Érdekes lenne, ha festenék a becsúszókat
Ha nem festik, akkor vajon mitõl fekete?
Az XCR LO pedig 100 mm-es. És nem kell SID, ott az Axon-E és az S, az XC-PRO is levegõs, de az már tényleg drága.
Érdekes lenne, ha festenék a becsúszókat
MC Pite: Szerintem 55kg zsokénak levegõs villa kell, XCR-em van, nekem elhiheted, hogy az alap rugó elég kemény (de azért mozog, csak nem egyenlíti ki az utat).
Egyébként mi az az XCR 75/100, nem XCP-re gondolsz?
AGA: V-fékes Durot nem látok a weboldalon, de az ebikon van V-fék + tárcsafékes kivitelû Duro-E.
A fekete becsúszó pedig szerintem akkor nem kopik, ha folyamatosan zsírt kap, vagy festés után rendesen lelakkozták. A testbikeon Rux-nál olvastam, hogy nem kopik a becsúszója. Szerintem fél év használat után kiderül.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ride everywhere.
.
Ride everywhere.
.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Te mivel kened?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960