Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SR Suntour

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1107 hozzászólás a témában

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás

Érdekes lenne, ha festenék a becsúszókat

Ha nem festik, akkor vajon mitõl fekete?

Az XCR LO pedig 100 mm-es. És nem kell SID, ott az Axon-E és az S, az XC-PRO is levegõs, de az már tényleg drága.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

MC Pite: Szerintem 55kg zsokénak levegõs villa kell, XCR-em van, nekem elhiheted, hogy az alap rugó elég kemény (de azért mozog, csak nem egyenlíti ki az utat).
Egyébként mi az az XCR 75/100, nem XCP-re gondolsz?

AGA: V-fékes Durot nem látok a weboldalon, de az ebikon van V-fék + tárcsafékes kivitelû Duro-E.
A fekete becsúszó pedig szerintem akkor nem kopik, ha folyamatosan zsírt kap, vagy festés után rendesen lelakkozták. A testbikeon Rux-nál olvastam, hogy nem kopik a becsúszója. Szerintem fél év használat után kiderül.

Nyííílván ha lenne keret nem ezeket nézném hanem pl egy SIDet dobnék be neki ;). De a keret igen kötött... És XCR-re gondoltam (meg XCR LO-ra).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ehh...tényleg ne írj inkább... :suck: Érdekes lenne, ha festenék a becsúszókat bassz...lakkozzák?...hijnye.
A többit már láttam, és én offline boltokra gondoltam.
kösz :-/

Ride everywhere.

.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
MC Pite: Szerintem 55kg zsokénak levegõs villa kell, XCR-em van, nekem elhiheted, hogy az alap rugó elég kemény (de azért mozog, csak nem egyenlíti ki az utat).
Egyébként mi az az XCR 75/100, nem XCP-re gondolsz?

AGA: V-fékes Durot nem látok a weboldalon, de az ebikon van V-fék + tárcsafékes kivitelû Duro-E.
A fekete becsúszó pedig szerintem akkor nem kopik, ha folyamatosan zsírt kap, vagy festés után rendesen lelakkozták. A testbikeon Rux-nál olvastam, hogy nem kopik a becsúszója. Szerintem fél év használat után kiderül.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Mive cépeter úgyis nagy szántúr fan és válaszolni fog ;) mégegy kérdés.
Duroból sok helyen van-e még féktüskés verzió?
A fekete becsúszó mennyi idõ mulva kopik szét?
A belseje nem érdekel azt úgyis hagyítanám ki..

Ride everywhere.

.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Üdv!

XCR 75/100al tapasztalat?
50-55kg-s rider alá kéne, úgyt'om aprugó puha, de nehezen indul meg. Jól tudom?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Jel

Jel

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Majd meglátom, de lehet hogy amíg garis a canga nem nyúlok bele.majd csak utána...
Go Hard or Go Home!

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Nyugodtan szétszedheted. Nem lesznek benne érdekes dolgok. Nemtom, hogy sima, vagy LO, de legalább egy elõfeszítés szabályozó van rajta. Azt egy harapófogóval, vagy csõkulccsal meg tudod lazítani (nagyon lágy, úgyhogy próbálj meg alátenni valami puhát). Alatta lesz egy rugó benne egy gumirúddal a két végén meg egy-egy mûanyaggal szilikonzsírral bekenve az egész. De ha megnézed a galériámban, ott szétszedtem az XCR-t, abban sincs más, mint a tiédben.

Jel

Jel

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
MÉg nem szedtem szét.de szerintem nem is fogom mer nem merem:DFélek nem tom összerakni pedig utánnanéztem hogy kell http://www.vbg.atw.hu csak para:)
Go Hard or Go Home!

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás

Te mivel kened?

Csak zsír kell a rugóra, vastagon bekened, oszt nem lesz hangja.

Jel

Jel

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Annyira azé nem mocorog.Amúgy fõként csak városban használom.Te mivel kened?Na zúzok dolgozni.Szép napot mindenkinek!:ubytek::heej:
Go Hard or Go Home!

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Az szép, akkor alattad mozogna az enyém, valószínû az XCT is egy kicsit.

Jel

Jel

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Nem:jupi:.Amúgy 94 kg vagyok szálkásan :D
Go Hard or Go Home!

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Mentél már vele? Nem túl kemény?

Jel

Jel

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Köszi!Rendes vagy!Az adatait tudom mert ien telóm van,csak sehol nem látok az adatain kívül semmit.se teszt se semmi.szeretném tudni jó e vagy nem de lehet erre a kérdésemre az idõ ad választ...Azért még várom a "tapasztalatokat".(Már akinek esetleg lenne...)
Szép estét!!!!!
Csokey & Pachee
Go Hard or Go Home!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
lehet leesz egy lock-os xcr-em de még nem tuti.nem szeretném elkajabálni...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Csá!
Itt nézd meg!
http://www.srsuntour...detail&tnid=145

Jel

Jel

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Sziasztok!
Nem találtam a témában hozzászólást Suntour SF-XCT telóval kapcsolatban.
Érdekelne pár vélemény, tapasztalat vele kapcsolatban. Aki valami szinten hallott róla valamit azt megkérem írja le ide.Elõre is köszi!

Go Hard or Go Home!:confused:

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Szívesen!
De ha ezt adják a verdádba, nem az volna az elsõ, hogy kipróbálod? Mert úgy az derül ki, hogy neked miért nem felel meg és nem az, hogy szerintem miért.

sryman

sryman

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hát jelenleg ez van most , ezt adták a géphez csak érdekelt de köszi a válaszod!