Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12587 replies to this topic

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
ekszkjúzmí,ez nem off már egy kicsit?

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
miért nem veszel alapból 7-est?

Izomtéridõninja-geológus!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

értem! de hátra 6-7 fogsornál nem akarok többet, majd alátéttel kitoldom a hézagot!! akkor keresnem kell egy jó bontható monti fogsort!

Feltöltött kép

9 sebességes
11-26-os fogsor gyárilag,
úgy bontod ahogy akarod

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Ezt tõlem kérdezed??

igen.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Sziasztok!!
Új vagyok még itt!:) Lenne egy kérdésem!:)
Mit szóltok ehhez a kombinációhoz?
Hátsó agy: Atomlab Pimp 10mm 32
Felni: Spank Subrosa EVO 30AL felni arany 32
Küllõ: Bike+ 2.33mm

190cm vagyok és bõven 100kg!:)

2mm-s kullo is eleg eros, ha jol van megfuzve a kerek. szerintem a 2-esnel vastagabb kullo csak mokusvakitasnak jo.

hát hogy nagyon hosszú lesz az áttétel, nehezen gyorsítható. sztem 38-as tányérhoz jó a 12-26-os, 36oshoz meg a 12-23-as montis sor is elég

milyen az a 12-23-as montis sor? amugy meg 38-as tanyer is ugyanolyan jol gyorsithato, csak egy-ket fokozattal fentebb kell valtani.

értem! de hátra 6-7 fogsornál nem akarok többet, majd alátéttel kitoldom a hézagot!! akkor keresnem kell egy jó bontható monti fogsort!

mi ertelme van ennek a bontogatasnak?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Tribbon

Tribbon

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

hát hogy nagyon hosszú lesz az áttétel, nehezen gyorsítható. sztem 38-as tányérhoz jó a 12-26-os, 36oshoz meg a 12-23-as montis sor is elég

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

mert, akkor mi lehet a gon, ha mondjuk 36-38as a tányér??

Tribbon

Tribbon

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

sztem országúti fogsor csak akkor érdemes ha elöl 32es vagy kisebb tányérod van. tehát az áttétel függõ.

mert, akkor mi lehet a gon, ha mondjuk 36-38as a tányér??

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 posts

32-es felnibe 36-os agyat be lehet fûzni használhatóan?
Ne kérdezd miért. :)

Be lehet, mindkét oldalon két lyuk kimarad. (Célszerûen egy oldalon egymással szemben, illetve a két oldalon kb. 90 fokra eltolva egymástól a "hibát".) Küllõhossz miatt ne aggódj, legfeljebb pár küllõ 2-3 fordulatnyival kevesebbet lesz betekerve az anyába, so what.
Városi mászkálós, bolt elõtt otthagyós bringába elmegy.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

én is úgy gondoltam!

vagy jobb lenne, ha országuti fogsort tennék fel???

sztem országúti fogsor csak akkor érdemes ha elöl 32es vagy kisebb tányérod van. tehát az áttétel függõ.

Tribbon

Tribbon

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

mûködhet, csak ki kell alátétezni, és nagyjából belõni a láncvonalat a legideálisabbra.

én is úgy gondoltam!

vagy jobb lenne, ha országuti fogsort tennék fel???

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Ezt tõlem kérdezed??

Még egy kérdés!
Adott akkor ugye az Atomlab hátsó agy. Veszek rá egy bontható fogsort, mondjuk egy 9-est. Leszedek belõle 2-3 koszorút. Én valami rövid kanalas országúti váltóval akarom használni. Mûködne?? Eéõre csak egy tányéros hajtókar menne!!!

mûködhet, csak ki kell alátétezni, és nagyjából belõni a láncvonalat a legideálisabbra.

Tribbon

Tribbon

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

És a felnibõl honnan szerzel? :)

Ezt tõlem kérdezed??

Még egy kérdés!
Adott akkor ugye az Atomlab hátsó agy. Veszek rá egy bontható fogsort, mondjuk egy 9-est. Leszedek belõle 2-3 koszorút. Én valami rövid kanalas országúti váltóval akarom használni. Mûködne?? Eéõre csak egy tányéros hajtókar menne!!!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Üdv!

Építek éppen egy street bicót. Néha szeretnék legurigázni jancsi hegyrõl is, na de nem vagyok profi, nem olyan zúzdán. :) Hátulra 160as féktárcsát gondoltam. Elõl a 203-as nagyon nagy lenne? Csak mert olyat tudok ismerõstõl kapni. De ha az nem túl elõnyös streetre, akkor inkább veszek kisebbet, ami elõnyösebb mindkét tekerésre. 85kg vagyok, ha ez fontos tényezõ. Szerintetek?

Köszi!

ha inkább a streeten van a hangsúly, akkor elöl max. 180mm-es, hátul 160mm-es tárcsával próbálkoznék. nagyobb sztem felesleges, hegyen meg csak technika kérdése, de ha oda is sokat járnál a 160-ast elõre nem kéne erõltetni, mert nagyon hamar elmelegszik.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
És a felnibõl honnan szerzel? :)

Tribbon

Tribbon

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

http://www.atomlab.com/

a katalógusban ott van, tehát létezik, vagyis csak utánajárás kérdése, hogy meg tudod-e szerezni a hazai forgalmazónál.

THX! Tényleg van!:) Akkor azt veszek!

SP!T

SP!T

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
Üdv!

Építek éppen egy street bicót. Néha szeretnék legurigázni jancsi hegyrõl is, na de nem vagyok profi, nem olyan zúzdán. :) Hátulra 160as féktárcsát gondoltam. Elõl a 203-as nagyon nagy lenne? Csak mert olyat tudok ismerõstõl kapni. De ha az nem túl elõnyös streetre, akkor inkább veszek kisebbet, ami elõnyösebb mindkét tekerésre. 85kg vagyok, ha ez fontos tényezõ. Szerintetek?

Köszi!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
http://www.atomlab.com/

a katalógusban ott van, tehát létezik, vagyis csak utánajárás kérdése, hogy meg tudod-e szerezni a hazai forgalmazónál.

Tribbon

Tribbon

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
de nem biztos hogy ebbõl az agyból találok 36 küllõset...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
én inkább 36 küllõs felállással próbálkoznék, az alkatrészekból ítélve a felhasználási terület is azt kívánná meg.