Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

SR Suntour

- - - - -

• Please log in to reply
1107 replies to this topic

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Dobjál linket, hadd nézzem meg mindkettõt!
Asszem, megvan.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
A teleszkópon kívül azért más is különbözik a kettõ között, nem?
A Manitou egyébként jobb, ha nem hiányzik a remote lockout és a 30-as becsúszó, de talán hasznosnak találod a szabályozható visszautat. Közben eszembe jutott, hogy RL-rõl van szó (én LO-ban gondolkodom), ami 26 rongy, szóval nem annyival drágább a M., mint hittem.
Nem ígérem, hogy az egyik finomabban mozog.

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Most azért veszem egy kategória alá õket, mert a bringák, amelyikekben vannak, azok ugyanannyiba kerülnek: Caprine Epik70 és a Rock Machine El Nino WXC .Mindegyik 136000Ft (kb.) Szóval nekem ez a kettõ lehetõség tetszik mint új bringa, de bocs ha ez off volt.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Nem egy árkategóriában vannak, összehasonlíthatatlan a kettõ.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
manitou...egyértelmû:)
axel elite széria nagyon jó.csak ne dirtezz vele:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
XCR-em van.

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
http://ebike.hu/term...mplavallas/5347
Itt egy link, az XCR-t meg tudom, hogy ismered. :-D

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Mit tud a Manitou? Azt tudom, hogy a becsúszója 28.6, az XCR-é meg 30.

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
SR Suntour XCR-Rl 100mm
Vs.
Manitou Axel Elite Lockout 100mm
Melyikre szavaztok?

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Néztétek már a 2008-as katalógust? Az SR behozza a lemaradást. Nem vagyok FR-os, de kipróbálnám a Duroluxot.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
AM-re jó, de 60 kg alatt nem csillapítja a járdaszegélyt sem.
Azt tudom, hogy csak elõfeszítés állítható rajta, de attól még ott a visszacsil. Megintcsak az a 60 kg, ott azért rúg vissza. Jobb lett volna az az Axon, ha levegõs, vagy Raidon, amit nem találtam sehol, az XC Pro Air meg már iszonyatosan drága.
Használd egy darabig, aztán eladod, hozzáraksz egy keveset és veszel RS Tora 318 Solo Air-t.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
all mountain, városba járkálás(ahol kifejezetten szar a bicikliút...)60 kiló vagyok, és csak elõfeszítést lehet benne állítani.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
A lockout oldalon van beépítve a nitrogénpatronba. Vedd ki a rugót és nyomd össze úgy, akkor talán érezhetõ a visszacsil hatása.
Mit csinálsz vele, illetve hány kiló vagy?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
nincs is benne visszaút csillapítás mondom...:)
nembaj lesz egy kis pénzem beruházok valami féle fajta rs-re.talán revelation vagy reba.csak pénz kérdése az a baj:S...

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Szevasz!
Én 2006-os évjáratot használok 30-as becsúszókkal, a 2007-eshez sem írták a weboldalon a becsúszó átmérõjet. 160-as tárcsával használom, de eddig nem vettem észre, hogy csavarná.
Mire használnád és milyenek voltak elõtte?

májky

májky

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Sziasztok!
Láttam egy Suntour XCR telót. Szerintetek nem csavarja el a tárcsafék? (Ugyanis az eddigi villámat is emiatt kellett kukázni.) Köszi elõre is! a becsúszói asszem 30-asak.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
A Duro DJ-rõl van szó. Remélem, a kollégának szépen fog mûködni.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ez a topik meglehetõsen OFF...

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
A Duro DJ-re gondolsz? Ha igen, akkor örülök a jó választásnak.

Keveset emelek rajta, mert fél méteres teleszkópom van, aztán egy nagy tekerés, majd egy még nagyobb és megfelelõ szögben áll, a többi csak egyensúly kérdése, ami egyellõre nincs. Eddig csak egyszer taknyoltam a füvön, úgyhogy nem töröm össze magam. Egyébként XC szörnyem van, csak most manualozok egy kicsit.

Night

Night

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Nah, ezt figy. ma bicajozok, erre találkoztam egy FR-ossal akinek olyan villája és váza volta amilyet akarok, és nagyon jó, úgyhogy jó lesz az nekem, beszégettem vele és õ meg volt elégedve vele.
Javaslat: ne félj, hogy hátradõlsz, és ha ilyesmit gyakorolsz akkor szerintem minden fölös doldot vegyél le a bicajról.