Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12596 replies to this topic

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

a mavic 150k, és ahogy Matyi is írta, nem tokéletes a mavic, de a többi szarabb:D

amit linkeltem az 70
volt ilyenem és az olcsóbb crossride is,nekem nem volt gondom egyikkel sem

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts

igen,de ez is 70
http://piacter.bikem...=187380&cat=all

Vagy tartsam meg a Novatec-dt-syncros kerekem és kussoljak?:scratchhe

a mavic 150k, és ahogy Matyi is írta, nem tokéletes a mavic, de a többi szarabb:D

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

elsõ kereket úgyis kellene fûzni, nem? vagy átütõs a mostani is?
az xt az meg jóság, csak ahhoz kellene új tárcsa is. ördögi kör.
mavic crossline lehet még érdekes. nézz körbe, hogy eu-ban van-e már, én pricepointnál láttam, ott 400 USD.

crc-n 215GBP a pár, van 6bolt és c-lock is. mindkettõ instocknow

van egy átütõs meg egy sima,mert nem tudtam hogy milyen telóm lesz:)
a crossline-t megnézem.bár megint a mohóság szól belõlem,mert ez sem rossz kerék
a crossmax mellett szól hogy volt olyanom,18xxgramm mért és adapteres az elsõagy és nagyon tetszik:)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Nova light alukazettás agy,fekete dt küllõk,fekete dt alunipli,Syncros DP25 fehér felnik

elsõ kereket úgyis kellene fûzni, nem? vagy átütõs a mostani is?
az xt az meg jóság, csak ahhoz kellene új tárcsa is. ördögi kör.
mavic crossline lehet még érdekes. nézz körbe, hogy eu-ban van-e már, én pricepointnál láttam, ott 400 USD.

crc-n 215GBP a pár, van 6bolt és c-lock is. mindkettõ instocknow

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

milyen típusú alkatrészek pontosan?

Nova light alukazettás agy,fekete dt küllõk,fekete dt alunipli,Syncros DP25 fehér felnik

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

milyen típusú alkatrészek pontosan?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

A gyorsszáras itthon 90k, külföldön 58k (8k a kiszállítás), de mivel ez 20mm (elvileg vadiúj), én megvenném.

igen,de ez is 70
http://piacter.bikem...=187380&cat=all

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
DS2, és kettes DT párost csak ajánlani tudom. De nekem is fellazultak a küllõk, de az más dolog.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
labidani: jó lenne ez az összeállítás.
nova agy(acél kazis, ha nem tartóbakos a racsnid, ill. ha itt nem számít a súly..)
felninek sztem elég a sun ds2 is. olcsobb jóval mint a DS1 és sztem nem rossz. ~420g a ds2.
küllönek meg ha végigfüzeted sima 2mm-es jó küllövel (Dt. champion olyan 50 ft szokott lenni db-ja) már akkor is kapsz a mostanidtól egy jóval könnyebb kereket ;)
gyors számolás: ez 20 alatt ki kell h jöjjön mindenestül..

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

en is lattam mar lovat ami lanyt b.szott

de inkabb tapasztalat erdekelne, csak rosszul fogalmaztam

tesszik. most asszonykához került, de alattam all mountain üzemben nem lett semmilyen gyíkja, se 8, se tojás, minimálisan sem. szerintem éri az árát.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Hello!
A véleményeteket szeretném kikérni. Szeretnék egy új hátsó kereket építeni, mert a mostani felnim már a végét járja, azt mindenféleképpen le kéne cserélni, és akkor már lecserélném az agyamat is. a Mostani h. kerekem 36 lyukas és egy kicsit nehéz, felniszalaggal, gyorszárral együtt 1436 g. Néztem a Novatechnek egy könnyebb agyát, ami 420g gy.zárral, 360g anélkül. Felninek pedig egy ds1-est néztem ami nem olcsó, de nem egy ismerõsömnek az van és bírja a 410g körüli súlya ellenére. 80 kg vagyok, csapatom is lefelé, olyan felni kéne ami bírja. Küllõkbõl vagy 2-est, vagy 2-1,8-2 vastagságút szeretnék, nem tudom bírná e, vagy hogy megéri e azt a plusz pénzt. Ez egy késõbbi project lenne, még el kéne adni a vázam hogy legyen pénz az újra, és a kerék csak ezután jönne. Jó lenne ez az összeállítás?
Üdv labidani

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

belepofázok:
mach1 felnik - novatec agyak vannak a cyclocross bringájában

érdekes, pont mint ez enyémben:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ja bocs, akkor valszeg rosszul emlékeztem, most milyet hajtasz?

belepofázok:
mach1 felnik - novatec agyak vannak a cyclocross bringájában

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Aksium volt, amíg megvolt addig teljesen jó volt :)
Tehát semmi probléma nem volt vele, talán csak hogy 1-2 küllõ elfordult, de visszafordítás után nem ismételte a jelenséget.

Ja bocs, akkor valszeg rosszul emlékeztem, most milyet hajtasz?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha nem lettek volna meg a hope 6 csavaros tarcsaim, akkor siman ilyen kereket vettem volna.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
A gyorsszáras itthon 90k, külföldön 58k (8k a kiszállítás), de mivel ez 20mm (elvileg vadiúj), én megvenném.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Ezért 70-et szeretne a tulaja.Vélemény?
http://piacter.bikem...t=187762&cat=17

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Láttam már normál felhasználás mellett olyat, hogy körberepedt a felni.
Egyébként nekem is tetszene, de ha könnyebb kerekeket teszek egyszer a bicaj alá, akkor valamilyen Equalizer felnik lesznek benneja'

en is lattam mar lovat ami lanyt b.szott

de inkabb tapasztalat erdekelne, csak rosszul fogalmaztam

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts

egyik bergusonos srác mondta, akitõl akartam venni speci stout agyas dt 430 felnis elsõkereket. csak eladta :(
nekem light verzió nem lesz, mert nem bakos sor lesz rajta, ami bele tud marni az alu kazettatestbe. úgyhogy hátsó agyban tuti, hogy csak acél kazettatestes jön szóba.
slx tök jó volna, ha 6csavaros lenne és 32 lukas :D a másik kerék ebben a bringában olyan, és tetszik. csak az a gond, hogy van egy zsír új 6csavaros xt tárcsaszettem, ezért 6csavaros agy kell :(

vagy régi xt, az is kijön 15-bõl, csak ami van, annak lazul a kónusz a hátsó agyban és elkezd kotyogni. meghúzom, de újra kilazul egy idõ után. ez orvosolható?

American Classic TERRAIN: 32k.... ennyi

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Matyi a Ksyrium mennyire vált be?

Aksium volt, amíg megvolt addig teljesen jó volt :)
Tehát semmi probléma nem volt vele, talán csak hogy 1-2 küllõ elfordult, de visszafordítás után nem ismételte a jelenséget.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala