én még a csupa fehér syncros kerékszettjét láttam utoljára, de az még tavaly volt.
Kíváncsi vagyok, hogy Szilrádon kívül van e már valakinek:Dköszi VV
igazából ha nem nagyon térnek el a gyári adatoktól akkor elég jó súlyban vannak. és az áruk sem annyira borsos...
BTS XC Elite elsõ agy : súly: 142 g
BTS XC Elite hátsó agy : súly: 274 g
aki tudna esetleg egy valódit mérni azt szívesen venném
DT csapágyak száma a szerelési útmutatóból (nem a robbantott ábrákból) kiválogatható.kedves Big30: szerintem akkor próbáld meg magad most valahogy lenyugtatni aztán döntse el ki-ki maga, hogy ki beszélt hülyeségeket. te írtad hogy "teletömni zsírral" én csak erre reagáltam ésszerûen, hogy ez értelmetlenség.
a célom az volt h mások nehogy szó szerint értsék ezt a teletömést, és még a végén így járjanak el. de elnézést ha számodra hülyeséget írtam volna...
mellesleg milyen csapágy kell abba a DT agyba hogy ilyen drága? :chin: ennyiért a kerámiagörgõst tudom kb csak elképzelni... ha tudod a csapágy számát akkor légyszi mondd már meg. /pl 6101 vagy ilyesmire vagyok kívácsni/
ez a DT szett itt ~100 dolcsi, de ez tartalmazza az összes /6db csapágyat./
http://enduroforkseals.com/id212.html
csak azért furcsállom h ilyen drága mert egy hagyományos agyba max 900 ft/db körül már SKF, vagy FAG csapágyat kap az ember..
más: ezeket a BTS agyakat ki/hol csinálja? mit lehet tudni róla?
konkrétan pl ez érdekelne: http://bikemarket.hu...eszlet&tid=4523
neten a cseke rt honlapján kívül sehol semmi infót találok róluk.
Szerintem a srác sima kereszt alatt azt értette, hogy nem radiális. Ezzel meg nem értem mi a probléma, azért mert nem trendi, még biztos, hogy nem szar.
Ha bemész egy ker.szervízbe viszed a komplett cuccot/
felni, küllõk+anya, agy/
és azt mondod a mesternek, hogy sima keresztre fûzze be és centírozza ki,
vajon mit válaszolna?
ui:ha tittyman lenne a szervízes kikészülne-és elnézést kérne..
Kis önállóságal te is megtalálhatnád õket.:chin:Az remek, hogy az agyak nagy része tajvani, de semmi ellenpéldát nem mondtatok.
Miért is?
Sima kereszt...pff kikészülök mikor aranyból csinálnak szart.
Elnézést kérek:(
azt nem értem, hogy zárt csapágyas agyon mit lehet teletömni zsírral :mybad:
csapágyak ha futnak szépen akkor ahhoz nem kell (nem is nagyon lehet ugyebár) nyúlni.
a racsniszerkezetre (kalapácsokra) meg egyébként sem ajánlatos sok zsírt tenni! max egy picit mutatóba neki, de inkább olaj