tesszik. most asszonykához került, de alattam all mountain üzemben nem lett semmilyen gyíkja, se 8, se tojás, minimálisan sem. szerintem éri az árát.en is lattam mar lovat ami lanyt b.szott
de inkabb tapasztalat erdekelne, csak rosszul fogalmaztam
Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Írta 2009. január 05. - 21:18

Írta 2009. január 05. - 21:16

A véleményeteket szeretném kikérni. Szeretnék egy új hátsó kereket építeni, mert a mostani felnim már a végét járja, azt mindenféleképpen le kéne cserélni, és akkor már lecserélném az agyamat is. a Mostani h. kerekem 36 lyukas és egy kicsit nehéz, felniszalaggal, gyorszárral együtt 1436 g. Néztem a Novatechnek egy könnyebb agyát, ami 420g gy.zárral, 360g anélkül. Felninek pedig egy ds1-est néztem ami nem olcsó, de nem egy ismerõsömnek az van és bírja a 410g körüli súlya ellenére. 80 kg vagyok, csapatom is lefelé, olyan felni kéne ami bírja. Küllõkbõl vagy 2-est, vagy 2-1,8-2 vastagságút szeretnék, nem tudom bírná e, vagy hogy megéri e azt a plusz pénzt. Ez egy késõbbi project lenne, még el kéne adni a vázam hogy legyen pénz az újra, és a kerék csak ezután jönne. Jó lenne ez az összeállítás?
Üdv labidani
Írta 2009. január 05. - 19:53

belepofázok:
mach1 felnik - novatec agyak vannak a cyclocross bringájában
érdekes, pont mint ez enyémben:D
Írta 2009. január 05. - 19:49

belepofázok:Ja bocs, akkor valszeg rosszul emlékeztem, most milyet hajtasz?
mach1 felnik - novatec agyak vannak a cyclocross bringájában
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. január 05. - 18:58

Aksium volt, amíg megvolt addig teljesen jó volt
Tehát semmi probléma nem volt vele, talán csak hogy 1-2 küllõ elfordult, de visszafordítás után nem ismételte a jelenséget.
Ja bocs, akkor valszeg rosszul emlékeztem, most milyet hajtasz?
Írta 2009. január 05. - 18:01

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 05. - 16:11

Írta 2009. január 05. - 15:54

Írta 2009. január 05. - 14:50

Láttam már normál felhasználás mellett olyat, hogy körberepedt a felni.
Egyébként nekem is tetszene, de ha könnyebb kerekeket teszek egyszer a bicaj alá, akkor valamilyen Equalizer felnik lesznek benneja'
en is lattam mar lovat ami lanyt b.szott
de inkabb tapasztalat erdekelne, csak rosszul fogalmaztam
Írta 2009. január 05. - 14:05

egyik bergusonos srác mondta, akitõl akartam venni speci stout agyas dt 430 felnis elsõkereket. csak eladta
nekem light verzió nem lesz, mert nem bakos sor lesz rajta, ami bele tud marni az alu kazettatestbe. úgyhogy hátsó agyban tuti, hogy csak acél kazettatestes jön szóba.
slx tök jó volna, ha 6csavaros lenne és 32 lukasa másik kerék ebben a bringában olyan, és tetszik. csak az a gond, hogy van egy zsír új 6csavaros xt tárcsaszettem, ezért 6csavaros agy kell
vagy régi xt, az is kijön 15-bõl, csak ami van, annak lazul a kónusz a hátsó agyban és elkezd kotyogni. meghúzom, de újra kilazul egy idõ után. ez orvosolható?
American Classic TERRAIN: 32k.... ennyi
Írta 2009. január 05. - 13:25

Aksium volt, amíg megvolt addig teljesen jó voltMatyi a Ksyrium mennyire vált be?

Tehát semmi probléma nem volt vele, talán csak hogy 1-2 küllõ elfordult, de visszafordítás után nem ismételte a jelenséget.
Írta 2009. január 05. - 13:22

Egyébként nekem is tetszene, de ha könnyebb kerekeket teszek egyszer a bicaj alá, akkor valamilyen Equalizer felnik lesznek benneja'
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. január 05. - 12:25

errol a felnirol velemeny?
08-as xt agyakkal lenne, xt vagy xtr tárcsákkal 180/160
Írta 2009. január 05. - 03:31

ja, csak nem akarok v-fékeset, fõleg látatlanban nem. egy tárcsásat tudok még, de arra panaszkodik a tulaja, meg az nem is igazán eladó, mert nincs másik kereke, viszont naponta használja a bringát.Crossride teljesen rendben van,nekem volt és jól szuperált,továbbá jól is néz ki
szóval asszem marad a fûzés, novák agyakkal, meg ezekkel az xm117d felnikkel
mod:
gumikkal, fogaskoszorúval kb 40re jönne ki. nova agyak, xm117d, ezüst mach1 küllõk, speci resolution sport gumik, speci airlock belsõk, pg850 sor, fûzéssel. vállalható?
Írta 2009. január 05. - 02:11

Crossride teljesen rendben van,nekem volt és jól szuperált,továbbá jól is néz kimilyenre gondolsz? én is eljátszottam a gondolattal, de nem nagyon találtam értelmes darabokat. 8 lenne a fûzés meg a küllõk-niplik. tehát kompletten ~28. 25-ért van apróban crossride, használt, v+d, és postázni kellene, tehát ~27, meg maradt egy felnim. viszont használt.
Írta 2009. január 05. - 01:58

milyenre gondolsz? én is eljátszottam a gondolattal, de nem nagyon találtam értelmes darabokat. 8 lenne a fûzés meg a küllõk-niplik. tehát kompletten ~28. 25-ért van apróban crossride, használt, v+d, és postázni kellene, tehát ~27, meg maradt egy felnim. viszont használt.15 az agy+ küllõ+nipli+mégegy felni+fûzés.Nem lenne jobb egy kerékszett készen?
Írta 2009. január 05. - 01:45

Írta 2009. január 05. - 01:42

igen, de. van egy mavic felnim, ami 2x volt használva, és arra hogy hétvégente ez a kerék legyen a bringában, teljesen jó. viszont ez 32 likas. tehát a terv az, hogy ugyanilyen felnibõl még egy darab, 32-es elsõ agy, és tetszõleges hátsó agy. (annak nem látom sok értelmét, hogy elõl 36, hátul 32)gyakori meghúzással igen:D
amúgy a tárcsát ha eladod és veszel cl-t az slx is ésszerû(és pofás) választás
a tárcsát meg nem adom el, mert tudom hogy jó, egyszer használtam, és erre már nem akarok költeni. elég volt egyszer megvenni.
az xt agynál a menetrögzítõ gondolom nem igazán nyerõ megoldás. vagy igen?
Írta 2009. január 05. - 01:34

gyakori meghúzással igen:Degyik bergusonos srác mondta, akitõl akartam venni speci stout agyas dt 430 felnis elsõkereket. csak eladta
nekem light verzió nem lesz, mert nem bakos sor lesz rajta, ami bele tud marni az alu kazettatestbe. úgyhogy hátsó agyban tuti, hogy csak acél kazettatestes jön szóba.
slx tök jó volna, ha 6csavaros lenne és 32 lukasa másik kerék ebben a bringában olyan, és tetszik. csak az a gond, hogy van egy zsír új 6csavaros xt tárcsaszettem, ezért 6csavaros agy kell
vagy régi xt, az is kijön 15-bõl, csak ami van, annak lazul a kónusz a hátsó agyban és elkezd kotyogni. meghúzom, de újra kilazul egy idõ után. ez orvosolható?
amúgy a tárcsát ha eladod és veszel cl-t az slx is ésszerû(és pofás) választás
Írta 2009. január 05. - 01:27

egyik bergusonos srác mondta, akitõl akartam venni speci stout agyas dt 430 felnis elsõkereket. csak eladta:confused: ki mondja?Nekem a light verzió van és nincs gond vele,kidolgozásra sem

slx tök jó volna, ha 6csavaros lenne és 32 lukas