Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja

- - - - -

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Alap üzleti elv: ha valamit überdrágán kínálsz, attól el is várják hogy a legjobb legyen, fõleg, ha ezeréves garit vállalsz rá. Amikor kifizeted a 4 szeres árat, és késõbb gariban újrafestik, még mindig dupla áron jöttek ki belõle. És a többség azért nem ver szét egy jobb minõségû festést "rendeltetésszerû" használat mellett
Fogadok, az u-lakat konzolja már nem rendeltetésszerû használat, mint ahogy a felsõcsõre ücsörgés, vagy az alsócsõre fellépés fixinél, lejtõn.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ez a SkyLab brutálisan drága, azért a 4szres árszorzót a piachoz képest nem lehet a minõséggel megindokolni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Régiebbi cro-mo vázat szeretnék polírozni, políroztatni... esetleg a hajtómûvet, nyeregcsövet is. Van értelme házilag próbálkozni? Vagy tudtok valakit, aki ezzel foglalkozik és nem csak autókat vállal?

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
pedig van gyártó ami igéri (:

üzleti kapcsolat nekem is van 5 ezer jutalék / bicó gondolhatod ha én 23-26 ért fényezem amit õk 45ért mennyit keresnek rajta
persze ettõl még nagyon szép munkákat adnak ki a kezük közül

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

ennyi erõvel magamat is ajálnhatnám, felébõl megúszod mint a skylab és ide se volt még panasz
viszont se én se skylab nem tud gyári minõséget nincs égetõ kazán és nem lesz 20 évre tartós a fényezés, csupán azt a szintet amit bármelyik másik fényezõ a városban
ami nem feltétlen gyenge minõséget jelent..

Akár.
Nem ismerem õket személyesen,csak üzleti kapcs lett volna.Jelentkeztek,de én is sokallottam az árat.
20 évre tartós fényezést meg sose láttam még bringán.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
ennyi erõvel magamat is ajálnhatnám, felébõl megúszod mint a skylab és ide se volt még panasz
viszont se én se skylab nem tud gyári minõséget nincs égetõ kazán és nem lesz 20 évre tartós a fényezés, csupán azt a szintet amit bármelyik másik fényezõ a városban
ami nem feltétlen gyenge minõséget jelent..

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

Sziasztok!

Kit ajánlanátok bringafestés céljából? Olyan helyet keresek, ahová elég beadnom a vázat és a villát, képesek azt leporszórni, s a szükséges részek kimaszkolásával le tudják azt festeni (technológia most majdnem mindegy, de mondjuk porszórt), s ezekkel a megelõzõ munkálatokkal nem nekem lesz dolgom. Acélváz (nitanium), acélvilla. Mivel én is szoktam vázat festeni, most a "kókányolómûhelyek" nem érdekelnek, csak a gyári minõséggel megegyezõ, vagy azt felülmúló szint érdekel.

Hi.
SkyLab Kisérleti Stúdió
Kiss Géza 'SKY' 0620/5557071
Szerintem jól nyomják.(Lehet,hogy privibe kelett volna...?)

"Áraink a váz tisztításától az alapozás/színek/lakkok felviteléig értendõek.
Alap egy RAL szín 25000, minden további szín 5000. Ha van felirat, és megvan a vektoros rajz hozzá, csak egy színnek számít, ha nekem kell tervezni/bevektorozni, bonyolultságtól függõen pár ezer forint plusz.
Metál szín, bármilyen 35000 ficcs, és a legbonyolultabb, a gyöngyház 45000.
Ezek abszolút nem a legolcsóbb árak tudom, de eddig aki átvette a munkáinkat, egyáltalán nem foglalkozott már vele még ha eleinte volt is gondolkodás.
Két hétre vállaljuk biztonsági okokból, de eddig egy hét alatt sikerült megoldani az elvállalt munkákat.

"

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Régi mali team vázat szeretnék felújítani, régi festés le, uj fel. Ez a váz nem hegesztett hanem illesztett csövekböl áll aszem, kell e valamire figyelni, vagy simán beadhatom lehomokfújatni a festéket róla. Bocs ha hülyeséget kérdezek, sose csináltam még ilyet.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Elõször is elnézést, megkérdeztem a teleszkópoknál is, de ide jobban illik. My bad.
Teleszkóp lábát mivel érdemes bevonni?
Festés, szinter, elox? Elox jó lenne, mert annál nem nagyon van tartósabb és könnyebb, csak az a legmacerásabb a belsõt is érintõ (ha tömítve van valahogy akkor nem) bevonat miatt.

Attol fugg milyen anyagbol van a telolab. Magneziumot nehezen eloxalsz. Aluminiumot lehet: Eloxálás - Wikipédia

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

megvetted a pyxis-t az apróból?

Naná.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

gery03

gery03

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Elõször is elnézést, megkérdeztem a teleszkópoknál is, de ide jobban illik. My bad.
Teleszkóp lábát mivel érdemes bevonni?
Festés, szinter, elox? Elox jó lenne, mert annál nem nagyon van tartósabb és könnyebb, csak az a legmacerásabb a belsõt is érintõ (ha tömítve van valahogy akkor nem) bevonat miatt.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,175 posts
megvetted a pyxis-t az apróból?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Sziasztok!

Kit ajánlanátok bringafestés céljából? Olyan helyet keresek, ahová elég beadnom a vázat és a villát, képesek azt leporszórni, s a szükséges részek kimaszkolásával le tudják azt festeni (technológia most majdnem mindegy, de mondjuk porszórt), s ezekkel a megelõzõ munkálatokkal nem nekem lesz dolgom. Acélváz (nitanium), acélvilla. Mivel én is szoktam vázat festeni, most a "kókányolómûhelyek" nem érdekelnek, csak a gyári minõséggel megegyezõ, vagy azt felülmúló szint érdekel.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
kérdés mire kell az az agy,mert ha csak be a városba,ide-oda akkor megfelel nagyon is a festés!
a városban közlekedve nem nagyon lehet találni felpattanó gallyakat,köveket,amik levernék a festést.
az én agyaim is szinterezve vannak,és eddig egy felverõdés nincs rajtuk,pedig én aztán nem sajnálom,olyan helyen is leeresztem,ahol egy vérbeli virsligumis eretnekséggel vádolna.

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
ha visszaolvasol erre már volt példa
mivel már felületileg kezelve van az elox nem jöhet szóba így a legegyszerûbb a porfestés - felmatricázás
kb 3-4 ezerbõl megvan szerintem
de inkább keress gyári színben mert sose lesz ugyan olyan tartós az az agy

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
elképzelhetõ,hogy olcsón hozzájutok egy pár fekete novatec agyhoz.a kérdésem a következõ lenne:meg lehet-e azt oldani,hogy a fekete agyból piros/vörös legyen,és a novatec felirat is megmaradjon?ha igen,mennyiért?

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
sajnos ilyen nem létezik, cinkezni tud a fémépítõ kft. krómozót legközelebb szlovákiában tudok 50 ezer alatt nem jön ki és ha nincsenek vagy már el vanna tüntetve a váz technikai furatai, telifurkálják a gépet

13 cég vállal krómozást ebbõl egyiknél se fér be egy komplett váz, villát majdnem mind vállal
állítólag kecskeméten van egy krómozó, õ veterán mautók alkatrszeit krómozza, nagyon jó minõségben, egyszer beszéltem vele telefonon június elején akkor októberre vállalta volna olyan a várólistája de árban szintén 40-50 ezer egy komplett keró krómozása

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
Sziasztok!

Tud valaki pesten krómozót ahol válalnak bringát? Elsõ villa, hátsó tám és láncvilla.

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
persze
részletekért keress emailben
belazmark@gmail.com
vagy
nullahatharminc kilencnullahét tizennégy nyolcvanhat

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Hali!

Van egy régi acélvázas outim, amit szeretnék homokfúvással - újrafestéssel redizájnolni (hirdetem az aprók közt, ha nem kel el akkor jön a redizájn XD), viszont tapasztalatlanság meg felszerelt mûhely híján kicsit félek nekiállni a csupasz vázig szétszedni egy váltós bringát.

Szóval olyan mûhelyet keresek Budapesten, ahol a festésen túl a szétszerelést, összerakást is elvállalják, megbízhatóan, tisztítással, zsírozással, stb.

Mattz esetleg te vállalsz ilyet?

hello

OFF

BIKE BUTCHER

keressetek bátran!

ON