Jelentkezz be Regisztrálj
SR Suntour
Írta 2010. december 20. - 18:39
Írta 2010. december 20. - 17:09
az a 2476gramm az ugye vicc a raidon-nál?
Az SR honlap alapján nem annyira vicc:
SR SUNTOUR Cycling
De még mindig vehetsz Epicont is. Nem tudom az ár meddig tart. A szállítási kedvezmény csak karácsonyig van aszem.
Írta 2010. december 20. - 14:34
Van Szlovákiában ismerõsöm. Fizetni hogy lehet? utalás? paypal? utánvét?
ez egyébként mennyire akciós? állandóan ilyen olcsó vagy sietni kéne a vásárlással?
az a 2476gramm az ugye vicc a raidon-nál?
Írta 2010. december 20. - 13:24
Illetve
most néztem, hogy van a Raidon LOD Air
ez acél nyakas, acél becsúszós, de csak 80grammal könnyebb mint a sima acélrugós.
A súly nem nézve, van valami elõnye a levegõsnek, vagy nem érdemes azt választani?
Kb árban mi lehet a különbség egy levegõs Raidon, és egy sima rugós között?
crc-nél 37000 forint. ez nagyon kedvezõ árnak tûnik. 2010es modell.
...de még mindig semmi ehhez képest:
Fourche suntour Raidon RLD 100mm blanche is disc only [SuntourRaidon100Blanche F21] - 87,99 € : Kompressor Bike, La boutique
Ha saját accountot nyitsz kapsz további kedvezményt, így már csak 76 euró. Plusz van egy "portNoel" kupon amivel elengedik a szállítási költséget. Egyetlen bibi, hogy Mo.ra nem szállítanak, de Szlovákiába, Ausztriába, Romániába igen, így ha van ott ismerõsöd, verhetetlen ajánlat. Én így vettem Epicont kb 30 e ftért. Már meg is jött a villám.
Írta 2010. december 20. - 11:46
most néztem, hogy van a Raidon LOD Air
ez acél nyakas, acél becsúszós, de csak 80grammal könnyebb mint a sima acélrugós.
A súly nem nézve, van valami elõnye a levegõsnek, vagy nem érdemes azt választani?
Kb árban mi lehet a különbség egy levegõs Raidon, és egy sima rugós között?
crc-nél 37000 forint. ez nagyon kedvezõ árnak tûnik. 2010es modell.
Írta 2010. december 20. - 11:26
elsosorban mennyi a keret, ez sok mindent behatarol
aztan ha mar raidon es axon, akkor epicon miert nem? pont a ketto kozott van feluton.
Raidonbol van rugos es levegos is, axonbol mar csak levegos, a 120kilo ala lehet hogy nem kellene eroltetni, de nem a levego miatt hanem a konnyitett vall es becsuszok miatt. A Raidonnak acel becsuszoi vannak [kiveve X1 szeria] ami miatt erosebb, de lenyegesen nehezebb is. En inkabb azt mondanam hogy valami jobb raidon, vagy alap epicont nezegess. Es akkor penzben is jo leszel.
Igen, LOD a manual lockout RLD meg a taviranyitos.
Hello
Az Axon a drágább az epiconnál? huh, akkor én valamit elnéztem.
Valahol úgy láttam, hogy raidon 40ezer, axon 50, epicon 60, de akkor ez félreértés volt.
Ezesetben csakis a Raidon jöhet szóba.
Szóval a levegõs az gyenge lenne?
Alu szárért annyira nem vagyok oda, gondolom sérülékenyebb is, mint az acél, én meg hosszú távra tervezek.
a távirányítós locknak van értelme sima hobbi használatnál?
a csillapítás állítás, meg a rugóelõfeszítés az minden raidonban alapfunckió? (kieg, most láttam, hogy nem, mert van belõle RL is)
Írta 2010. december 20. - 00:07
elsosorban mennyi a keret, ez sok mindent behatarol
aztan ha mar raidon es axon, akkor epicon miert nem? pont a ketto kozott van feluton.
Raidonbol van rugos es levegos is, axonbol mar csak levegos, a 120kilo ala lehet hogy nem kellene eroltetni, de nem a levego miatt hanem a konnyitett vall es becsuszok miatt. A Raidonnak acel becsuszoi vannak [kiveve X1 szeria] ami miatt erosebb, de lenyegesen nehezebb is. En inkabb azt mondanam hogy valami jobb raidon, vagy alap epicont nezegess. Es akkor penzben is jo leszel.
Egészen pontosan az RLD a Remote Lockout és Damping Adjustment, tehát van csillapításállítási lehetõség.
A sima RL villa csak Remote Lockout. Ilyen az Epiconnál utoljára 2009-ben volt. 2010 óta már csak RLD vagy LOD van.
Írta 2010. december 19. - 15:11
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 18. - 16:06
a jövõben tervezem egy SR villa beszerzését.
Nem vagyok éppen könnyû egyén (~120kg), de mivel egy 09-es Magellan Pyxis vázban lenne ezért fölösleges pl a duro-t ajánlani, mert nem látom értelmét egy vaskos dögnehéz villának a kis könnyû vázban. (csak azért írtam, hogy ti se írjatok feleslegesen)
Én elsõ sorban a Raidon és az Axon között vacillálok. Persze a pénz is döntõ tényezõ lesz, ha eljön az ideje. Ami lényeg, az a visszaútcsillapítás, és az állítható elõfeszítés. Ezt ha jól tudom mindkét típus tudja. Van különbség e téren köztük? pl az egyik jobban szabályozható, a másikban erõsebb a rugó vagy ilyesmi... (Az Axon az csak levegõ ráfújásos vagy teljesen levegõs?) Merevségben van különbség?
A lock out rendszerjük egyforma? jól mûködik?
Suntournál az LOD az a sima szár tetején kapcsolható lockout, az RLD meg a kormányról kapcsolható?
boltot tudtok ajánlani ahol esetleg raktáron is van ilyen teló?
tippeket elõre is köszi.
Írta 2010. december 16. - 11:46
Kánya nekem 2008-as volt és nem kattogott semmit mikor lockoltam,szerintem,hogy ha nagyon zavar az,hogy lock közben kattog akkor ne lockold,de a szerviz a legjobb megoldás.
Írta 2010. december 16. - 11:40
Írta 2010. december 16. - 11:37
szervizbe kell vinni a villat majd ott kideritik.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 16. - 07:34
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. december 16. - 02:28
2008-ba hogy tudtam volna 2010-es villát venni????????
Bocsi, azt hittem a barátod villájáról van szó, ami korábban nálam tanyázott...
Írta 2010. december 15. - 22:24
Írta 2010. december 15. - 22:05
Sziasztok!
Van egy Axon RLD 2008 és ha a lock be van kapcsolva kattogó hangot ad ki!
Mi lehet a tünet?
2010es a villa....
Írta 2010. december 15. - 20:31
Van egy Axon RLD 2008 és ha a lock be van kapcsolva kattogó hangot ad ki!
Mi lehet a tünet?
Írta 2010. december 12. - 15:55
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: sr suntour xcp75
Írta 2010. december 10. - 11:20
Á, akkor Te voltál az
Sajnálom, tényleg egy nappal csúsztál le róla...
Megoldható még egy rendelése rajtad keresztül, pénzt utalva?
OFF: Sose bánd. Én azt hiszem jobban jöttem így ki.
Sajnos, nem tudok segíteni, mert én is szívességet kértem, és még így is utaznom kell a cuccért. Írtam már a boltnak, hogy mi ez az ellentmondás a feltüntetett célországok és a rendelési lehetõségek között. Remélem, beijednek, sûrûn elnézést kérnek és összekapják magukat.
Írta 2010. december 10. - 11:12
A fizetésnél kell ezt beírni a kuponnak feltüntetett dobozba és ezzel elengedik a szállítási díjat vasárnapig.
Egyébként Ðave a te axonodról csúsztam le egy nappal. Beszéltünk telefonon. Hát, ez lett belõle.
Á, akkor Te voltál az
Sajnálom, tényleg egy nappal csúsztál le róla...
Megoldható még egy rendelése rajtad keresztül, pénzt utalva?