Akkor is ilyenem lesz, és minden nap nézned kell egy fél órát!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja
Started by
KeX
, 2002. February 13. 20:45
Posted 2006. December 14. - 14:08
Nem védett, ne reménykedj!
Posted 2006. December 14. - 10:36
sztem az a szín védett és sohsem lehet olyanod Ádám 
de próbáld a csekéseket megkérdezni mi a kód (pyxis team)
de próbáld a csekéseket megkérdezni mi a kód (pyxis team)
Posted 2006. December 14. - 00:05
Igen, többek közt ez volt az a lista, ami nem tartalmazta a keresett színt.
pont olyan színed sosem lesz ha árnyalatot vagy kevert színt akarsz, még az sem valószínû
hogy az ábrán megtalálod, de hogy a végeredmény is olyan legyen mint amilyet szeretnél az kizárt...
max ha hajlandó vagy kb 5-10x annyit költeni rá hogy valaki kézzel lefesse
Posted 2006. December 14. - 00:03
Posted 2006. December 13. - 22:17
ez a lista kb azt mutatja h mennyi szín van az adott boltban.
absz nem helyesek...
Posted 2006. December 13. - 21:35
mellesleg a homokfujás is egy olyan dolog amit én egy 1400 grammos aluvázon nem csinálnék, max extrém nagy dögökön, mert ott van minek elfogynia.
tudom alig szednek le belõle, csakhogy ezt is ember csinálja, és volt módom egy könnyü cc vázat homokfujás majd szinterezés után elspecializesedni látni...
jó lett a fejcsõszög:)
tudom alig szednek le belõle, csakhogy ezt is ember csinálja, és volt módom egy könnyü cc vázat homokfujás majd szinterezés után elspecializesedni látni...
Posted 2006. December 13. - 19:25
ejj 
hasonló módon viszik fel mint a festéket csak ez száraz por és a fém felületre rátapad, finoman betolják a kemencébe és ráolvad
hasonló módon viszik fel mint a festéket csak ez száraz por és a fém felületre rátapad, finoman betolják a kemencébe és ráolvad
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. December 13. - 19:22
Posted 2006. December 13. - 19:19
Porfestés=szinterezés én úgy tudom.
Ha vmit szinterezni akarsz akkor elõszõr homokfuvatni kell, ami leszedi a rég festékréteget ha van és teljesen megtisztitja a felületet, és utána viheted a porfestõhöz.
Ha vmit szinterezni akarsz akkor elõszõr homokfuvatni kell, ami leszedi a rég festékréteget ha van és teljesen megtisztitja a felületet, és utána viheted a porfestõhöz.
Posted 2006. December 13. - 19:16
ne vedd már magadra
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. December 13. - 19:15
nem vagyok hülye csak fingom nincs a témáról..mellesleg azért kérdeztem.
(nem vettem véresen komolyan nyugi
)
(nem vettem véresen komolyan nyugi
Posted 2006. December 13. - 19:09
te nagyon hülye vagy 
adott különbözõ szinû mûanyag por amit elektrostatikus uton ráviszika vázra a kemencében meg szépen ráég ezért olyan tartós
adott különbözõ szinû mûanyag por amit elektrostatikus uton ráviszika vázra a kemencében meg szépen ráég ezért olyan tartós
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. December 13. - 18:54
ok, ertem
tehat egy bringa feste annyibol all hogy
homokfuvas, festés, szinterezés?
porfestéshez akkor nem kell szinterezés ugye?
tehat egy bringa feste annyibol all hogy
homokfuvas, festés, szinterezés?
porfestéshez akkor nem kell szinterezés ugye?
Posted 2006. December 13. - 18:40
azt keverni kell szerintem mindenkepp
szinter muanyag bevonat /busz kapaszkodo/
mijaza a kona?
homok fuvassal leszedik a festeket egyebet
szinter muanyag bevonat /busz kapaszkodo/
mijaza a kona?
homok fuvassal leszedik a festeket egyebet
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. December 13. - 18:35
kgadam:
http://hercehurca.hu/nagykepek/RAL.jpg ez a teljes ral lista
sokat olvastam a topicot de nem találtam. mi az a szinterezés?
2 a homok fuvás az az olyan festés ami pl. a konákon is van?
http://hercehurca.hu/nagykepek/RAL.jpg ez a teljes ral lista
sokat olvastam a topicot de nem találtam. mi az a szinterezés?
2 a homok fuvás az az olyan festés ami pl. a konákon is van?
Posted 2006. December 13. - 01:38
Tud valaki olyan festõt, akinél nem csak a RAL színek vannak? Ugyanis egyelõre egy RAL skálán sem találtam meg az áhított alma/Ironhorse/hiteczöld színt. Vagy csak sehol nem találtam teljes színskálát?
Posted 2006. December 12. - 20:36
hi mindenki
én olyat szeretnék kérdezni hogy hol lehet eloxáltatni? mert soxor láttam meg hallottam h a küllõcsavarok eloxáltatva vannak de még egy reklámtáblán se láttm h eloxálás:D mind1 ha valaki csináltatott már ilyet akkor dobjon 1 e-mailt hogy mégse reklám legyen:S vagy nemtom lehet e ilyet mind1:D agyas001@freemail.hu
jah és az autó fényezéssel az a baj hogy könnyebb lekarcolni mint egy normálisan szinterezett (mûanyagozott) vázat de viszont láttam naon béna festést is gyári vázakon ami az elsõ kis ütõdésre lejött viszont a csavar berakásánál elméletben minden festék lejön ezen enmkell csodálkozni:D
nah mind1 elõre is kössz
én olyat szeretnék kérdezni hogy hol lehet eloxáltatni? mert soxor láttam meg hallottam h a küllõcsavarok eloxáltatva vannak de még egy reklámtáblán se láttm h eloxálás:D mind1 ha valaki csináltatott már ilyet akkor dobjon 1 e-mailt hogy mégse reklám legyen:S vagy nemtom lehet e ilyet mind1:D agyas001@freemail.hu
jah és az autó fényezéssel az a baj hogy könnyebb lekarcolni mint egy normálisan szinterezett (mûanyagozott) vázat de viszont láttam naon béna festést is gyári vázakon ami az elsõ kis ütõdésre lejött viszont a csavar berakásánál elméletben minden festék lejön ezen enmkell csodálkozni:D
nah mind1 elõre is kössz
Posted 2006. November 23. - 21:17
Lehet vajon úgy szintereztetni, hogy csak egy átlátszó lakkszerû dolog legyen a vázon?
(Furcsa, hogy itt csak a bózsér van írva, sok ével ezelõtt, a zofflájneksztrémmagban a levlistában ajánlott a rovatvezetõ egy autószereldét, ahol kbaszott olcsón jól megycsináltak valami béemiksz vázat...)
(Furcsa, hogy itt csak a bózsér van írva, sok ével ezelõtt, a zofflájneksztrémmagban a levlistában ajánlott a rovatvezetõ egy autószereldét, ahol kbaszott olcsón jól megycsináltak valami béemiksz vázat...)
Ride everywhere.
.
Posted 2006. November 22. - 19:36
sziasztok
én úgy vagyok eggyenlõre a festéssel , mert sokszor odaverem , de nekem csak a lakkréteg jön le , és a festék marad repedés nélkül
nemtudom , h mien festés ez , de nekem nagyon tetszik , pedig nem egy drága vázam van ( wheeler buddí 03 ) és egy darabig remélem bírni fogja , mert nincs kedvem most a festésre költeni , és igénytelen bicóval sem akarok mászkálni , de ha tudjátok , hogy ha van valami jó , és olcsó egyedi fényezõ , azt megköszönném , mert nem szeretem viszont látni a bicómat , igaz építettem ezt is , de más szin , az mégis más
köszi elõre is
én úgy vagyok eggyenlõre a festéssel , mert sokszor odaverem , de nekem csak a lakkréteg jön le , és a festék marad repedés nélkül
nemtudom , h mien festés ez , de nekem nagyon tetszik , pedig nem egy drága vázam van ( wheeler buddí 03 ) és egy darabig remélem bírni fogja , mert nincs kedvem most a festésre költeni , és igénytelen bicóval sem akarok mászkálni , de ha tudjátok , hogy ha van valami jó , és olcsó egyedi fényezõ , azt megköszönném , mert nem szeretem viszont látni a bicómat , igaz építettem ezt is , de más szin , az mégis más
köszi elõre is
Posted 2006. November 18. - 20:05
A szinterezésre azt mondták kb 10-15.
A felirat pedig 5000 ft még puszba ha matricával oldák meg amit utána lelakkoznak.
Ha viszont festve van a felirat akkor az lehet akár 20 ezer is ez függ ugyebár attól hogy mekkorák a feliratok mennyi van mennyire bonyolult.
Mondjuk ha korrektül megvan csinálva akkor szívesen összegyûjtök az idõtállóbb megoldásra.Egy hírdetést találtam róluk neten ahol láttam képet a munkáikról hát mit ne mondjak beszartam.Egyedi vázfestéts is vállalnak megmondod milyen minta legyen a gépen õk rárakják.Beszarás az egész
.
http://www.szabadban...urmabringa.html
Fene egye meg hogy nemtok képet csatolni.Mikortól fog élni nekem is ez az opció nem tudjátok ?
A felirat pedig 5000 ft még puszba ha matricával oldák meg amit utána lelakkoznak.
Ha viszont festve van a felirat akkor az lehet akár 20 ezer is ez függ ugyebár attól hogy mekkorák a feliratok mennyi van mennyire bonyolult.
Mondjuk ha korrektül megvan csinálva akkor szívesen összegyûjtök az idõtállóbb megoldásra.Egy hírdetést találtam róluk neten ahol láttam képet a munkáikról hát mit ne mondjak beszartam.Egyedi vázfestéts is vállalnak megmondod milyen minta legyen a gépen õk rárakják.Beszarás az egész
http://www.szabadban...urmabringa.html
Fene egye meg hogy nemtok képet csatolni.Mikortól fog élni nekem is ez az opció nem tudjátok ?

Sign In
Create Account

Back to top