Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SR Suntour

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1107 hozzászólás a témában

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
hello!
nem olvastam vissza a hozzászólásokat, de ha esetleg valakinek van egy törött duroja akkor érdekelnének az elõfeszítésállítócsavarok (a vállon lévõk)
elõre is köszi!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Lehet kéne a duro belseje. :)

még meglátom.. ;)
nem találtam eddig egy féktüskés félintegrálthoz valót sem..

Ride everywhere.

.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Ohh köcce!
Jaja fejlõdnek ;)
Ahhoz képest, hogy a roksokszokat is õk gyártják :D
No, végülis engem csak az érdekel, hogy legyen rajt féktüske, integrált fejcsöves válla legyen (ne kössetek bele, nem a nyakáról írtam..tudom-tudom jó a simához is De SZARUL NÉZ KI! Bocsi, de eddig mindenki belekötött mikor errõl beszéltem) és ne kerüljön százezerbe.
Úgy is szétkapom azonnal, a belseje se biztos, hogy kell.

Ja Cépéter, a becsúszókat még csak nem is szinterezik, Az acélt se! Azt max krómozzák.
(Kivéve néhány hulladék rst-t mer' azon lak.... no de hagyjuk ;) )

Lehet kéne a duro belseje. :)

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
A 2007-es sorozat is elég soká jelent meg itthon.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
hát kéne csak nem veszem meg... még be se jött és olyan 90e körül lesz.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Halihó!
Nagyon fain! Olyan kéne?

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Bocs ha nem jön be. ERRE gondoltam.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
http://www.srsuntour...inaryCodeID=858

igen ez itt egy 2008-as SUNTOUR teleszkóp 180 mm úttal és 2,5 kg alatt. Árát még nemtom:)

levi.powa

levi.powa

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Hy!Nekem van egy dirt vázam amivel van egy gondom csak egy colos benne a fejcsõ.Naén ebbe szeretnék venni egy Suntour XCM-et érdemes venni?

A türelem tornaterem.

Oldalkám

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Tudom, a vázakat szokták szinterezni.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ohh köcce!
Jaja fejlõdnek ;)
Ahhoz képest, hogy a roksokszokat is õk gyártják :D
No, végülis engem csak az érdekel, hogy legyen rajt féktüske, integrált fejcsöves válla legyen (ne kössetek bele, nem a nyakáról írtam..tudom-tudom jó a simához is De SZARUL NÉZ KI! Bocsi, de eddig mindenki belekötött mikor errõl beszéltem) és ne kerüljön százezerbe.
Úgy is szétkapom azonnal, a belseje se biztos, hogy kell.

Ja Cépéter, a becsúszókat még csak nem is szinterezik, Az acélt se! Azt max krómozzák.
(Kivéve néhány hulladék rst-t mer' azon lak.... no de hagyjuk ;) )

Ride everywhere.

.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Az a becsúszólakkozásos nagy volt! :lol1:

AGA! Én másfél éve nyúzok egy duro-E -t és a fekete réteg csak ott kopott le ahol nekivágtam a rámpa szélének! :D
Szerencsére az a rész már nem éri el a szimmeringet.
Csak az elsõ szériás durokról kopott le a fekete bevonat, az "újlábúakrólakról" már nem!

És megjegyezném hogy 110 %-osanan meg vagyok elégedve a telóval!

ui.: http://srsuntour-cyc...etail&tnid=1836

fejlõdnek nem mondom....csak lehetne alkatrészt is kapni!

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Szerintem 20 fok alatt már kezd kemény lenni. Dehát alapból az, nem csoda, ha hidegben sem jó. Az én következõ áldozatom Reba / RVL Air U-Turn lesz, de most nem akarok rá költeni.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
hát peti télleg ráférne a bicajodra valami recon télleg...ez meg mehet nehezéknek valahova.ha tõlem valami félkegyelmû meg nem veszi én max teleszkópos kapának tudom használni.mert ez hidegbe aztán nem mozog sokmindent...(+8 fok körül...)vagy reba, vagy valami marzo vagy manitou lesz.de sanyi sohatöbbet!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Nálam sem SR lesz a következõ. Egy-két helyen olyan olcsóak a RS teleszkópok, hogy azzal nem szállhat versenybe a SR.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
ugyanmár peti majd sanyi turiból vesz az ember "komolyabbat"...ez a sanyi turi arra jó szerintem hogy nyúzza az ember törésig aztán vegyen egy jobbat.vagy ideiglenes villának.mint nálam.soha többet nem kellene nekem ilyen...

pite nekem van egy xcr-em.3 hetes kb.55 kg alatt mozog fogjuk rá.de csak az elõfeszítés állítható benne.ugyanúgy néz ki mint az xrc lo, csak lock meg feka becsúszó nélkül.dobj privit ha érdekel.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Nem tudom az enyémen milyen van (SKTM), de furcsa elszínezõdések kezdtek megjelenni rajta valamikor a nyár elején, de lehet, hogy már tavaly is ott voltak. Asszem nem érnek ki teljesen a külsõ szárból.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az acél becsúszókon meg úgy emlékszem, hogy nitrid réteg van.

A sebesség mindent megold.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Ja, OK, értem, szóval nincs festék! Összekevertem a szinterezéssel, ha jól értem, annál az eljárásnál sütik a felületre az elektromosan töltött festékport.

Vissza a Suntourhoz!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
google : anodizálás 1. találat:

Anodizálás
Az anodikus oxidáció (eloxálás) egy olyan elektrokémiai folyamat, ami átalakítja a reaktív fémek - mint például niobium vagy titán- felületét. Ilyenkor szoros kapcsolat van az oxidréteg és a fém között, és egy bizonyos intervallumon belül kiválasztható a réteg vastagsága. Az anodizálás során sokféle színt hozhatunk létre, azonban maga az anyag eredeti színe nem változik meg. Az átlátszó oxid interferenciaszíneket hoz létre, és a különleges fénybeesés által színelváltozás keletkezik. Az ilyenkor létrehozott színelváltozás tartóssága fémenként eltérõ.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám