Mit javasoltok?
Próbálkozzak még több réteggel, vagy menjek rá erõsebb árnyalattal?
(már csak a festés elkezdése után kaptam az infót, hogy a sárga/piros árnyalatokat elég necces szépen felhordani

haliSziasztok!
Új fiúként egy kérdés: adott egy szép, de lelakott muffos acélváz. Szándékomban van a muffokat krómoztatni, és a többit szintereztetni. A technikai sorrend: homokfúvás, maszkolás, a muffok krómozása (fémépítõ) maszkolás, szinterezés (portech), örülés. Jól gondolom?
ajánlom Grint fényezésügyben, ha tetszenek a munkái akkor tudok adni hozzá elérhetõséget (pesti)
Flickr: GriN000's Photostream
Flickr: GriN00's Photostream
nekem ilyen lett az általa festett váz: Picasa Web Albums - dan.fkt - Simplon SS
tényleg sokkal szebb, és egy ilyen kaliberû vázhoz már nem illik a szinter.
Kicsit sokallom a fényezésárat.
Sokkal szebb lesz? Vagy inkább a szinterezett csúnya lesz? Én is a ráégetésen filóztam.
Ha már krómoztatod a muffot, miért nem fényezteted a vázat? Sokkal szebb, mint a szinter.
A sorrendben nem vagyok biztos, szinterezés után rá szokták égetni a cuccot, nem tudom, hogy mûködik-e a dolog, de lehet, hogy igen.
Sziasztok!
Új fiúként egy kérdés: adott egy szép, de lelakott muffos acélváz. Szándékomban van a muffokat krómoztatni, és a többit szintereztetni. A technikai sorrend: homokfúvás, maszkolás, a muffok krómozása (fémépítõ) maszkolás, szinterezés (portech), örülés. Jól gondolom?
valami várost mondhatnál
pesten portech kft csepelen.
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Engem is érdekelne ez a matrica gyártó, de a link már nem mûködik. Tudnátok valami élõ elérhetõséget adni hozzá?
Hali
Én a matricához adnék segítséget: Használt eladó Minõségi Bringa Feliratok Készítése
Nagyon profi, és korrekt a srác. Jelenleg is készítetek vele matricát. Én két darab Corratec feliratot készítetek vele megy egy logót, és ez 2500+300 forintomba fog kerülni. Ha érdekel hétfõn jön meg a matrica csinálok róla képet.
sziasztok,
volt régen valaki, aki vállalt szinterezTETést, de nem találom sehol. lenne egy teleszkópom, amit optikailag fel kellene újítani, de a herce-hurcában nem bízok maszkolásilag, egy vázamat már kapargathattam napokig. nem tudtok véletlen olyan szervizt (vállalkozó szellemû amatõrt), ahol (aki) vállalják, hogy szintereztetik és összes is rakják nekem újra?
kösz, tg
13. kerület 0620 226 2069 mindig vele políroztatok gyors és olcsó, kormányszár kb 500ft
Sziasztok
Nem rég neki álltam össze szerelni nagyon régi GT acél vázamat, de elõtte még le szeretném festeni,ha én magam akarom lefesteni akkor az jó kezdés, h csiszoló papírral le szedem a régi festéket aztán a nagyobb sérüléseket vmi autós gittel meg csinálom,elmegyek venni vmi jó kis autós festéket,utána 1-2 réteg lakk és csócsesz?
Elõre is köszi