Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Írta 2009. január 05. - 13:22

Egyébként nekem is tetszene, de ha könnyebb kerekeket teszek egyszer a bicaj alá, akkor valamilyen Equalizer felnik lesznek benneja'
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. január 05. - 12:25

errol a felnirol velemeny?
08-as xt agyakkal lenne, xt vagy xtr tárcsákkal 180/160
Írta 2009. január 05. - 03:31

ja, csak nem akarok v-fékeset, fõleg látatlanban nem. egy tárcsásat tudok még, de arra panaszkodik a tulaja, meg az nem is igazán eladó, mert nincs másik kereke, viszont naponta használja a bringát.Crossride teljesen rendben van,nekem volt és jól szuperált,továbbá jól is néz ki
szóval asszem marad a fûzés, novák agyakkal, meg ezekkel az xm117d felnikkel
mod:
gumikkal, fogaskoszorúval kb 40re jönne ki. nova agyak, xm117d, ezüst mach1 küllõk, speci resolution sport gumik, speci airlock belsõk, pg850 sor, fûzéssel. vállalható?
Írta 2009. január 05. - 02:11

Crossride teljesen rendben van,nekem volt és jól szuperált,továbbá jól is néz kimilyenre gondolsz? én is eljátszottam a gondolattal, de nem nagyon találtam értelmes darabokat. 8 lenne a fûzés meg a küllõk-niplik. tehát kompletten ~28. 25-ért van apróban crossride, használt, v+d, és postázni kellene, tehát ~27, meg maradt egy felnim. viszont használt.
Írta 2009. január 05. - 01:58

milyenre gondolsz? én is eljátszottam a gondolattal, de nem nagyon találtam értelmes darabokat. 8 lenne a fûzés meg a küllõk-niplik. tehát kompletten ~28. 25-ért van apróban crossride, használt, v+d, és postázni kellene, tehát ~27, meg maradt egy felnim. viszont használt.15 az agy+ küllõ+nipli+mégegy felni+fûzés.Nem lenne jobb egy kerékszett készen?
Írta 2009. január 05. - 01:45

Írta 2009. január 05. - 01:42

igen, de. van egy mavic felnim, ami 2x volt használva, és arra hogy hétvégente ez a kerék legyen a bringában, teljesen jó. viszont ez 32 likas. tehát a terv az, hogy ugyanilyen felnibõl még egy darab, 32-es elsõ agy, és tetszõleges hátsó agy. (annak nem látom sok értelmét, hogy elõl 36, hátul 32)gyakori meghúzással igen:D
amúgy a tárcsát ha eladod és veszel cl-t az slx is ésszerû(és pofás) választás
a tárcsát meg nem adom el, mert tudom hogy jó, egyszer használtam, és erre már nem akarok költeni. elég volt egyszer megvenni.
az xt agynál a menetrögzítõ gondolom nem igazán nyerõ megoldás. vagy igen?
Írta 2009. január 05. - 01:34

gyakori meghúzással igen:Degyik bergusonos srác mondta, akitõl akartam venni speci stout agyas dt 430 felnis elsõkereket. csak eladta
nekem light verzió nem lesz, mert nem bakos sor lesz rajta, ami bele tud marni az alu kazettatestbe. úgyhogy hátsó agyban tuti, hogy csak acél kazettatestes jön szóba.
slx tök jó volna, ha 6csavaros lenne és 32 lukasa másik kerék ebben a bringában olyan, és tetszik. csak az a gond, hogy van egy zsír új 6csavaros xt tárcsaszettem, ezért 6csavaros agy kell
vagy régi xt, az is kijön 15-bõl, csak ami van, annak lazul a kónusz a hátsó agyban és elkezd kotyogni. meghúzom, de újra kilazul egy idõ után. ez orvosolható?
amúgy a tárcsát ha eladod és veszel cl-t az slx is ésszerû(és pofás) választás
Írta 2009. január 05. - 01:27

egyik bergusonos srác mondta, akitõl akartam venni speci stout agyas dt 430 felnis elsõkereket. csak eladta:confused: ki mondja?Nekem a light verzió van és nincs gond vele,kidolgozásra sem

nekem light verzió nem lesz, mert nem bakos sor lesz rajta, ami bele tud marni az alu kazettatestbe. úgyhogy hátsó agyban tuti, hogy csak acél kazettatestes jön szóba.
slx tök jó volna, ha 6csavaros lenne és 32 lukas

vagy régi xt, az is kijön 15-bõl, csak ami van, annak lazul a kónusz a hátsó agyban és elkezd kotyogni. meghúzom, de újra kilazul egy idõ után. ez orvosolható?
Írta 2009. január 05. - 01:16

novatechre mondták azt, hogy kevésbé kidolgozott, mint a bikepoz, úgyhogy inkább azt ajánlják.
.
:confused: ki mondja?Nekem a light verzió van és nincs gond vele,kidolgozásra sem
Írta 2009. január 05. - 01:11

novatechre mondták azt, hogy kevésbé kidolgozott, mint a bikepoz, úgyhogy inkább azt ajánlják.
ezéért kérdeztem rá, hogy ki mit ajánl, mert én még nem hallottam rosszat ezekrõl az agyakról.
Írta 2009. január 05. - 01:03

Bár a kettõ egy kicsivel több 15-nél. Nekem bejött.
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. január 05. - 01:01

milyen agyat ajánlanátok cc-re, 6 csavaros tárcsához, 32 lukas kivitelben. legalább az elsõ legyen az. a hátsó lehet 36-os is, de egy 32-es felnim már van, és van belõle 36-os is.
keret e+h lehetõleg ne legyen több 15-nél.
köszike!
http://neuzer.hu/hu-...ryID=106#prod_7
Írta 2009. január 05. - 00:59

keret e+h lehetõleg ne legyen több 15-nél.
köszike!
Írta 2009. január 04. - 11:48

Írta 2009. január 04. - 11:38

Ja, a Mavic sem tökéletes, ez így van...
Racsnitönkremenés 1-2 év alatt (mert alapból sz@r), kónusz tényleg lazul, bár nem olyan mértékben mint VV irja, küllõszakadás stbstb
Ennek ellenére nincs olyan amit szívesebben vennék, tehát a többi még sz@rabb
Matyi a Ksyrium mennyire vált be?
Írta 2009. január 04. - 10:46

Racsnitönkremenés 1-2 év alatt (mert alapból sz@r), kónusz tényleg lazul, bár nem olyan mértékben mint VV irja, küllõszakadás stbstb
Ennek ellenére nincs olyan amit szívesebben vennék, tehát a többi még sz@rabb

Írta 2009. január 03. - 23:27

Pld. legjobb esetben is hetente kellett utána húzni a hátsó kerék csapágyának.A bosszantó hibákból legalább egyet mondjál már hogy én is tudjam.A bringám elég egyedi talán egy ilyen váz van az országban ha jól tudom.Nem mai kiadás de egy trek 9.8-as carbon váz fekete-kék.SLR kerék cris kings kormánycsapágy bontreger race x-lite kormány nyeregcsõ és race xxx-lite carbon stücni.Nokon bowdennel sid telóval fehér slr nyereggel. Megpróbálok majd képet is felvarázsolni.
Írta 2009. január 03. - 23:11

Azt egy országúti kerék is kibírja. Ugyanis 99%-ban aszfaltút simaságú dózerúton megy a maraton.
Szóval bármilyen egyszerû kerék elég oda. Nem technikás terepen kell menni. 1 pilisi túrán többet kap a kereked.
Köszi! Legalább tudom, hogy mire számítsak. (Nekem az idei lesz az elsõ Salz.)
Írta 2009. január 03. - 22:59

Ja, és bírja ki a Salzkamergut-ot!!
Azt egy országúti kerék is kibírja. Ugyanis 99%-ban aszfaltút simaságú dózerúton megy a maraton.
Szóval bármilyen egyszerû kerék elég oda. Nem technikás terepen kell menni. 1 pilisi túrán többet kap a kereked.