Jelentkezz be Regisztrálj
SR Suntour
Írta 2010. március 25. - 20:35
Írta 2010. március 25. - 20:17
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 25. - 16:33
Írta 2010. március 25. - 16:04
Ride everywhere.
.
Írta 2010. március 25. - 15:49
Írta 2010. március 25. - 12:16
Ez milyen évjárat lehet? Új árakhoz képest eléggé olcsó, és ha jól sejtem, ez mindenképpen jobb, mint a mostani RST Gila T7-es telóm.
Illetve itthon hol lehet venni újonnan SR telókat? Csak az olcsóbb kategóriát találtam eddig, ha egyáltalán árulnak, mindenhol fox meg rockshox van ipari mennyiségben.
Ez a villa több mint 3-4 éves, sõt, ez még rugós, tehát 2005 környéki, vagy elõtti!
Van egy AXON amit én hirdetek az újabb, levegõs, egy kicsit faszább, de árban pont a duplája!(szvsz még így is bõõõven megéri...)
Írta 2010. március 24. - 21:10
Csererugót szereztek nekem, a nullához esõ legjobbáron!
Írta 2010. március 24. - 21:07
Szerelés meg gondolom annyi, hogy a mostanin leszedem a stucnit, és simán kihúzom a vázból, ezt meg betolom a helyére.
Írta 2010. március 24. - 20:36
amugy barmelyik bringabolt tud neked szerezni Suntourt, csak meg kell rendelniuk a nagykerbol.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 24. - 19:35
Illetve itthon hol lehet venni újonnan SR telókat? Csak az olcsóbb kategóriát találtam eddig, ha egyáltalán árulnak, mindenhol fox meg rockshox van ipari mennyiségben.
Írta 2010. február 28. - 23:57
vendég_freeride69x_*
Írta 2010. február 27. - 19:57
http://velo.hu/index...ekparok&kod=247
Írta 2010. február 17. - 21:04
Üdv
akkor a következõ hónapokban még "szezon" elõtt viszont nagytakarítás után mûtét lesz,majd megörökítem képekben is,hogy ha nem felejtem el hátha hasznos lesz valakinek a késõbbiekben,amúgy jól láttam a videóban,hogy a levegõs szárból kell kihúzni a dugattyút?vagy a másik oldalról?
köszönöm,Funki
persze hogy a levegõs szárból.... a másik oldalt patron van, amit egyrészt nemigen tudsz szétszedni, másrészt nem lenne érteleme ha abban lenne az útállítás...
Írta 2010. február 17. - 20:42
akkor a következõ hónapokban még "szezon" elõtt viszont nagytakarítás után mûtét lesz,majd megörökítem képekben is,hogy ha nem felejtem el hátha hasznos lesz valakinek a késõbbiekben,amúgy jól láttam a videóban,hogy a levegõs szárból kell kihúzni a dugattyút?vagy a másik oldalról?
köszönöm,Funki
Írta 2010. február 17. - 18:39
Helló Ðave.
ezt a videót láttam már,de most nem jutott eszembe:) köszönöm
igazából a becsúszóból jelenleg ~115 mm látszik ki...és ugye én egybõl azt hittem,hogy 100millire van állítva,de nem...nyugodt szívvel belõttem a SAG-ot 20-25% közé mert tudtam,hogy télen belassul a kenés miatt(te mondtad pont:))viszont feltûnt,hogy egy bizonyos pontnál nem megy lejjebb,és koppan a villa...ekkor mértem meg és kiderült,hogy ~80 mm amit elnyelt a láb...kételkedem,hogy magasabbra kerül a váz mivel akkor az azt jelenté,hogy nagyjából 3,5 centi van pluszban a becsúszón..az meg akkor pfúj..
nagyon köszön a választ:)
üdv
Õszintén, én csak 100on használtam úgyhogy passz... nekem is 115 lóg ki, ebbõl min 93mm mozog, most mértem, de még nem csapattam vele nagyon(mostanság)
A kenést lehet helyettesíteni olajjal(szerintem) és akkor ilyen idõben sem lesz baja
Írta 2010. február 17. - 18:21
ezt a videót láttam már,de most nem jutott eszembe:) köszönöm
igazából a becsúszóból jelenleg ~115 mm látszik ki...és ugye én egybõl azt hittem,hogy 100millire van állítva,de nem...nyugodt szívvel belõttem a SAG-ot 20-25% közé mert tudtam,hogy télen belassul a kenés miatt(te mondtad pont:))viszont feltûnt,hogy egy bizonyos pontnál nem megy lejjebb,és koppan a villa...ekkor mértem meg és kiderült,hogy ~80 mm amit elnyelt a láb...kételkedem,hogy magasabbra kerül a váz mivel akkor az azt jelenté,hogy nagyjából 3,5 centi van pluszban a becsúszón..az meg akkor pfúj..
nagyon köszön a választ:)
üdv
Írta 2010. február 17. - 17:02
Üdv.
nemrégiben megjött egy axon p-rl teleszkóp,ez eddig mind szép és jó,de 80mm-re állítva jött hozzám,ami ha 20mm-er kisebb lenne a beépítésije nem is lenne gond,de így zavar,hogy még 2 centi út ott van a becsúszón és nem tudom kihasználni.
Nos a kérdéseim a következõek,de gondolom ti is kitaláltátok..útállítás házilag,csak,hogy nem tudom mennyire kell lebontani a teleszkópot és hol keressem a távtartót benne.valaki esetleg egy részletesebb mondandóval elõtudna állni?nagyon hálásan megköszönném egy pofa sör mellett,hogy ha találkoznánk a jövõben
Köszönöm,Funki
egész pontosan így:
http://www.srsuntour...&postingID=108#
itt egy epicon van szétbontva, de ugyanaz...
Szerk: a link nem egészen oda mutat, ahova szerettem volna, de rányomsz a TECH Channel-re, majd az oldalsó listából kiválasztod ezt:
Convert travel of Axon & Epicon
Szerk2: attól csak 2 centivel nagyobb lesz a beépítési magassága, ha kihúzod 100mm-re, de egy normál xc váz ezt minden további nélkül el kell hogy bírja!
Írta 2010. február 17. - 16:47
nemrégiben megjött egy axon p-rl teleszkóp,ez eddig mind szép és jó,de 80mm-re állítva jött hozzám,ami ha 20mm-er kisebb lenne a beépítésije nem is lenne gond,de így zavar,hogy még 2 centi út ott van a becsúszón és nem tudom kihasználni.
Nos a kérdéseim a következõek,de gondolom ti is kitaláltátok..útállítás házilag,csak,hogy nem tudom mennyire kell lebontani a teleszkópot és hol keressem a távtartót benne.valaki esetleg egy részletesebb mondandóval elõtudna állni?nagyon hálásan megköszönném egy pofa sör mellett,hogy ha találkoznánk a jövõben
Köszönöm,Funki