Jelentkezz be Regisztrálj
SR Suntour
Posted 2010. September 12. - 12:37
Posted 2010. September 12. - 12:18
ez kéne de mint látható forgalmazónál nincs, de kb 1500Ft lehet.
itt nézelõdhetsz többi alkatrész között:
KERKPROK, ROLLEREK, VZAK, VILLK, KERKPR VILLK, TELESZKPOS VILLK, JAVT ALKATRSZEK - Neuzer Bike Kft. - Termk kategrik
Posted 2010. September 12. - 11:41
Posted 2010. September 11. - 19:40
szimmering csere valszeg vajmi keveset segítene rajta, ezeken a telókon a "szimmering" amugy is tréfaszintû
elvileg a perselyt kéne benne cserélni
sántúr oldalán van egy video, hogyan is kell ezt kivitelezni
nézegess szét, alkatrész ügyében meg zaklasd a forgalmazót /Neuzer??? talán/
Az, hogy ez a mûvelet ennél a telónál mennyire rentábilis, az egy másik kérdés... anyag, ha van egyáltalán+ ha nem vágod, akkor szervízköltség...
valszeg vehetsz egy másik nullkilométeres darabot, de legalább is közel fogsz járni hozzá
a persely is tréfa szintû. konkrétan játékkal van illesztve a külsõszárban. én speciel kifordítottam a pöcköt a vájatból és ujjal kihúztam, nem pedig kirántottam mint a videoban a szerelõ bácsi teszi. persely csere lehet egy próba. én az egész vellát cseréltem...
Posted 2010. September 11. - 18:14
A másik oldalon belülrõl van belehajtva a csavar.Vagy gyárilag csak az egyik felében van csavar?
Posted 2010. September 11. - 17:15
elvileg a perselyt kéne benne cserélni
sántúr oldalán van egy video, hogyan is kell ezt kivitelezni
nézegess szét, alkatrész ügyében meg zaklasd a forgalmazót /Neuzer??? talán/
Az, hogy ez a mûvelet ennél a telónál mennyire rentábilis, az egy másik kérdés... anyag, ha van egyáltalán+ ha nem vágod, akkor szervízköltség...
valszeg vehetsz egy másik nullkilométeres darabot, de legalább is közel fogsz járni hozzá
Posted 2010. September 11. - 16:39
Kotyog a Suntour XCR '10-es teleszkópom. Mit tegye vele? Lehet benne cserélni a szimeringet/O-gyûrût?
Elõre ios köszönöm a válaszokat!
Posted 2010. August 30. - 00:06
Posted 2010. August 29. - 23:39
Egy Merida TFS Trail vázba kellene, szóval nem követelmény a nagyobb rugóút. Fõleg alföldi túrához kellene, de a végeredmény úgyis Pike lesz, csak egyelõre az anyagiak nem engedik...
Most egy '08 DJ2 van, a mozgása nagyon jó, csak kattog/csattog.
Fõleg az ára miatt szemezgetek a Duroval, de tetszik egyébként is. Tavaszig kellene elviselnem csak, és ennél olcsóbban nem találtam semmi értelmeset. Egy új villa meg csak nem egy leharcolt akármi...
Köszi szépen a segítséget, még írok amint lesz valami kínom.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2010. August 29. - 20:50
20mm tengelyes, hosszu utas villabol csak DuroLux van, de azokat inkabb nem ajanlom. Pike alternativakent leginkabb az Epicon jonne szoba, vagy egy 120as Raidon ha nagyon olcson akarod, de mindketto csak gyorszaras vagy 15mm QLOC tengely opcioval van.
mondjad mi erdekel meg aztan majd ha tudok irok meg
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. August 29. - 18:45
Nem durvulni kellene... És mivel sok jót lehet olvasni a SunTourról mostanság, elgondolkodom rajta.
Bármilyen infó jól jön.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2010. August 25. - 20:17
jöhet pm-is
havernak veszek elvileg egy használt bicajt apróból, de a teló gyász
Posted 2010. August 25. - 20:15
bocs kevertem
akszon van a sztampiban ?
ááá, parkolópályán van már csak.... egy revelt vettem bele... axont el kéne adni...
Posted 2010. August 25. - 20:13
Posted 2010. August 25. - 19:03
Sziasztok.
Véleményeteket kérném. Hirtelen meginduláskor kattog az epicon. Közvetve azt az infót kaptam egy Suntour doktortól,hogy bizonyos szériák hibája. a perselyben állítólag vannak pici gömszerû kiálló valamik,ezeket kissé megreszelve elmúlik a hirtelen meginduláskor jelentkezõ kattogás. Ha nem zavar annyira,akkor pedig magától is bekopik egy idõ után. Hallottatok már ilyesmirõl?
Nem, nem hallottunk róla, bár hazánkba kevés ilyen villa érkezik, leginkább oem-ként az is...
Nekem AXON van, ilyen problémám nem volt vele, belsõre kb ugyanaz... perselyek pedig tükörsimák...
Szét kéne szedni megnézni, ez az én tippem...
Posted 2010. August 25. - 18:57
Posted 2010. August 25. - 12:37
Véleményeteket kérném. Hirtelen meginduláskor kattog az epicon. Közvetve azt az infót kaptam egy Suntour doktortól,hogy bizonyos szériák hibája. a perselyben állítólag vannak pici gömszerû kiálló valamik,ezeket kissé megreszelve elmúlik a hirtelen meginduláskor jelentkezõ kattogás. Ha nem zavar annyira,akkor pedig magától is bekopik egy idõ után. Hallottatok már ilyesmirõl?
Posted 2010. August 19. - 21:26
Eddig egyszer kaptam szét az RLD-t, /~1000km ,kopásnyom nincs a becsúszón, olaj cseppet volt csak rötyis,a gyári zsír helyett berakott szilikonzsírból még bõven volt benne- csilli még nem szállt el, mondjuk minimum fölött picivel használom- szimmering kenõanyagot benn tartja-bicajt hátsó keréken állva tárolom- ebbõl adódóan a kenõaolaj szivárgását a zárókupakon tapasztaltam :-))
legközelebbi szétkapásnál tolok alá egy O gyûrût
mûködését tekintve jó közepes /10 éves bomber z2-m über alles :-)/
érdekes módon érezhetõ mentirányú rugalmassága van,talán nyak vagy a lábakból adódóan ami egész jól tompítja a recegõs dolgokat, hogy ezzel próbálták kompenzálni a suta szimmeringek okozta megindulást, vagy csak véletlenül lett így nemtom :-) fékkel barátságban van, 95kg vok 160 tárcsával, fékezéskor nem tekeredik, kiállva zombizáskor sem cicereg a tárcsa nem vok egy fékhuzgálós arc, de nem is én érek le leghamarabb a hegyrõl...
Posted 2010. August 19. - 06:26
Nekem négy maratont bírt ki a szimering,meg a középrész.A szimeringet cserélem,vajon meddig bírja?A Suntour XCR telómról a véleményem: Suntour XCR RLO 2010 | Bringalap