Jelentkezz be Regisztrálj

Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja
Posted 2010. September 14. - 11:35

Fogadok, az u-lakat konzolja már nem rendeltetésszerû használat, mint ahogy a felsõcsõre ücsörgés, vagy az alsócsõre fellépés fixinél, lejtõn.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. September 14. - 11:25

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2010. September 13. - 21:45

Posted 2010. September 10. - 16:44

üzleti kapcsolat nekem is van 5 ezer jutalék / bicó gondolhatod ha én 23-26 ért fényezem amit õk 45ért mennyit keresnek rajta
persze ettõl még nagyon szép munkákat adnak ki a kezük közül
Posted 2010. September 10. - 15:03

Akár.ennyi erõvel magamat is ajálnhatnám, felébõl megúszod mint a skylab és ide se volt még panasz
viszont se én se skylab nem tud gyári minõséget nincs égetõ kazán és nem lesz 20 évre tartós a fényezés, csupán azt a szintet amit bármelyik másik fényezõ a városban
ami nem feltétlen gyenge minõséget jelent..
Nem ismerem õket személyesen,csak üzleti kapcs lett volna.Jelentkeztek,de én is sokallottam az árat.
20 évre tartós fényezést meg sose láttam még bringán.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Posted 2010. September 10. - 10:40

viszont se én se skylab nem tud gyári minõséget nincs égetõ kazán és nem lesz 20 évre tartós a fényezés, csupán azt a szintet amit bármelyik másik fényezõ a városban
ami nem feltétlen gyenge minõséget jelent..
Posted 2010. September 09. - 19:59

Sziasztok!
Kit ajánlanátok bringafestés céljából? Olyan helyet keresek, ahová elég beadnom a vázat és a villát, képesek azt leporszórni, s a szükséges részek kimaszkolásával le tudják azt festeni (technológia most majdnem mindegy, de mondjuk porszórt), s ezekkel a megelõzõ munkálatokkal nem nekem lesz dolgom. Acélváz (nitanium), acélvilla. Mivel én is szoktam vázat festeni, most a "kókányolómûhelyek" nem érdekelnek, csak a gyári minõséggel megegyezõ, vagy azt felülmúló szint érdekel.
Hi.
SkyLab Kisérleti Stúdió
Kiss Géza 'SKY' 0620/5557071
Szerintem jól nyomják.(Lehet,hogy privibe kelett volna...?)
"Áraink a váz tisztításától az alapozás/színek/lakkok felviteléig értendõek.
Alap egy RAL szín 25000, minden további szín 5000. Ha van felirat, és megvan a vektoros rajz hozzá, csak egy színnek számít, ha nekem kell tervezni/bevektorozni, bonyolultságtól függõen pár ezer forint plusz.
Metál szín, bármilyen 35000 ficcs, és a legbonyolultabb, a gyöngyház 45000.
Ezek abszolút nem a legolcsóbb árak tudom, de eddig aki átvette a munkáinkat, egyáltalán nem foglalkozott már vele még ha eleinte volt is gondolkodás.
Két hétre vállaljuk biztonsági okokból, de eddig egy hét alatt sikerült megoldani az elvállalt munkákat.
"
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Posted 2010. September 09. - 18:22

Posted 2010. September 09. - 11:08

Elõször is elnézést, megkérdeztem a teleszkópoknál is, de ide jobban illik. My bad.
Teleszkóp lábát mivel érdemes bevonni?
Festés, szinter, elox? Elox jó lenne, mert annál nem nagyon van tartósabb és könnyebb, csak az a legmacerásabb a belsõt is érintõ (ha tömítve van valahogy akkor nem) bevonat miatt.
Attol fugg milyen anyagbol van a telolab. Magneziumot nehezen eloxalsz. Aluminiumot lehet: Eloxálás - Wikipédia
Posted 2010. September 09. - 10:57

megvetted a pyxis-t az apróból?
Naná.

Posted 2010. September 07. - 13:10

Teleszkóp lábát mivel érdemes bevonni?
Festés, szinter, elox? Elox jó lenne, mert annál nem nagyon van tartósabb és könnyebb, csak az a legmacerásabb a belsõt is érintõ (ha tömítve van valahogy akkor nem) bevonat miatt.
Posted 2010. September 07. - 09:38

Kit ajánlanátok bringafestés céljából? Olyan helyet keresek, ahová elég beadnom a vázat és a villát, képesek azt leporszórni, s a szükséges részek kimaszkolásával le tudják azt festeni (technológia most majdnem mindegy, de mondjuk porszórt), s ezekkel a megelõzõ munkálatokkal nem nekem lesz dolgom. Acélváz (nitanium), acélvilla. Mivel én is szoktam vázat festeni, most a "kókányolómûhelyek" nem érdekelnek, csak a gyári minõséggel megegyezõ, vagy azt felülmúló szint érdekel.

Posted 2010. September 06. - 20:08

a városban közlekedve nem nagyon lehet találni felpattanó gallyakat,köveket,amik levernék a festést.
az én agyaim is szinterezve vannak,és eddig egy felverõdés nincs rajtuk,pedig én aztán nem sajnálom,olyan helyen is leeresztem,ahol egy vérbeli virsligumis eretnekséggel vádolna.
Posted 2010. September 06. - 10:20

mivel már felületileg kezelve van az elox nem jöhet szóba így a legegyszerûbb a porfestés - felmatricázás
kb 3-4 ezerbõl megvan szerintem
de inkább keress gyári színben mert sose lesz ugyan olyan tartós az az agy
Posted 2010. September 05. - 21:03

Posted 2010. August 29. - 13:52

13 cég vállal krómozást ebbõl egyiknél se fér be egy komplett váz, villát majdnem mind vállal
állítólag kecskeméten van egy krómozó, õ veterán mautók alkatrszeit krómozza, nagyon jó minõségben, egyszer beszéltem vele telefonon június elején akkor októberre vállalta volna olyan a várólistája de árban szintén 40-50 ezer egy komplett keró krómozása
Posted 2010. August 25. - 16:49

Tud valaki pesten krómozót ahol válalnak bringát? Elsõ villa, hátsó tám és láncvilla.
Posted 2010. August 20. - 15:16

részletekért keress emailben
belazmark@gmail.com
vagy
nullahatharminc kilencnullahét tizennégy nyolcvanhat
Posted 2010. August 17. - 15:13

Van egy régi acélvázas outim, amit szeretnék homokfúvással - újrafestéssel redizájnolni (hirdetem az aprók közt, ha nem kel el akkor jön a redizájn XD), viszont tapasztalatlanság meg felszerelt mûhely híján kicsit félek nekiállni a csupasz vázig szétszedni egy váltós bringát.
Szóval olyan mûhelyet keresek Budapesten, ahol a festésen túl a szétszerelést, összerakást is elvállalják, megbízhatóan, tisztítással, zsírozással, stb.
Mattz esetleg te vállalsz ilyet?
hello
OFF
BIKE BUTCHER
keressetek bátran!
ON