Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja

- - - - -

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
vmi lightosabb anyag? benzin, koromlakklemoso? :D

a hentes

a hentes

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

egy ilyenrol hogyan lehet leszedni a feliratot? egy specin eleg idiotan nez ki a bts felirat... persze a tobbi resze is szep maradjon, mert csak a szine miatt kellene a kupak.

Feltöltött kép

ha eloxált akkor kromofág lehozza mivel az egy festett felirat vtn technologiával viszik fel rá. ha a kupak is festett akkor sehogysem

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
egy ilyenrol hogyan lehet leszedni a feliratot? egy specin eleg idiotan nez ki a bts felirat... persze a tobbi resze is szep maradjon, mert csak a szine miatt kellene a kupak.

Feltöltött kép

a hentes

a hentes

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Hello!

Pécsett nem tudtok valami helyet, ahol varázsolnának valami épkézláb külsõt a lekromofágozott vázamnak (így vettem)? Nincsenek nagy igényeim, valami egyszínû kinézet megtenné. Minden segítségért elõre is dánkesõn.

Uff, én beszéltem :)

google a barátod (:
de ha közelebb nem találsz én õket bátran ajánlom www.porszoras.hu « Pere és Társa Kft. – Porszórásban az elsõ…. szépen és gyorsan dolgoznak

a hentes

a hentes

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
sziasztok
elindítottam egy cikksorozatot melyben megpróbálom összefoglalni az eddigi tapasztalataim, és átadni minden vállalkozó kedvûnek aki szeretné magának felsteni a kerékpárját. azt remélve hogy ez mindenkinek a javára válik.

kitérek majd a különbözõ festés technikákra, lehetõségekre is,
a stílusa elég szájbarágós de remélem így mindenki megérti majd(:

elsõ részben a felületek elõkészítésrõl olvashattok
várom az építõ jellegû kritikákat is

erre a facebookos linkre kattintva elérhetõ a jegyzet.

üdv
M

Mikey

Mikey

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
  • LocationBudapest
Hello!

Pécsett nem tudtok valami helyet, ahol varázsolnának valami épkézláb külsõt a lekromofágozott vázamnak (így vettem)? Nincsenek nagy igényeim, valami egyszínû kinézet megtenné. Minden segítségért elõre is dánkesõn.

Uff, én beszéltem :)

Hunorpapa

Hunorpapa

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

készségesek telefonon :)
Szinterezés, porszórás, porfets, felületvédelem

küllõt is lehet, bár nem biztos hogy örömmel kimaszkolják neked mind a 70et, utólag viszont elég szívás lepucolni a menetet. (vázat korrekten maszkolnak)

Kíváncsi leszek a fejükre, amikor egy marék küllõvel beállít oda :)

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
meg azért a sima küllö porfestve is olcsobb mint a fekete gyári és pl a BTS küllök is simán porfestve vannak szoval szerintem semmivel nem lenne tartosabb max dt fekete ami viszont inkább barna.
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 posts

Akkor már miért nem veszel fekete küllõt ami effektíve lehet egy kicsivel drágább mint festve de biztos hogy tartósabb.

Mert valószínûleg a komplett bicó adott lesz, ezáltal a küllõk színe is, tehát nem összerakásról van szó. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Köszönöm. Az teljesen korrekt ár. És akkor ezek matt fehéret is tudnak akár, gondolom. Illetve még egy kérdés: felni/küllõfestést is nyilván vállalnak? Az meg fekete lenne valószínûleg (vagy felni fehér, küllõk feketék).

Akkor már miért nem veszel fekete küllõt ami effektíve lehet egy kicsivel drágább mint festve de biztos hogy tartósabb.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
küllönél menetett kimaszkolni legegyszerübb rosz nipli felteker annál fogva lehet drotozni is
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
Rendben, köszi a válaszokat és az infót! Felkeresem õket, ha már végre lesz miért. :)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
készségesek telefonon :)
Szinterezés, porszórás, porfets, felületvédelem

küllõt is lehet, bár nem biztos hogy örömmel kimaszkolják neked mind a 70et, utólag viszont elég szívás lepucolni a menetet. (vázat korrekten maszkolnak)

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
Köszönöm. Az teljesen korrekt ár. És akkor ezek matt fehéret is tudnak akár, gondolom. Illetve még egy kérdés: felni/küllõfestést is nyilván vállalnak? Az meg fekete lenne valószínûleg (vagy felni fehér, küllõk feketék).

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
fehér szinter a portech kftnél csepelen:
2500 homokolás, olyan 3 körül lehet a fehér szín (3600 a feláras élénk szín), 500 mellé a villa.
eddig semmi gond nem volt a céggel többek tapasztalata alapján.

otthon se jönne ki olcsóbban ha beleszámolod az órabéred meg a bénázást.

(fényezés az olyan 20ezer + külön homokolás, igényes, szebb, de elég drága, városi strapagépre szerintem (saját tapasztalat :D) felesleges)

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
Sziasztok,

hamarosan veszek (valószínûleg singlespeed) bicót, vékony váz, merev villa. Használtan veszem, szeretném saját ízlésemre alakítani, fehér/matt fehér festést képzeltem el. Pesten ezt mennyiért vállalják nagyjából, mennyibõl jöhetek ki? Azt gondolom, hogy az elõzõ festékre csak úgy nem dobhatok fémfestéket, de mondjuk egy sarokcsiszolóval és utána fémfestékkel se próbálkozzak?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

keress fel egy dekorboltot
ORACAL fóliának 150-700ft között mozog métere, 50 vagy 70 centis tekercsben árulják, van drágább is, szín és minõség kérdése.
van belõle kifejezetten hõre nyúló/zsugorodó kültéri fólia de a szimpla is bír ezzel a tulajdonsággal..

hajszárító, valami mûanyag spakli vagy használaton kívüli lejárt (bank)kártya és go
youtube tele van homemade how to application... videóval de alapvetõen nem nagy ördöngõsség..

ha mégsem találnál hasonlót akkor is vehetsz dekorfóliát, szintén Oracal márka, méretrevágod, szappanosvízzel enyhén nedvesíted a sisakot, felhelyezed a fóliát, és kisimogatod a bubikat.

remélem hasznosat is írtam
üdv

Kösz! A többit már kifejlesztem magam...:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

a hentes

a hentes

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Ez kicsit bõvebben érdekelne. Leginkább az, hogy ha home-made, akkor kb milyen irányban kutakodjak fólia után.

pesten tudom ajánlani a madách imre téri PANTON-t mindent megtalálsz a fóliázáshoz

a hentes

a hentes

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
keress fel egy dekorboltot
ORACAL fóliának 150-700ft között mozog métere, 50 vagy 70 centis tekercsben árulják, van drágább is, szín és minõség kérdése.
van belõle kifejezetten hõre nyúló/zsugorodó kültéri fólia de a szimpla is bír ezzel a tulajdonsággal..

hajszárító, valami mûanyag spakli vagy használaton kívüli lejárt (bank)kártya és go
youtube tele van homemade how to application... videóval de alapvetõen nem nagy ördöngõsség..

ha mégsem találnál hasonlót akkor is vehetsz dekorfóliát, szintén Oracal márka, méretrevágod, szappanosvízzel enyhén nedvesíted a sisakot, felhelyezed a fóliát, és kisimogatod a bubikat.

remélem hasznosat is írtam
üdv

a hentes

a hentes

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Sziasztok!
Üveggyöngyözésre van vmi tipp? Hol lehet? Kb. mennyiért?

kb 3-4000 ft
ahol alufelni gyöngyözést vállalnak ott a vázadat is
gyöngyöztettem már 1000resé' is de olyan is lett... ha budapesten jársz és van benned energia érdemes felkeresni az üllõi úton van egy felnis, szépen olcsón dolgozik. de amúgy google a barátunk, számtalan helyen vállanak gyöngyözést.