cserébe hügi agyak, hegesztett alex felnikkel, alu küllõanyákkal, egyenes fejû húzott dt küllõkkel, alu rotorral stb...
Trunks92: nem fog menni szerintem. de lehet kapni átalakitót, szerintem a Velvart-ban nézz szét, hátha.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Egy érv a Mavic mellett, egy pedig az XT mellett. Ez így még mindig két szett :/en az XT-t vennem. a mavic kazettatestek tenyleg nem a legjobbak mostanaban. Foleg miota az alap kategorian figyel a made in romania felirat. Tudom hogy minosegbiztositas, meg hogy attol meg jo az, de megis. Regen amig csak deemax volt meg crossmax, addig mind zsir volt. mostmeg kezembe kerulnek olyan hulladekok is hogy na... Ksyrium SL-ek pl hajladoznak osszevissza, crossmaxokon beall a szabadonfuto... es ez csak az elmult 1 honap termese. en is inkabb egy specialized kereknek szavaztam bizalmat a crossmax ST-vel szemben.
igaz a karbantartast egy jobban taplalt csimpanz el tudja vegezni, ketto darab imbusz kulcs kell a szetszedeshez. kicsi olaj bele [nem zsir sala...] es megy tovabb.
nem hiszem, hogy passzolni fog. attól függ milyen agy van a rodi kerékben.
RAUH-Welt
B E G R I F F
a dura ace kazettateste 2 zárt ("ipari") csapágyon gördülshimano nem gyárt zárt csapágyas agyat.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nem hiszem, hogy passzolni fog. attól függ milyen agy van a rodi kerékben.Sziasztok. egy egyszerû kérdésem lesz! VAn pár "teszkós szintû kerekem" és azokbõl át tudom rakni a tengelyt a vuelta rodi dh-m ba?mert most ilyen gyorszár van rajta de az sz@rt se fog. elõre is köszi. jah és ha áttudom,akkor hogyan kezdjek hozzá?
uccsó 2
személy szerint mavic, kikotyogósodás megelõzhetõ ha a megadott idõközönként ujrazsirzod
én egy éve nyuzom és no nyolcas(dee traks)
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Az "Xt agyak+Snycros Ds23 white felnik+fekete 2.0-ás dt küllõ" kombináció eddig meglehetõsen jónak tûnik. Elég merev, ami meglep, hogy valóban érezni, hogy némileg könnyebb, jobban gyorsul
Sokat dob kinézetre is a bicajon.
Amúgy nekem ez a kombó 43ezer forintomba került, magam fûztem (életemben elõször), a centirozást már átpasszoltam.
Az "Xt agyak+Snycros Ds23 white felnik+fekete 2.0-ás dt küllõ" kombináció eddig meglehetõsen jónak tûnik. Elég merev, ami meglep, hogy valóban érezni, hogy némileg könnyebb, jobban gyorsul
Sokat dob kinézetre is a bicajon.
Amúgy nekem ez a kombó 43ezer forintomba került, magam fûztem (életemben elõször), a centirozást már átpasszoltam.
én 110 vagyok /voltam/ 1700 grammos kerékszettem van, és teljesen jól bírja, de nem soká crossmax slr is lesz /1600 gramm/ ,de simán beválllok egy mavic 717/ xtr agy/ 2/1,8-as felni kombót is annak se lenne semmi baja....Abban igazad lehet , hogy nem verseny súlyu , de 85kg-osan mernél ennél könnyebb kerrékkel maratonozni?
Igazából akinek magas a súlya annak nem sok választása van , ha nem valami gazdag csávó
A machIV felni alattam tojás lett + álltalánosan a tengelyek ( hátsó) is szépen elhajlanak pár hónap alatt .
Ja tudom aki dagatt az nem versenyzõ. Szerencsére Mo.-on a maraton középtávokon alig van versenyzõ a 600 emberbõl kb 50 megy valahogy a többi csak túrázik , szóval nem izgulok:)
Nekem is Crossride van. Én a 6 furatos tárcsa miatt döntöttem e mellett és nem a fûzött kerék mellett. Meg árban nem találtam olyan 6 csavaros agyat, ami felnivel, küllõvel, munkadíjjal együtt olcsóbb lett volna és érdemes lett volna beépíteni, mint megvenni a mavicot. Sok menettapasztalatom nincs vele, de kellõen gördülékeny, kellõen merev. Majd nyár végén mondok többet róla
Azt tudni kell azért, hogy ez a kerék a Mavicnál belépõ szint. Csodát nem kell várni tõle. Egy fûzött, XT agyas kerék azért jobb lehet, pláne ha ügyes emberke fûzi (persze drágább is lesz, mint 38e). Nekem a tárcsa miatt ez tûnt a legjobb alternatívának:)
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers