Amúgy a régi felnim 18mm es volt és egy 2,35 ös space gumival használtam. Jó ballonos volt és volt egy olyan elõnye hogy nehezen ütöttem fel.

RAUH-Welt
B E G R I F F
Köszi a választ, de még nem vagyok biztos a dologban. Utánanéztem az un. ETRTO számnak a http://tandem-fahren...nik/Reifentips/ oldalon és a http://www.komponent...fengroessen.htm oldalon(bocs hogy nem tudom másképp beírni). Nos ott azt értelmezem hogy a 19 mm-es belsõ szélességû felnihez max. 47 mm-es azaz 1.75 collos gumi tehetõ fel. Azért az 1.9-es még belefér szerintem, de látni a gyakorlatban is hogy a méret felett már szélesen szétáll a gumi a felnitõl, az oldalstabilitása romlik, puhább guminál veszélyesebb a helyzet. Van egy rigida felnim, amin a következõ olvasható: 559X19 (felni méret) 26X1.75 (gumi méret) ami szintén a fentieket igazolja. Vannak 21, 23, 25 mm-es belsõ szélességû felnik is, ahhoz irják a 2.1, 2.25, 2.4 collos szélesebb gumikat. Szerintem ez olyan téma amivel sokan nincsenek tisztában, olvastam a gumitopikot is, egy hozzászóló ajánlotta a weboldalt ahol meg tudtam nézni az ETRTO számítást.
A sebesség mindent megold.
Felsõkategóriás tárcsafékes kónuszos agyak mennyire szeretnek berágódni a fék oldalán? Ilyeneket hallok, hogy pl. az XT is elõszeretettel csinál ilyesmit. Mit mutat a tapasztalat?
ez így más megvilágításba helyezi kicsit a dolgokat, de én maradnék a syncrosnál. vagy mach1 mx disc, és van valami újabb... a a a sub zero. én bepróbálkoznék egy olyannal, bár a személyes tapasztalatom az, hogy a sun erõsebb (mach1 210 vs sun machIV) de árban meg a fele kb...E-bike-on 6 E alatt. A syncros penge, olyanból már fûztem kereket.
nem tudom mennyi az a gyanúsan olcsó, de nekem a 10000-helyett-8440Ft-os Syncros FLR DS23-asaim tökéletesen teszik a dolgukat. most is annyi, és van fekete meg fehér. baja nincs, pedig kapott szépen.(szokni kellett az össztelóst) se 8as, se felütés,semmi.Sun Equalizer 23 felnivel van tapasztalat? Gyanúsan olcsó. Kevés lenne a 85 kg-mhoz cc-re?
RAUH-Welt
B E G R I F F
milyen az a másik dt kerékszett?
sikerült találnom egy vfékes hátsó kereket (dt 240, revo, sun ufo), pille könnyû, félradiális fûzésû, szóval grammániás nagyon, neki keresek párt.
volt hirdetve egy novatech agyas elsõkerék ufo felnivel meg valamilyen küllõvel, csak azt elbalfaszkodtam...
milyen az a másik dt kerékszett?Közben lett még egy dt kerékszett, most a bõség zavara van, az egyiket eladom a bringával együtt.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
a Te kerekeiddel meg vagy elégedve? remélem nincs vele semmi gond
igen, én mákos voltamAhhoz nagyon jó áron kell venni az agyakat, max 60-ért a kettõt.
A súly dt 240-es 6 csavaros agyakkal, revolution küllõkkel, alu anyákkal és dt xr4.1d (425g)felnikkel így néz ki:
Elsõ felniszalaggal gyorszár nélkül:738g
Hátsó felniszalaggal gyorszár nélkül:858g
Dt gyorszárak: 120g (58+62)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu