feltûnést akarsz, akkor Mavic.
egyébként mit akarsz most? erõs kereket vagy könnyût?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
SLR-re + 1 szavazat, az örökélet+1 nap, ha keményen használod, akkor is. Az említettek közül ez a legmerevebb, fõleg a súlyához képest.
DT-rõl nincs tapasztalatom, nem mondok semmit, de nekem nem szimpatikus, persze ez nem jelent semmit.
XTR-t ne nagyon végy, ha jót akarsz. Csak ha nem tolod keményen és nem sokat. Kûllõk mint a ropi, anyaszétszakadás is törpént. De van olyan is ami problémamentes.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
fõleg hogy most 10-ért kapsz már xtr agyat....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Számomra egyértelmû, hogy dt (kivéve, ha mutogatni veszed a kereket), a mavicnak vicc (pontatlan) a racsnimechanikája az árához képest, az xtr-rõl pletyka szinten hallottam néhány rosszat.

A sebesség mindent megold.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ja amugy ilyen szinten már tényleg ember legyen a talpán aki biztosan meg merné mondani h ez va az a jobb :)
én is csak szimpátia szerint állitottam fel a sorrendet :P de ha nem a kinézetet nézzük akkor talán a dt a legjobb :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mavic és dt közül én igazából mavicot vennék, nem hétköznapi high end cucc, szinte mindenhol azonnal kiszúrják. a dt nem annyira feltûnõ, legalábbis nekem a dt agyaimat senki nem veszi észre, bezzeg ismerõsök alapszintûbb mavic kerékszettjeit azonnal. crossmax slrnek meg olyan szép piros agyai vannak..

alkatrészutánpótlásban itthon meg talán az xtrnek áll a pálma (bár neked tamaska szerintem mindegyikhez tud szerezni ott kint alkatrészt, ha kell). neked mondjuk az xtr lehet a nyerõ, legalábbis árban biztos. nálam a sorrend (amennyiben mindre van keret):

1. crossmax slr (de csak a szép agyak és a kinézet miatt)
2. dt (most egy dt agyam van, hazabeszélek kicsit - a racsnimechanikája az csúcs)
3. crossmax sl
4. xtr

de igazából ez megint egy olyan kérdés, amire elég nehéz válaszolnia egy "mezei" biciklisnek, akinél az xt agy xc717 felni az, ami a reálisan elérhetõ grammos kategória. a versenyzõknek meg mindegy, amit (olcsóbban) kapnak, azzal tekernek...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
értelem szerûen árban xtr-mavic-dt lenne számomra az ÁRsorrend, a legolcsóbbal kezdõdve.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
1. dt
2. mavic
3. xtr

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mavic crossmax sl® vagy dt xr1450?
a mavic jobban néz ki, a dt-hez meg van 10-es átmenõtengely elõre-hátra.
plusz a dt-ben sokkal jobb a racsnimechanika.
de a mavic szebb :) olyan igazi high-end
esetleg XTR mert az is szép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
miért nem jó xt agy ugribugrira?!?
tekintve hogy a 2008as szériában már átütõs elsõ agy is van xt-bõl ami nem a gyengeség jele.. monnyuk ez csak feltételezés..:)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

A komplettet már külsõvel belsõvel együtt értettem:)
Amugy agy kb 520g, küllõk+anyák 300, felni 570ha mavic, 590 ha single track, felniszalag 40, belsõ 200, külsõ 590(Schwalbe).

az más az :)
de akkor mégsem ugrálni kell? vagy de? ha CC, akkor azt fogják mondani a többiek, hogy XT agy, és már könnyebb is..

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
A komplettet már külsõvel belsõvel együtt értettem:)
Amugy agy kb 520g, küllõk+anyák 300, felni 570ha mavic, 590 ha single track, felniszalag 40, belsõ 200, külsõ 590(Schwalbe).

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás
valami nem stimmt, mert kb. 1,5 kilós, böszme erõs kereket szerintem ennyibõl simán össze lehet hozni ugribugrira is, bár nem számoltam konkrétan utána.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
20ezerbõl össze lehet rakni(akár használtan is) vmi erõs de könnyû hátsó kereket?
Amit kinéztem:
agy: Novatec D362SB, v B+ Defense, naggyából ugyanazt tudják, árban a nova 10k kb apróból, defense meg 13 boltból..
küllõk dt sapim mach nekem tökmind1, küllõt még soha nem törtem:)
felni pedig ami kijönne, Single Track, Rigida Disc bull, ami nem jönne ki viszont szeretném az mavic 321..
(belsõ külsõ marad, azt nem kell beleszámolni..)
Jó lenne ha a komplett kerék nem lenne több 2,2-2,3kg-nál(ss-re lesz, szal fogaskeréksor nem kell)
Vélemény?

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata az UST gumikkal kapcsolatban? Mire kell figyelni a vásárlásnál? Én Cc-re ill. maraton versenyekre használnám.
Egy szaki azt mondta a minap, hogy alacsonyabb nyomáson használhatók, mint a hagyomás külsõk és ez nem eredményezi a gördülési ellenállás növekedését. Nekem ez valahogy egy picit sántít.

B.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
http://ebike.hu/term...kerekszett/3224
http://ebike.hu/term...kerekszett/3980
http://ebike.hu/term...kerekszett/3981
sztem megfontolandó ezis...