Egyes 1,5-ös küllõknek nagyobb a szakítószilárdsága, mint néhány 2 mm-esnek.
X
de nem minden a számadat ám! merthogy z 1.5-ös küllõt külön élvezet centírozni!...mert nem csavarodik el..
de a 2-1.8 sííímán mehet minden bicajba szerintem.
Egyes 1,5-ös küllõknek nagyobb a szakítószilárdsága, mint néhány 2 mm-esnek.
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
SziaKösz mindenkinek!
Normálisabbat mint az RW2??? Tudtommal az egyik legjobb pofa. Próbálom megcsiszolni picit...ha nem lesz jó BBB? Vagy melyik az a 3 komponensû Avid?
X
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kösz mindenkinek!
Normálisabbat mint az RW2??? Tudtommal az egyik legjobb pofa. Próbálom megcsiszolni picit...ha nem lesz jó BBB? Vagy melyik az a 3 komponensû Avid?
X
Hogy akarjam magának kifejezni, ....
Szóval elmesélem , hogy ugyan ebben az összeállításban , nekem is rezonált mint állat.
Persze én ezt itt megosztottam veletek egy pár hónapja.
Nekem is frissen befûzött kerékkel , volt ugyan a szitu. Szintén hátul jó volt elõl nem.
Már gyanakodtam mindenre fék fékpofa telo gumi minden cserélve volt és a végén derült ki hogy az a cnc-zett fékfelület lehet a hibás.
Vagy esetleg a két fékfelület egymáshoz képest nem volt párhuzamos?
Na mind1 nekem elég durván rezonált mikor óvatosan akartam adagolni a féket.
Ha nem akarsz rosszat magadnak sózd rá valami balaekra féláron és már jól jártál vagy fûzd szét aztán CR-18-at bele.
csak ajánlani tudom ezt a felállást, amit írsz!
vehetnél hozzá 717es felnit, meg ilyen kit-et: http://www.bikestore...cts_id/639.html - szerintem mûködik a Mavic 717 felnivel is.
.
Hogy akarjam magának kifejezni, ....Skacok, az mitõl van, hogy fékezéskor berezonál a frissen fûzettett elsõ kerekem? Mach4-RW2. Hátul ugyanez van, de ott nem tapasztalható az a jelenség...
X
és kb árban meg súlyban ott leszel mintha vennél egy crossmax st-t, viszont lényegesen gyengébb lesz ...Én is hasonlóban godolkozom. DT 240s cl - Mavic 819 -DT rev.küllõk. Ugyebár ez a fent írtak egyvelege. Lehet hogy neked is az építés lenne megoldás?
(nálam a tubless a fõ szempont)
Én is hasonlóban godolkozom. DT 240s cl - Mavic 819 -DT rev.küllõk. Ugyebár ez a fent írtak egyvelege. Lehet hogy neked is az építés lenne megoldás?
(nálam a tubless a fõ szempont)