Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SR Suntour

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1107 hozzászólás a témában

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Acélrugó+gumirúd mindkét lábban, szerintem kõkemény, acél szár, acél váll, jó nehéz is (leírása nincs, csak kép és robbantott nézet). Trekking villa, csodát ne várj tõle. Mire kéne, mennyit kéne érte adni és hányadik villád lesz ez?

sryman

sryman

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!
Mi a véleményeteke egy Sun XCP 75-rõl ?
Elõnyök
Hátrányok ilyesmik érdekelnének.
Elõre is köszi!

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Írj okosságokat, én elolvasom.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A fórumnak nem az a lényege hogy folyamatosan tele legyen írva minden topik... Ha senkit nem érdekel a Suntour, akkor sem kell teleírni a topikot mindenféle f@ssággal, pl. hogy azt sem tudod mit értenek kompresszió alatt, meg 8szögletû becsúszó... ;)
OFF vége

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Segíts fellendíteni, akkor többen oszthatjuk meg egymással Suntouros élményeinket. Nem hinném, hogy sok fórumlátogatónak volna SR.
Azt azért kifogásolom, hogy a pdf-ekben lévõ rajzokat döntött nézetben ábrázolják, álló helyzetben áttekinthetõbb volna. Az XCR-nél meg csak a travel adjust verzióról van ilyen, ott meg más van belül a rugó oldalon. Zavart, mielõtt szétszedtem, azóta már tudom, mi van odabent.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Nem kéne átnevezni a topicot czpetike blogjára?

Tök OFF a fele és komolytalan.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Sokáig nem tudtam elképzelni, mi a különbség a Rux-E és az S között. Odaírták, hogy szabályozható a kompresszió. Ez természetes, miután levegõ ráfújásos és a levegõnek ugye van kompressziója, de aztán rájöttem, hogy az a kompresszió csillapítás. A Duro DJ-ek között virít, hogy a visszacsil szabályozás, a becsúszó és a nyakcsõ anyaga különbözik. Mikor elõször láttam õket a weblapon koromfekete becsúszóval, úgy tûnt, hogy nyolcszögletû becsúszója van, de aztán feltûnt, hogy csak úgy esik rá a fény. Gyengébb lehet vajon egy ilyen becsúszó?

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Ha lenne egy talicska pénzem, én sem SR-t vennék, hanem Foxot.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
az rst feljebb van mint a sanyi turi:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Meg kell nézni, mennyibe kerül. A Suntour olcsóbb, ezért gagyibb is, mint pl. a RockShox vagy a Marzocchi. Viszont az RST a Suntournál is lejjebb van. Inkább levegõs RS Tora-t vegyél, a bikemarketen jó árak vannak.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
de akármennyire jó nekem nem kell többet suntour.nem véletlenül mondták többen is hogy suntour jó nem lehet.lehet hogy a hétvégén lesz valami féle-fajta régebbi piros rst-m.majd azt is kipróbálom.egy magellán polarissel veszem majd meg.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Lehet, hogy a rugós kemény volna neked és így olcsóbban jöttél ki. Nem használtam még egyebet a mostaninál, de szerintem nem véletlenül gyártanak Axonból levegõset a rugós mellett. Kár, hogy Epicont vagy Raidon Air-t nem lehet kapni sehol, szerintem az lenne a legmegfelelõbb. A 2007-es Axon hihetetlenül drága, biztos az is sokat tud.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
ööö, nemtom
ezt a kérdést passzolom.60 kg vagyok:D

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Nõlj még egy kicsit, 60 kg-nál csak vajpuha teleszkópot lehet használni. Levegõs Axont kaptál volna?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
na látod...de rájöttem hogy a zoom gordo series mittomén hánynál is jobb...xD
meg ha annyira nem engedem hogy visszarugjon akkor még fogjuk rá hogy olyan is mintha csillapítana.aszittem elõször h megjavult...de nem:D meg ezis csak mintha""

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Helyette megszopattak az XCR-rel. Mikor én teleszkópot vettem, nem volt ideálom, így nem is tudtam csalódni. A Zoom Escape 327-nél nagyságrendekkel jobb.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
ismét elmondom...
azért, mert jó áron el tudtam adni, és olyan árba tudtam volna venni egy axont ha olyat hoznak...

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Így nehéz eldönteni, melyik a jobb. 50 rugó alatt nem láttam még szuper villát.
Próbáld meg azt, hogy webáruházban összeállítasz egy hasonló felszereltségû gépet, választasz hozzá egy villát 40-50 körül, aztán megnézed a végösszeget.

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
És miért váltottad le, ha nem volt vele baj??

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
nekem olyan manitoum volt...nem volt vele semmi bajom.a mostani suntour ehhez képest kolbász...