novatechre mondták azt, hogy kevésbé kidolgozott, mint a bikepoz, úgyhogy inkább azt ajánlják.
.
:confused: ki mondja?Nekem a light verzió van és nincs gond vele,kidolgozásra sem
novatechre mondták azt, hogy kevésbé kidolgozott, mint a bikepoz, úgyhogy inkább azt ajánlják.
.
milyen agyat ajánlanátok cc-re, 6 csavaros tárcsához, 32 lukas kivitelben. legalább az elsõ legyen az. a hátsó lehet 36-os is, de egy 32-es felnim már van, és van belõle 36-os is.
keret e+h lehetõleg ne legyen több 15-nél.
köszike!
Ja, a Mavic sem tökéletes, ez így van...
Racsnitönkremenés 1-2 év alatt (mert alapból sz@r), kónusz tényleg lazul, bár nem olyan mértékben mint VV irja, küllõszakadás stbstb
Ennek ellenére nincs olyan amit szívesebben vennék, tehát a többi még sz@rabb
Pld. legjobb esetben is hetente kellett utána húzni a hátsó kerék csapágyának.A bosszantó hibákból legalább egyet mondjál már hogy én is tudjam.A bringám elég egyedi talán egy ilyen váz van az országban ha jól tudom.Nem mai kiadás de egy trek 9.8-as carbon váz fekete-kék.SLR kerék cris kings kormánycsapágy bontreger race x-lite kormány nyeregcsõ és race xxx-lite carbon stücni.Nokon bowdennel sid telóval fehér slr nyereggel. Megpróbálok majd képet is felvarázsolni.
Azt egy országúti kerék is kibírja. Ugyanis 99%-ban aszfaltút simaságú dózerúton megy a maraton.
Szóval bármilyen egyszerû kerék elég oda. Nem technikás terepen kell menni. 1 pilisi túrán többet kap a kereked.
Ja, és bírja ki a Salzkamergut-ot!!
milyen sulyu kereket keresel, mekkora gumit akarsz rarakni es mennyi amit raszansz max? mondunk par tippet
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
EX 1750-nek egyetlen baja van - az ára.
Gyári kerékben nem nagyon fog hasonlót találni az ember, mivel relatíve ritka/egyedi kialakítású. De lehet hozzá nagyon hasonlót építeni, csak össze kell vadászni hozzá a cuccokat; és még árban is jobban jön ki az ember.
Hát azokkal is gond van? Pedig majdnem döntöttem már a Mavic mellett... A Four Deluxe gyári kerekei ugyanis továbbra is csapnivalóan szarok, és ha tetszik ha nem, be kell újítanom valamit helyettük.
Kb. 90 kiló vagyok, nem ugrándozós fajta, de lefelé el szoktam ereszteni a gyeplõt... (90%-ban terepen használom a gépet.) És NEM AKAROK MINDEN RIDE UTÁN CENTRÍROZNI/CENTRÍROZTATNI!!!:wallbange
RAUH-Welt
B E G R I F F