Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

köszi ezt is :)
Tigger! életemben egyszer találkoztunk, akkor egy acél kelly'ssel voltam 2,5 kg-s rst cápával, most magellán pyxis, rs judi tt-vel, spóroltam majd 1,5 kg-t szerintem. szerinted grammániás vagyok?:D
ha az lennék, akkro dt-re gyûjtenék :)
ja és 2 mm-s rozsdamentes acél dt küllõben meg sun mach IV felniben gondolkodom, szerintem így is könnyebb lesz az egész, mint a kelly's viper kerekei :)

jó van csak mondom

attól független ha belefér én xt-t vennék...a felnit jó eséllyel túl fogja szárnyalni élettartamban
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha montis agyat veszel akkor az mindenkeppen jo lesz. 135mm szelessegu kell gyorszaras tengellyel.

azok a novatec-ek amiket neztel pl jok lehetnek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Valami ajánlat dirt agyakra 20kig?
Kezdõ lennék help kéne!
Szal arra gondoltam vennék két 32 lyukas agyat, két 32 lyukas felnit, el boltba, ott mondanak egy küllõhosszt, hazaviszem befûzöm háromkeresztes fûzéssel szépen meghúzom az anyákat, aztán visszaviszem centríroztatni. Szóval nagyon nem cseszhetem el, vagy mégis?
Most Shimano FH-RM30as agyam van hátul 8as kazettával. Van valami különbség két agy szélessége között? Tehát ha netrõl rendelek elõször nézzem meg, hogy jó-e a vázamba, tehát mellényúlhatok? Csak azért kérdem, mert most hátul beférne egy tárcsa, pedig nem is tárcsás agy.
Köszi elõre is.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
köszi ezt is :)
Tigger! életemben egyszer találkoztunk, akkor egy acél kelly'ssel voltam 2,5 kg-s rst cápával, most magellán pyxis, rs judi tt-vel, spóroltam majd 1,5 kg-t szerintem. szerinted grammániás vagyok?:D
ha az lennék, akkro dt-re gyûjtenék :)
ja és 2 mm-s rozsdamentes acél dt küllõben meg sun mach IV felniben gondolkodom, szerintem így is könnyebb lesz az egész, mint a kelly's viper kerekei :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

igen már rájöttem, hogy elcsúsztam egy nullával
slx ajánlott kisker áráról tud valaki valamit? Rob?:)

http://www.bikemarke...eszlet&tid=3353

viszont jó erõs 100 grammal nehezebb a tárcsás xt-nél
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
igen már rájöttem, hogy elcsúsztam egy nullával
slx ajánlott kisker áráról tud valaki valamit? Rob?:)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
meg sztem elnézted a DT árát;)
vagy a 10-es szorzó csak nálam nem elhanyagolható? :P

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jaja vagy ha el akarod adni kesobb a kereket akkor sem hatrany ha tarcsas az agy.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
köszi köszi a válaszokat :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
slx is jól teszi a dolgát ha egy kicsit spórolni akarsz ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Sziasztok!
Ha Ti most fûzetnétek kereket, amit késõbb V-fékkel használnátok akkor melyik agyat választanátok?
Az egyik Sh. Xt 08 V fékes verzió (( http://ebike.hu/term...o/v-fekes/5991/ )) A másik egy Dt, ami árban kb u.az, igaz tárcsás, de az legyen a legnagyobb gond (( http://www.bikemarke...eszlet&tid=4002 ))
Ha tudja valaki valamelyiknek elõnyét, hátrányát, légyszi ne fogja vissza magát :o
Köszi szépen elõre is :)

az xt amúgy teljesen jó, de én tárcsásat vennék. elhanyagolható a súlydiffi, (árat most nem tudom) viszont nem tudhatod 2 év múlva nem õrülsz e meg :) és akarsz mindenképp tárcsát (vagy gariba már csak tárcsás vázat kaosz a törött helyett :) ) akkor legalább ne kelljen még új keréken is gondolkodni....

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hupsz :D:D
((ketten néztük el, akkor :D)))
húú de ciki :o
Slx agyakról lehet tudni valamit, használ valaki olyant?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Sziasztok!
Ha Ti most fûzetnétek kereket, amit késõbb V-fékkel használnátok akkor melyik agyat választanátok?
Az egyik Sh. Xt 08 V fékes verzió (( http://ebike.hu/term...o/v-fekes/5991/ )) A másik egy Dt, ami árban kb u.az, igaz tárcsás, de az legyen a legnagyobb gond (( http://www.bikemarke...eszlet&tid=4002 ))
Ha tudja valaki valamelyiknek elõnyét, hátrányát, légyszi ne fogja vissza magát :o

A DT hátránya, hogy kb. 10 X annyiba kerül mint a Shimano :

Deamúgy engem is érdekelne, hogy az Xt árában van e jobb kerékagy.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
:mybad: egy nagyságrenddel elnézted a DT agy árát :mybad:
jó is lenne ~11 rugóért kerámi csapágyas ~210 g-os hátsóagyat kapni :D
azért ez már gyanus lehetett volna h ennyiért túl jó :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sziasztok!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
"mi a különbség a Novatec DO42SB Cr-Mo és a Novatec DO42SB Alu között?"

az cr-mo nak acél a kazettája, a másiknak meg alu.
lényegében súlybeli különbséget jelent.

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Vki tud ajánlani 2 agyat dirtre? 20nál ha lehet ne legyen több, sajna nekem kell megvennem és nem apucinak, én pedig csóri egyetemista vagyok =(. Esetleg valami vélemény errõl:
Novatec DO41 SB és errõl:
Novatec DO42SB
Illetve valaki tudja mi a különbség a Novatec DO42SB Cr-Mo és a Novatec DO42SB Alu között?

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Kerékfûzésrõl nem találom a videót amit egyszer már linkelt valaki
Kérem szépen aki tudja linkelje be újra !
Nagy köszönet.

Gábor
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem, bar belulrol ugyanazok, az onyx agytest jobban le van dolgozva, ezaltal konnyebb, a cerit pedig erosebb.

zart csapagyasok, a hatso agyban 4 darab az elsoben 2, es az elso agyban alu tengely van

Cerit 32 hubs are 220g front 443g rear (no skewers). Not light by any stretch, but very durable

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
A Cerit az nem az Onyx?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960