Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2194 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
folia kerdez!
;-)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Répa még él?Mennyiért dolgozik?
A kovi gépe 1 az 1ben le lett festve szép Apokalipszisosra 25eért...

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
ez a lakk alá rakható dolog engem is érdekelne...

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

link=board=5;threadid=2368;start=180#msg131659 date=1064581196]
Réapdesign: 06309901074

thanx a lot

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Annyi itt a grafikai stúdióban dolgozó netbúvár felteszem a kérdésemet:
Lehet valahol kishazánkban venni (kapni,szerezni) olyan matricát amit lakk alá lehet helyezni?
Értem ez alatt, hogy a lakk alatti matricának igen vékonynak kell lennie, hogy jól nézen ki.
Szóval van ilyen?
Hol, mennyi?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Réapdesign: 06309901074

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

nemtommmiezakisertetlangdizajn!
de szerintem ha rajzolsz szep langot akkor ott vagy ahol kene lenned!!!

valahol az elõzõ oldalon írtam, hogy a GT a TIMBERLINE-t ilyen dizájnnal adta ki valamelyik évadban, asszem 99-ben vagy 2000-ben

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
a Konának van vázramelegithetö matricája! amit a festékre kell rámelegiteni!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nemtommmiezakisertetlangdizajn!
de szerintem ha rajzolsz szep langot akkor ott vagy ahol kene lenned!!!

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

link=board=5;threadid=2368;start=180#msg131471 date=1064504839]
Ez azért elég komoly airbrush témát igényelne, és sima sablon/neolux-szal nem megoldható.

nem lesz olcsó, de megcsinálják neked, az tuti.

már csak képek kellenének az eredeti kísértetláng dizájnról, egy kupac pénzt gyûjtenem, és valaki adja lécc oda Répa elérhetõségét ;) ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Ez azért elég komoly airbrush témát igényelne, és sima sablon/neolux-szal nem megoldható.

nem lesz olcsó, de megcsinálják neked, az tuti.

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
így hirtelen elég gányra sikeredett, de valami ilyesmire gondoltam:

Feltöltött kép

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

így van, ahogy rob mondja, de... ha megfelelõen híg a festék és nem egy tonnát nyomsz rá, akkor ez a perem nagyon alacsony és a lakkozás után már alig lehet érezni. Ha meg maximalista vagy, akkor vizes polírpapírral le lehet ezeket a peremeket sikálni, csak kis türelem kell hozzá (1000-es finomságútól haladsz az egyre finomabb felé). rá a lakk, és semmi nem látszik.
airbrush-al meg szinte lehetetlen éles kontúrokat csinálni, mert ugye nem használsz sablont.

ha jól tudom, a kísértetláng mintában pont az a poén, hogy nincsenek éles kontúrok. Bár én a KONA feliratot is speckón fel szeretném festetni, szóval sablonra mindenképp szükség lesz. megpróbálom fotosopba megcsinálni, mire gondoltam.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
így van, ahogy rob mondja, de... ha megfelelõen híg a festék és nem egy tonnát nyomsz rá, akkor ez a perem nagyon alacsony és a lakkozás után már alig lehet érezni. Ha meg maximalista vagy, akkor vizes polírpapírral le lehet ezeket a peremeket sikálni, csak kis türelem kell hozzá (1000-es finomságútól haladsz az egyre finomabb felé). rá a lakk, és semmi nem látszik.
airbrush-al meg szinte lehetetlen éles kontúrokat csinálni, mert ugye nem használsz sablont.

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
jaja. már csak azért is,mert a KONA feliratot illetõen támadt egy egészen jó ötletem.... 8)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Csak az abaj (én már csináltam ezt a pofonegyszerû témát) hogy a matrica, amit veszel, annak vastagsága van. És pereme marad a festésnek, amit Te festesz a vázadra, mert ott összefolyik a festék. Nem lesz szép. Keress valakit, aki Airbrush festést vállal, és az lesz a Te embered. 10k-ból így is megúszod sz.tem.

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

Kedves oberkovács!

A matrica anyagköltsége max 500 ft, festék/lakk árakban nem vagoyk otthon, de szerintem BÕVEN 10k alatt van az összköltség.

vaú! 8)

akkor a karácsonyi pénzem majd erre fordítom sztem :) akkor úgysem tekerek, szétszedetem a szervizes gyerekekkel Diósdon, aztán mire tavaszodik, meglesz az új design remélem :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Kedves oberkovács!

A matrica anyagköltsége max 500 ft, festék/lakk árakban nem vagoyk otthon, de szerintem BÕVEN 10k alatt van az összköltség.

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

csak egy sablont kell csinálni öntapadós papírból és máris mehet rá a festék. Pofon egyszerû, fõleg ez a flame dizályn...

és mennyibõl jönne ki az egész fesés+matrica dolog? 25 körül megúsznám?

egy 19 colos kona lanai vázam van.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
csak egy sablont kell csinálni öntapadós papírból és máris mehet rá a festék. Pofon egyszerû, fõleg ez a flame dizályn...