Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Írta 2008. augusztus 13. - 00:39

Írta 2008. augusztus 13. - 00:35

nekem is megvan az a papir hozza, nagyon komoly, hogy kimutatas van a kullofeszessegeimrol. egyenkent

UST hasznalod majd?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. augusztus 13. - 00:21

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. augusztus 12. - 23:47

Kinyitom a dobozt, felül egy kis papper, rajta jó sok szám a sok kis négyzetben, hogy lateral trueness 0.13mm meg ilyenek...ez tetszik, még ha kínai, akkor is...
Szemre semmi nem változott a '08-ashoz képest, mondjuk azt csak képen láttam.
Az elsõ 802 gr, szalaggal, szeleppel, gyorszárasra alakítva.
A hátsó 816 gr.
A zárak 124gr.
Örül.

Írta 2008. augusztus 11. - 14:09

Írta 2008. augusztus 11. - 14:08

Írta 2008. augusztus 11. - 14:05

Írta 2008. augusztus 11. - 13:31

sziasztok!
röviden egy csunya kátyu által tönkre tevõdött a felnim
(egy régi peugeot turabicom van) elvittem szervizbe ahol azt mondták h kuka vegyek egy ien külsö kört nemtom mi a neve és akkor át lehet füzetni a kerék közepét a fogaskerekekkel(hátso kerék)
az érdekelne hogy hol találok ien részt ami nem is a legmodernebb cucc szoval még normálisan is fest egy 30 éves bringán és hol lehet átfûzetni pesten normális minöségben és áron!
segitségeteket elöre is köszönöm
1.
a "kört" azt jobbára felninek hívják

a "közepet" meg kerékagynak.
(a fogaskerekek meg legyenek inkább lánckerekek)
2.
tehát nincs más dolgod mint venni 1 új felnit és szinte biztos vagyok benne hogy akármelyik pesti bicajos boltba / szervizbe meg tudják neked csinálni a kerék újrafüzését.
szétnézhetsz netes áruházakban is hogy hol milyen áron kínálják a felniket....
(pl. www.speed-way.hu, www.probike.hu, www.bikemarket.hu, www.ebike.hu,.....)
Írta 2008. augusztus 11. - 13:21

röviden egy csunya kátyu által tönkre tevõdött a felnim
(egy régi peugeot turabicom van) elvittem szervizbe ahol azt mondták h kuka vegyek egy ien külsö kört nemtom mi a neve és akkor át lehet füzetni a kerék közepét a fogaskerekekkel(hátso kerék)
az érdekelne hogy hol találok ien részt ami nem is a legmodernebb cucc szoval még normálisan is fest egy 30 éves bringán és hol lehet átfûzetni pesten normális minöségben és áron!
segitségeteket elöre is köszönöm
Írta 2008. augusztus 10. - 19:08

kétféle xt kerék van: sima kettes küllõvel szélesebb felnivel az átütõs, meg húzott küllõvel és vékonyabb felnivel a sima tengelyes kerékszett. v-fékesbõl csak a vékonyabb van.Mondjuk a Merida 150-be is benyomták,pedig az nem ilyen lájtos enyhe terepes bike.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. augusztus 10. - 18:45

Írta 2008. augusztus 10. - 08:08

Írta 2008. augusztus 10. - 07:36

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. augusztus 10. - 01:00

Most regisztráltam, mert szeretném a ti segítségeteket kérni: Most akarok venni egy bringát Gepida Asgard Pro tavalyi modell! Tudna valaki véleményt mondani róla? Szegeden a töltésen na meg a hegyekben egy kis ereszkedésre használnám! Elõre is köszi!
Írta 2008. augusztus 10. - 00:37

csak lényegesen gyengébb és még nehezebb isA 08-as xt olyan fazonra van készitve mint a Mavic. A küllök között ki van frézve az anyag (gr tuning).
Ezér gondolom, hogy saját gyártmány, mert külömben Mavic volna (nincs erre a frézes felnire patent?)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. augusztus 09. - 22:28

A Shimano milyen felniket használ (saját vagy külsõ gyártóé)? Gyakran olvasom, hogy a gyári kerekeik egyik gyenge pontja a felni. És érdekes, hogy ez a probléma elõfordul a DT-nél is (fõleg az agresszív ágak képviselõitõl lehet ilyen véleményt hallani).
A 08-as xt olyan fazonra van készitve mint a Mavic. A küllök között ki van frézve az anyag (gr tuning).
Ezér gondolom, hogy saját gyártmány, mert külömben Mavic volna (nincs erre a frézes felnire patent?)
Írta 2008. augusztus 09. - 22:25

saját -magasabb szinten- hegesztett felniket, ha jól tudom.
a dt felnik puhaságával a specializednek is volt gondja, igy nekik külön keményebb anyagból gyárt a dt például.
Ugye nem az Eduróra gondolsz, amit 4.2-er felnivel épitettek?!..
Írta 2008. augusztus 09. - 21:39

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. augusztus 09. - 21:18

saját -magasabb szinten- hegesztett felniket, ha jól tudom.
a dt felnik puhaságával a specializednek is volt gondja, igy nekik külön keményebb anyagból gyárt a dt például.
Ez miben jelentkezik, mármint az állítólagos puha anyag ... én 2 éve használok dt kerékszettet (XC; XM) és semmi bajom vele, legalább is nem vettem észre semmit. Eddig kb 25e km futottak.
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X