Egy kis új AXON:
Picasa Webalbumok - D
Képek lesznek jobbak is majd!
Nagyon szép az Axon telód,gratulálok hozzá.Nekem Epicon van RLD-s mint a tiéd.Jól mûködik eddig,szépen mozog,levegõt nem ereszti.Lock out kar a legjobb az összes többi közt.Vaciláltam,mert én is Axon-t akartam venni,de aztán a jóval olcsóbb Epicon-t választottam.Neuzertõl vetted?Mennyi volt ha szabad megkérdeznem,mert lehet lecserélem majd vmikor egy Axonra.
Üdv,és kíváncsi vagyok a tapasztalataidra.
Minden jót.
Na itt a gép az új 2010 SR SUNTOUR EPICON RLD 100MM SPEED REMOTE LOCK OUT telóval:
www.velo.hu
http://velo.hu/index...ekparok&kod=247Suntour Epicon RLD 100mm speed remote lock out.
TAPASZTALATAIM:
mozgás:-finoman mozog,súlyomhoz belõve,igazából nem tudom a különbséget egy RS és eközt,nem venni észre,nem csavarja a tárcsa,még a 180-as sem.
-zárás:-lock out karja a legjobb az összes közt(bike magazin.de),jól zár,és nem teljesen,azaz zárt állapotba is mozog pár centit.Ezt állítani nem lehet.
-levegõ szelep:-nem ereszti a levegõt.
olajpatron:-még gondom nem volt vele,szétszedés után kiderül
kenés:-részben zsíros kenésû telóról lévén szó,elsõ menetek után bõven kidolgozza a gyári zsírt,tekerések elõtt a szimmeringhez a becsúszóra kenek egy kis szilikonzsírt,megmozgatom,és a dzsuvát ki is hozza szépen+védi a szimmeringet,ápolja,keni.
festés:-hát szép a fényezése,metál-fehér,de lehetne tartósabb azért.Tárcsafék felfogatásnál vigyázva húzni,mert lejöhet a meghúzástól.
Egyenlõre ennyi.Nincs sok km benne,késõbb is írok majd ha beleraktam vagy 2000km-t.+Szétszedés után is ill.ha vmi probléma merülne fel.
Ajánlani tudom az ára mellett erõsen mindenkinek!
Üdv.