Jelentkezz be Regisztrálj
SR Suntour
Posted 2010. January 18. - 23:08
Posted 2010. January 18. - 22:45
passz
srt oldalán böngéssz, elõbb-utóbb rá fogsz jönni
más
összébb kellene huznom a Raidon RLD-met, 120-ról, legalább 100-ra, mer' durván szétcseszi a geometriát /cc jelleg lenne/
ha jól látom a dolgot, ez csak rövidebb ruggancs cserével mûködhet, kihez fordulhatok Mo-n ilyen gebasszal?
Vagy felejtõs, s kezdjek az apróban bogarászni döglött 32-es becsúszójú 100at mozgó Durok után?
1. a neuzernek vannak alkatrészei, mindjárt szétnézek, hátha találok...
2. nézegesd meg a suntour oldalán a tech videokat, hátha találasz valami használhatót!
Posted 2010. January 18. - 22:43
Üdv!
Ma megjött nekem elvileg egy sr axon p-rld...frankón fekete,v-fék szemmel...na most...elvileg van visszaút csillapítás amit lehet állítani(képek alapján mondom) viszont az enyémen nem lehet..légnyomás táblázatot se adtak..vagyis izé...inkább semmit sem adtak: villa+lockout kar és ennyi...
súlyát mértem...olyan 1660-1720 közé esik..attól függ épp,hogy lóg le róla a bowden
szerintetek rl-t vagy p-rld t kaptam én?és ha rl-t akkor reklamáljak mielõtt behelyezném??
válaszotok köszönöm
Szia!
Valószínû rl-t kaptál...
ezen kép jobb alsó sarkában kéne látnod az állításhoz való kupakot, és matricát!
üdv
Dávid
Posted 2010. January 18. - 20:42
srt oldalán böngéssz, elõbb-utóbb rá fogsz jönni
más
összébb kellene huznom a Raidon RLD-met, 120-ról, legalább 100-ra, mer' durván szétcseszi a geometriát /cc jelleg lenne/
ha jól látom a dolgot, ez csak rövidebb ruggancs cserével mûködhet, kihez fordulhatok Mo-n ilyen gebasszal?
Vagy felejtõs, s kezdjek az apróban bogarászni döglött 32-es becsúszójú 100at mozgó Durok után?
Posted 2010. January 18. - 17:29
Ma megjött nekem elvileg egy sr axon p-rld...frankón fekete,v-fék szemmel...na most...elvileg van visszaút csillapítás amit lehet állítani(képek alapján mondom) viszont az enyémen nem lehet..légnyomás táblázatot se adtak..vagyis izé...inkább semmit sem adtak: villa+lockout kar és ennyi...
súlyát mértem...olyan 1660-1720 közé esik..attól függ épp,hogy lóg le róla a bowden
szerintetek rl-t vagy p-rld t kaptam én?és ha rl-t akkor reklamáljak mielõtt behelyezném??
válaszotok köszönöm
Posted 2010. January 18. - 17:15
Csökkenteni viszont valószínüleg lehet távtartók elhelyezésével.
Posted 2010. January 18. - 16:32
És ha a rugó hossza kevés lenne, akkor lenne üresjárat? Ez csak feltételezés, lehet hülyeség. Én is benne vagyok az ilyen buherálós dolgokban. Én csökkenteni akarom az útját.
a rugózást levegõ végzi, csak a megindulást segíti rugó, de az adott méretû, 80mm-en is ugyanakkora mint 100mm-en, ezért gondolotam hogy nem kell nagyobb 120ra sem...
Posted 2010. January 18. - 16:19
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2010. January 14. - 17:09
ez a villa gyárilag ugye 80-100mm mozgásra képes, szerkezetileg képes 110-120mm mozgásra is?(mind mondjuk egy reba?)
Az útállítás ugye annyi hogy egy rúdon van két furat, ezek közül lehet választani, namost ha csinálok rá házilag még egy furatot, akkor az mûködik vajon?
Posted 2010. January 08. - 22:02
1000 Ft különbség van a kettõ között és a képen annyi,hogy a p-rld az szürke az rl fekete....
Köszönöm szépen segítséged,hogy ha ez a villa lenne akkor majd még bombázlak kérdésekkel..
Mára ennyi elég belõlem:)
Kilóméterekben gazdag évet
Horváth Péter Ákos
Egész nyugodtan, azért vagyunk itt... rld-bõl is van full fekete, viszont azon van v-fék csonk...
Posted 2010. January 08. - 21:57
Köszönöm szépen segítséged,hogy ha ez a villa lenne akkor majd még bombázlak kérdésekkel..
Mára ennyi elég belõlem:)
Kilóméterekben gazdag évet
Horváth Péter Ákos
Posted 2010. January 08. - 21:51
Értem,értem.akkor lehet gépészkedni vele,hogy jobb legyen még a jobbnál is...
Azt a súlyadatot azon az oldalon néztem ahol 48ért dobálják..de a lényeg,hogy 2 kiló alatt van:D:D
Köszönöm szépen a gyors válaszadást
Hûûû,majdnem elfelejtettem,melyik verziót ajánlanád? a sima rl-t vagy a p-rld t?
Horváth Péter Ákos
Annyi a különbség, hogy az rl-nél nem lehet, az rld-nél lehet állítani a visszaútcsillapítást...
inább az rld-t ha lehet választani...
Posted 2010. January 08. - 21:46
Azt a súlyadatot azon az oldalon néztem ahol 48ért dobálják..de a lényeg,hogy 2 kiló alatt van:D:D
Köszönöm szépen a gyors válaszadást
Hûûû,majdnem elfelejtettem,melyik verziót ajánlanád? a sima rl-t vagy a p-rld t?
Horváth Péter Ákos
Posted 2010. January 08. - 21:31
Ahh értem,képen láttam,hogy elixir fék van a keródon,de inkább megkérdeztem...akkor ezzel az 1600 grammal nem kolbász a teló...eddig jó
Akkor most már csak egy kérdésem maradt,hogy a szervízhátterét milyennek látod,vagy szerencsére még nem volt probléma vele?
Esetleg még annyi,hogy tisztítani karbantartani nehéz,könnyû,stb?
Köszönöm a gyors választ.
Horváth Péter Ákos
Annak aki nem fél szétszedni iszonyat könnyû karbantartani, de egyébként sem nagy kunszt... egy hátránya, hogy zsírkenésû, így ez télen egy kissé beáll( de ugyanaz a becsúszószár kenése mint a rockshoxnak, úgyhogy szerintem olajjal is feltölthetõ, csak két olyan szivacsot kéne szerezni mint az rs villákban van... ebben is van egy vékony, talán ez is ellátja ezt...most én olajjal töltöttem fel, nem zsírral, de még nem használtam azóta...)
De ha maradsz a zsírnál akkor a manitou/motorex prep m zsír elég király...
Szervízháttér nem tudom, a neuzernél vannak alkatérszek hozzá, de nem is nagyon van mi elromoljon benne, mert olyan egyszerû mint a faék...
1650gr inkább, de ez nem probléma gondolom:)
Posted 2010. January 08. - 21:21
Akkor most már csak egy kérdésem maradt,hogy a szervízhátterét milyennek látod,vagy szerencsére még nem volt probléma vele?
Esetleg még annyi,hogy tisztítani karbantartani nehéz,könnyû,stb?
Köszönöm a gyors választ.
Horváth Péter Ákos
Posted 2010. January 08. - 21:17
Üdv Ðave!
Lenne konkrét hozzád egy kérdésem,te aktív axon felhasználó vagy és én meg teleszkóp vétel elõtt állok jelenleg...kinéztem magamnak egy axon p-rld t és egyik szervizes ismerõsöm kérdezgettem róla...õ kételkedett benne,hogy 180-as slx/xt(késõbbi beszerzés:D) fék nem csavarná meg a villát,plussz õ úgy tudja,hogy ha valami elromlik benne akkor lehetetlenség alkatrészt szerezni hozzá,nemhogy Magyarországon,de még a környezõ országokban is...Taiwanból meg nem sokan rendelnének szerinte...
mindegy is..szerinted megérné rákölteni akcióban 48ezret?
Köszi elõre is
Horváth Péter Ákos
Szia!
én 185mm-es tárcsával használom, de meg sem kottyan neki... pedig fékerõ van bõvel az elixirben....
Szerintem igen jó vétel...
Nekem is van eladó mint említettem, 2000km van benne, karcmentes, csak azért adom el, mert hosszabb rugóutat szeretnék(esélyes hogy epicon lesz a helyén, vagy rs relevation)(lehet hogy drágán akarom adni? na jó 45ért vihetõ!)
Bármi van kérdezz!
Posted 2010. January 08. - 21:06
Lenne konkrét hozzád egy kérdésem,te aktív axon felhasználó vagy és én meg teleszkóp vétel elõtt állok jelenleg...kinéztem magamnak egy axon p-rld t és egyik szervizes ismerõsöm kérdezgettem róla...õ kételkedett benne,hogy 180-as slx/xt(késõbbi beszerzés:D) fék nem csavarná meg a villát,plussz õ úgy tudja,hogy ha valami elromlik benne akkor lehetetlenség alkatrészt szerezni hozzá,nemhogy Magyarországon,de még a környezõ országokban is...Taiwanból meg nem sokan rendelnének szerinte...
mindegy is..szerinted megérné rákölteni akcióban 48ezret?
Köszi elõre is
Horváth Péter Ákos
Posted 2010. January 08. - 17:42
Sziasztok!
Segítségeiteket, tapasztalataitokat szeretném kérni!
Teleszkóp vásárlása elõtt állok.
Amikben gondolkozom:
SR Raidon RLD SF8
SR Epicon RLD SF9
SR AXON RL SF8
CC, XC re használnám, a 3 teleszkóp közül melyiket a legérdemesebb megvenni a tapasztalatok szerint?
Az Axon drágább a másik kettõnél, megéri/érdemes annyival többet adni érte?
Elõre is köszönöm a válaszaitokat!
Szia!
Van egy Axon Rld-m eladó ha érdekel, az apróban meg tudod nézni, vagy írj privit és megbeszéljük!
Egyébként ha xc-re használod ez a legmegfelelõbb, súlyban is...
Posted 2010. January 08. - 17:18
Segítségeiteket, tapasztalataitokat szeretném kérni!
Teleszkóp vásárlása elõtt állok.
Amikben gondolkozom:
SR Raidon RLD SF8
SR Epicon RLD SF9
SR AXON RL SF8
CC, XC re használnám, a 3 teleszkóp közül melyiket a legérdemesebb megvenni a tapasztalatok szerint?
Az Axon drágább a másik kettõnél, megéri/érdemes annyival többet adni érte?
Elõre is köszönöm a válaszaitokat!