Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12587 replies to this topic

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Hát kíváncsi leszek a Chris King használat közbeni hangjára :) A Hope mondjuk jó volt csengõ helyett a kerékpárúton.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
akkor lehet, hogy meg fogok ijedni nyáron tõle... :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
az helikopter:D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
Ringle Abbah hova sorolható?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Hope

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 posts

CK vita nelkul.

Hát ja,a CK nem vitás.
De ami emberi áron mozog?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
CK vita nelkul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 posts
Kinek mi a véleménye,melyik a legszebb hangú hátsó agy?

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Sziasztok!

Szerintetek van jelentõsége annak, hogy a hátsó keréken az erõt átvivõ küllõ a perem külsõ vagy belsõ oldalán van? Nézegettem gyári kerekeket, ott össze-vissza. A saját országúti Shimanonál a hajtó küllõ belül van, a DT-n meg a hajtás oldalon kívül, a fék oldalon belül (mondjuk így nem biztos hogy be tudom fûzni, számolgatni kell).

A bikemag cikke szerint ha kívülre teszed a húzásra reagáló küllõket, akkor merevebb kereket kapsz...(nekem így sikerült értelmezni...)

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Sziasztok!

Szerintetek van jelentõsége annak, hogy a hátsó keréken az erõt átvivõ küllõ a perem külsõ vagy belsõ oldalán van? Nézegettem gyári kerekeket, ott össze-vissza. A saját országúti Shimanonál a hajtó küllõ belül van, a DT-n meg a hajtás oldalon kívül, a fék oldalon belül (mondjuk így nem biztos hogy be tudom fûzni, számolgatni kell).

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Úgy legyen! :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Kicsomagoltam, aztán vittem is a kedvenc bringás boltomba, mert semmi hangja nem volt a hátsó agynak, ugye a Hope után...azt hittem rossz :D

Majd ha be lesz rakva a bringába, jól megtekered és vííííííííí. Van Debrecenben néhány pár Chris King, öröm õket hallgatni.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Közönséges sárga horgany, 2 kerékre kb. kétezerbe kerül a mûvelet.

ezt a sárga horganyzást milyen helyen lehet megcsináltatni?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
tamaska, ennyiért megvetted volna (írtam egy max. árat, reggel néztem email-t, ebayes üzenet fogad: congratulations... nem kicsit lepett meg) :) Használt, de ez csak a kazettatesten (az se agyonhasznált) és a küllõk helyén látszik.
Kicsomagoltam, aztán vittem is a kedvenc bringás boltomba, mert semmi hangja nem volt a hátsó agynak, ugye a Hope után...azt hittem rossz :D

Kela, eladó lesz + egy xt elsõ agy is + egy pár piros gyorszár + kb. 38 darab piros alu küllõanya. Az már más kérdés, hogy mire tudok megfelelõ méretû 70 db 1,5-ös ezüst küllõt szerezni. A színes küllõanyákkal és a gyorszárral talán könnyebb dolgom lesz. A bolt is csak 5-ig van nyitva én meg 4-ig dolgozom (egyedül meg fûzni nem tudok, csak segítséggel). Szóval jövõ hétig biztos nem szedem szét.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Áhh Gabe csupa por kosz és karc. Átvertek. Vagy mégsem? :D Képet kérünk a teljes bicóról.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Ezt hozta a királyi posta - a grammániába nem mertem rakni, mert a hátsó agy elég nehéz :)

o hogy sz.pjal ponilovat :D

mindig ez volt az almom, de sosem birom ravenni magam hogy ennyit fizessek egy par agyert. meg nagyker aron is horror volt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
meg merjek venni egy XT agyas szettet?

Gabe Hope eladó?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ezt hozta a királyi posta - a grammániába nem mertem rakni, mert a hátsó agy elég nehéz :)

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Jó lesz, csak két különbözõ méretû anyával lesz fûzve a kerék, két kulccsal kell centrírozni.

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

nem tudom hogy a csekének van-e fekete, és pont az a méret, de náluk van 1.8-as küllõ...

húzott 1.8-ast pedig a boneshakertõl tudsz szerezni, nem láttam nála simát, de lehet hogy meg tudod vele beszélni, hogy hozzon...

A Cseke-nél van 1,8-as fekete, csak pont a nekem szükséges 258 mmes hosszban nincs. Veszek helyette 2-1,8 as húzottat, tökéletes lesz az is.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel