amit linkeltem az 70a mavic 150k, és ahogy Matyi is írta, nem tokéletes a mavic, de a többi szarabb:D
volt ilyenem és az olcsóbb crossride is,nekem nem volt gondom egyikkel sem
amit linkeltem az 70a mavic 150k, és ahogy Matyi is írta, nem tokéletes a mavic, de a többi szarabb:D
igen,de ez is 70
http://piacter.bikem...=187380&cat=all
Vagy tartsam meg a Novatec-dt-syncros kerekem és kussoljak?:scratchhe
van egy átütõs meg egy sima,mert nem tudtam hogy milyen telóm lesz:)elsõ kereket úgyis kellene fûzni, nem? vagy átütõs a mostani is?
az xt az meg jóság, csak ahhoz kellene új tárcsa is. ördögi kör.
mavic crossline lehet még érdekes. nézz körbe, hogy eu-ban van-e már, én pricepointnál láttam, ott 400 USD.
crc-n 215GBP a pár, van 6bolt és c-lock is. mindkettõ instocknow
elsõ kereket úgyis kellene fûzni, nem? vagy átütõs a mostani is?Nova light alukazettás agy,fekete dt küllõk,fekete dt alunipli,Syncros DP25 fehér felnik
Nova light alukazettás agy,fekete dt küllõk,fekete dt alunipli,Syncros DP25 fehér felnikmilyen típusú alkatrészek pontosan?
milyen típusú alkatrészek pontosan?Vagy tartsam meg a Novatec-dt-syncros kerekem és kussoljak?:scratchhe
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A gyorsszáras itthon 90k, külföldön 58k (8k a kiszállítás), de mivel ez 20mm (elvileg vadiúj), én megvenném.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960tesszik. most asszonykához került, de alattam all mountain üzemben nem lett semmilyen gyíkja, se 8, se tojás, minimálisan sem. szerintem éri az árát.en is lattam mar lovat ami lanyt b.szott
de inkabb tapasztalat erdekelne, csak rosszul fogalmaztam
belepofázok:
mach1 felnik - novatec agyak vannak a cyclocross bringájában
belepofázok:Ja bocs, akkor valszeg rosszul emlékeztem, most milyet hajtasz?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Aksium volt, amíg megvolt addig teljesen jó volt
Tehát semmi probléma nem volt vele, talán csak hogy 1-2 küllõ elfordult, de visszafordítás után nem ismételte a jelenséget.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Láttam már normál felhasználás mellett olyat, hogy körberepedt a felni.
Egyébként nekem is tetszene, de ha könnyebb kerekeket teszek egyszer a bicaj alá, akkor valamilyen Equalizer felnik lesznek benneja'
egyik bergusonos srác mondta, akitõl akartam venni speci stout agyas dt 430 felnis elsõkereket. csak eladta
nekem light verzió nem lesz, mert nem bakos sor lesz rajta, ami bele tud marni az alu kazettatestbe. úgyhogy hátsó agyban tuti, hogy csak acél kazettatestes jön szóba.
slx tök jó volna, ha 6csavaros lenne és 32 lukasa másik kerék ebben a bringában olyan, és tetszik. csak az a gond, hogy van egy zsír új 6csavaros xt tárcsaszettem, ezért 6csavaros agy kell
vagy régi xt, az is kijön 15-bõl, csak ami van, annak lazul a kónusz a hátsó agyban és elkezd kotyogni. meghúzom, de újra kilazul egy idõ után. ez orvosolható?
Aksium volt, amíg megvolt addig teljesen jó voltMatyi a Ksyrium mennyire vált be?