Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Jaja,viszont figyelj hogy mennyire mélyen van a küllõlyuk a perem szélétõl.Para lehet.
Köszönöm hörcsög úr :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Az attól függ. Ha jó minõségû, kovácsolt az agytest, akkor elvileg bírnia kell.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
ha eddig 3 keresztre fûzött agyat át szeretnék fûzni egy-keresztes vagy radiál mintára, abból lehet problémája az agy peremének? merthogy eddig más minta húzta meg.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Igen :D

Am. nem fogsz észrevenni semmi ilyet. Konásandrisnak van 1 ilyen hagyományos küllõs hátsókereke, õ tud róla beszámolni, de pl. az én Mavic Aksium kerekem is ilyen és nem érezni még csak hasonlót sem :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Ha egy hátsó kereket fûznék be kazetta oldalon 3keresztre sima oldalon meg radiálba,annak oldal irányú merevsége csak egy oldalon lesz?Tehát a bringa segge mondjuk jobbra "keményebben" fordul, balra meg "nyúlósan"?Hülyeséget kérdezek?:)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Sun CR 18 L7 oldalfallal, vagy Mac1 MX?
Melyik lenne a jobb választás?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Sziasztok

Érdekelne vélemény átütõs gyári XT kerékszettrõl. Ha esetleg valaki tud róla valamit, mennyire strapabíró stb..., ossza meg velem plíz.
THX

Nemhiszem, hogy sokan tudnak segiteni. Nekem a sima 775 van, de sajnos alig 6 napja, szóval énsem segithetek. 2034 gr az átutös, felni 22mm és max 2.5 széles guma megy rá.
àra kb. 380Eu. De ezt már biztosan tudod.

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Sziasztok

Érdekelne vélemény átütõs gyári XT kerékszettrõl. Ha esetleg valaki tud róla valamit, mennyire strapabíró stb..., ossza meg velem plíz.
THX

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Van. De nem kicsit lesz csúnya, miután elkezd lekopni a festék az oldaláról, arról nem is beszélve hogy máshogy fog a festett felületen a fék, mint a sima alu részen.

Amíg új addig trendi meg minden, de utána...

XTR agyat meg 2.0-ás küllõvel? O.o Szentségtörés :)

hiába töröd a szentséget (vagy én), igy tudtam hozzájutni. :)

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Mali katalógus szerint: 17900 Ft és 620 gramm

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
DT felnibõl melyik való dh/fr fehasználásra?
megvan. DT FR 6.1 disc, valaki tudja h hol mien árba kapható?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Van. De nem kicsit lesz csúnya, miután elkezd lekopni a festék az oldaláról, arról nem is beszélve hogy máshogy fog a festett felületen a fék, mint a sima alu részen.

Amíg új addig trendi meg minden, de utána...

XTR agyat meg 2.0-ás küllõvel? O.o Szentségtörés :)

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Fekete oldalfalas v-fékes felnit szeretnél?

többen is szeretnének ilyet, úgyhogy úgy gondoltam, akkor biztos van, még ha én nem is láttam ilyet.
ha tényleg van, akkor igen.
bár nekem kicsit furcsán hangzik.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

tetszenek a '06-os xtr agyak!
úgy járnak, mint a vaj.
és a régebbi gt agyak is. azok iparisok, elöl 2, hátul 4, valami koreai gyártmányból. meg vagyok velük elégedve. viszont kell rá majd felni, úgyhogy a fekete oldalfalas sun engem is érdekel, meg 2-es dt küllõk.

Fekete oldalfalas v-fékes felnit szeretnél?

A sebesség mindent megold.

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Sziasztok

THX

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
tetszenek a '06-os xtr agyak!
úgy járnak, mint a vaj.
és a régebbi gt agyak is. azok iparisok, elöl 2, hátul 4, valami koreai gyártmányból. meg vagyok velük elégedve. viszont kell rá majd felni, úgyhogy a fekete oldalfalas sun engem is érdekel, meg 2-es dt küllõk.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Inkább teszek hozzá még a felnihez, és akkor legfeljebb nem járok bicajjal pár napig... :(
Tehát Sun Equalizer 23
DT Champion ezüst
Shimano XT HB-M756 ezüstben.

A DS-2XC meg eközt az Equalizer közt kialakításban sok különbség van? Mármint, hogy rövidebb/hosszabb/ugyanolyan küllõ kell-e hozzá.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

vottokar

vottokar

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Én skf-et vettem anno a Trynity agyakba. Hát...nem bírta sokáig, pedig nem is kapott sokat. Csak azt akarom mondani ezzel, hogy lehet elég a legolcsóbb.X

Sajnos a nálunk kapható SKF tucatcsapágyak nem épp a legjobb minõségûek. :( Nekem az NTN csapágyakkal vannak jó tapasztalataim. (ipari felhasználás, nem bringa) De azok sem olcsók. :(

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
zsír. köszi koca!
a mostani deoreok már elég rottyon vannak, lehet megvárom amíg végleg elszáll a kazettatest, aztán lépek valamit

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Köszi koca. Igen, a mostani 425g mérve...
Sun-nak van az ABT, meg az L7 oldalfala.
Melyik akkor fekete? :)