feketét elmételig lehet kapni de nevetséges áronKomplett kereket már fogtam a kezembe, gondoltam akkor agyakat is hoz...my bad..
Amugy meg miert nem hoznak be agyakat? Nem lenne kereslet ilyen áru agyakra?
A forgalmazonak egyszerüen nincs kedve/pénze berendelni a teljes palettát, elegendö mennyiségben, alakatrész utánpotlással stb...?
Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Írta 2008. szeptember 21. - 21:58

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. szeptember 21. - 21:57

a syncros agyakra nem kötnék fogadást hogy hozza a forgalmazó
Komplett kereket már fogtam a kezembe, gondoltam akkor agyakat is hoz...my bad..
Amugy meg miert nem hoznak be agyakat? Nem lenne kereslet ilyen áru agyakra?
A forgalmazonak egyszerüen nincs kedve/pénze berendelni a teljes palettát, elegendö mennyiségben, alakatrész utánpotlással stb...?
"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."
Írta 2008. szeptember 21. - 21:31

Írta 2008. szeptember 21. - 20:57

a syncros agyakra nem kötnék fogadást hogy hozza a forgalmazóSyncross, és mo-n is elérhetö...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. szeptember 21. - 20:51

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2008. szeptember 21. - 19:53

Én így csinálnám: Gumi lereszt, mintha defektet javítanál, így félre tudod húzni annyira a külsõt és a belsõt meg a felni szalagot, hogy megnézhesd az anyát a felni belseje felõl. Ha szerencséd van a küllõ nem lóg ki az anyából és így egy csavarhózóval ki tudod tekerni. Ha nem akkor marad az elõttem szólók által vázolt megoldás :-(
Hát köszönöm a tippeket, nem egyszerû, az biztos. Szerintem nem lóg túl, mindjárt meg is nézem. Ez lenne a legegyszerûbb.

Írta 2008. szeptember 21. - 19:14

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."
Írta 2008. szeptember 21. - 19:02

Dabomb, Fire Eye, Funn, Halo, NC-17 - fõleg külföldrõlSziasztok! Érdeklõdni szeretnék, hogy fehér színben tudok-e szerválni valahonnan elsõ és hátsó agyat? Milyen márkák foglalkoznak ilyennel?
Írta 2008. szeptember 21. - 18:54

Írta 2008. szeptember 21. - 18:25

Elk**tam. Szóval újrafûzettem a 24h-n kicsinált kerekemet. Pontosan ugyanolyan agypozícionálást kértem. Beraktam a kereket, valami nem stimmelt - mondom, aztarohadt, ez 2-3 mm-t félre van centrírozva. Kb 1 óra alatt újracentereztem, majd rájöttem. Az a rohadt gyorszár fordítva volt benne, VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, szóval tökéletes volt, de MOST már van benne 2-3 mm. Jóvan, akkor vissza az egészet. Csakhogy sietségemben elkentem egy küllõanyát. Pontosan KÖR keresztmetszetûre. Hogyan lehet egy darabot kicserélni a teljes kerék szétbontása nélkül?
Írta 2008. szeptember 21. - 16:55

A sebesség mindent megold.
Írta 2008. szeptember 21. - 15:39

Elk**tam. Szóval újrafûzettem a 24h-n kicsinált kerekemet. Pontosan ugyanolyan agypozícionálást kértem. Beraktam a kereket, valami nem stimmelt - mondom, aztarohadt, ez 2-3 mm-t félre van centrírozva. Kb 1 óra alatt újracentereztem, majd rájöttem. Az a rohadt gyorszár fordítva volt benne, VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, szóval tökéletes volt, de MOST már van benne 2-3 mm. Jóvan, akkor vissza az egészet. Csakhogy sietségemben elkentem egy küllõanyát. Pontosan KÖR keresztmetszetûre. Hogyan lehet egy darabot kicserélni a teljes kerék szétbontása nélkül?
bármilyen célszerszámmal (én a fogó oldalcsípöjével szoktam abba pont befér a 2mm küllö is) elvágod azt a küllöt amit az anyánál fogva már ugy sem tudsz rendesen kivenni.
és vefüzöd helyére az ujat.
teljes kereket ehhez nem kell bontani, de a sort /esetleg tárcsát/ azt mindenképpen le kell szedni!
pumpikutya: én nem venném mérvadónak a testbike.hu véleményeit! egyébként pont 1-2 nappal ezelött volt szó róla hogy elvileg az uj AC agyakba már szabványos csapágy kell. és ha ez igaz akkor különösebb gond nem lehet velük innentõl!
Írta 2008. szeptember 21. - 15:36

Ha van tartalék küllõd, akkor az elnyalt anyásat csípd el és fûzd újra azt az egyet.
Írta 2008. szeptember 21. - 15:33

Ha lenne amcsiban ismerõsöm akkor Chris King Classic lenne és hazaküldetném csomagként vám nélkül.
Bármi tapasztalototok van valamilyen márkával,örülnék ha megosztanátok velem (:
Írta 2008. szeptember 21. - 15:31

Írta 2008. szeptember 21. - 15:24

Nem értessz félre semmit,most találtam olyat ami nem kerámiás (:van belõle nem kerámiás is.... aztán lehet, hogy én értek félre vmit...
Írta 2008. szeptember 21. - 15:22

Írta 2008. szeptember 21. - 14:49

altalaban a shimano XT - DT comp - Mavic XC717 szokott lenni a nyero parositas, arban, sulyban, erossegben, tartossagban altalanos XC felhasznalasra. Ha ez tul olcso, akkor vehetsz XTR vagy DT240 agyakat, esetleg DT Revolution kulloket.
Néztem ezt a felnit is,de nem szeretnék kerámia bevonatút,mert a mostani Crossmaxom is az.Puha fékpofákkal használom és nedvesség hatására elmegy a fékhatás sokkal jobban mint amennyire megszokott...Azért ilyen betétet használok,mivel használtan vettem a kerekeket és pár helyen le volt verõdve a fékezõ felületrõl a bevonat és így nem kopik tovább,mint ha kerámiás fékpofákat használnék.
Ezt a kereket megtartanám alapozáshoz országútra és versenyekre lenne a másik.
A DT XR 4.1 rõl mit gondolsz?
Írta 2008. szeptember 21. - 14:36

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. szeptember 21. - 14:19