Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2010. június 07. - 12:02
Én a helyedben barna gatyában mennék...
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2010. június 07. - 09:20
..., sasi123 más dimenzióban mentél, amikor beszéltünk... Szerintem a bolyodból a végén egyedül maradtál:D
Sajnos ez azért nem sikerült. 2en elõbb fejezték be a 10 kört.. Mondjuk Õk nem jöttek ki a 11ik körre. Így a 11 körösök közt elsõ lettem...
De Õk 2en tényleg nagyon erõsek voltak.
Velük megyünk 5-6an egy Budapest - Eger oda-visszát, Kékes meglátogatásával.. Érdekes lesz
Egyébként 10 körön mentek 34.1es átlagot.....
Írta 2010. június 07. - 08:37
Kedves Gyulai Gábor!
Sajnos a banki tranzakció nem volt sikeres, ezért a nevezésedet nem tudjuk elfogadni.
Ha továbbra is szeretnél nevezni, akkor kérjük, próbáld újra az átutalást.
Amennyiben technikai problémák adódtak, akkor kérjük, hogy a honlap kapcsolat menüpontban található felület kitöltésével jelezd a problémát.
Üdvözlettel,
Erste Tour szervezõk
© ERSTE Tour 2010
Ezek szerint nem elég, hogy nem mentem el Esztergomba, de még a pénzt is lenyúlják, így Tihanyba sem kell menni.
Gyuluc, én is kaptam a hétvégén levelet az Erstetõl. De nekem nem ezt írták. Nekem azt, hogy jelezzem, ha most át tudom vennei Tihanyban a mezt és írjam meg a méretemet. Szerintem mindenképpen írj nekeik, mert ezt tisztázni kell! És cseszd le õket, hogy idáig miért nem szóltak, mert akkor újra megpróbálod elutalni a pénzt. Hátha engedik még az egybe nevezést és akkor meglesz a mez is... Meg hát jönnöd kell a versenyre!
Írta 2010. június 07. - 08:21
Örörm olvasni, hogy végre beindult a bringás élet! Gratula mindenkinek, aki megbírkózott a nagy távval és a hirtelen meleggel!
Én a Mátrában tengettem életem. Valami nem stimmel velem. Amint megmozdulok, rögtön megy a pulzusom egekbe. Szombaton egy 110 kilit mentem, Abasár-Markaz-Kisnána-Recsk-Parád-Galya-és onnan le Gyöngyösre. Nagyon elkészültem az erõmmel. 110 kili lett, de nagyon nem esett jól a vége.
Másnap már csak egy Kékes támadás volt beprogramozva. Hát, ha támadásnak nem is nevezném, azért felsunnyogtam. Azért elég siralnas, hogy 56 percet megyek úgy, hogy gyakorlatilag a Gyöngyös táblától 170 alatt nem volt a pulzusom. A végén joker fokozatban, 39/25-tel araszoltam fel Kékesre: az is 18:30 lett. Tavaly, amikor szar formában voltam, mentem 17 percet. 15 percet simán lehet rajta menni.
Már csak abban reménykedem, hogy ha volt is bennem baci, úgy túlnyomtam a tersthõmérsékletem, hogy kipusztultak. Úgy érzem fájni fog ez a Tihany...
Írta 2010. június 06. - 13:53
De ha azt nézem, hogy férfi korcsoportban (1980-1991) a pelso-sok közül 49. lennék, akkor megintcsak elégedett vagyok
a rajtszámom meg 5009-es
Írta 2010. június 06. - 09:33
Írta 2010. június 06. - 09:13
Én sokkal késõbb indultam, mint TI, ennek fejében egy 20-30 fõs "peloton" hátbacsapott...
Meg is lepõdtem, mert itt nem volt szokás, vagyis ez volt a 3. teljesítésem és még nem láttam ilyet.
Mindegy beálltam egy kicsit, láttam, hogy 35-40 között lehet haladni úgy, hogy 10-el kevesebb a pulzusom. El is szégyelltem magam, így akkor mi fog fájni 200 felett???:D Gyorsan megálltam egy percre, hogy jó messzire menjetek... Azután folytatódott az apatikus kicsivel 30-as átlag feletti befeléfordulás. A célom megvalósult.
Viszont elszomorított, hogy mennyivel kevesebben voltak, mint eddig. Talán a túrdepelzó miatt?? Basszus 1ó10p-et ácsorogtam, hogy kifizessem a nevezésem:(
Mindannyiótoknak gratulálok, sasi123 más dimenzióban mentél, amikor beszéltünk... Szerintem a bolyodból a végén egyedül maradtál:D
Sac! Igen, nem voltam képben, barátnõd köszönt és integetett kb 2 méterrõl, én még õt sem láttam. Jah nem sokat alusztam. De hazafelé az autópályán bepótoltam:( Lajosmizsénél a leállósávból jöttem vissza, ilyet azért nem szokásom csinálni... Sac asszonykád mennyi kört vállalt??
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2010. június 06. - 08:50
...
Sac, szerintem téged is láttalak, sokáig együtt bolyoztunk.. Triatlon bringa??
..
Nem en voltam.. nekem teljesen fekete outim van.. kek-fekete NATO-s mezben tekertem... az elso rajtal indultam 5kort mentem a grupettosok kozt/Dreilanderes mezben voltak/ aztan fel korig a bnomet kisergettem, utana ismi jott pihi utan korhatranyban vele mentem 2kort aztan 2t masik 2grupettossal/bar ok is lassuak voltak/ utsot meg magam betoltam.. igy valami 5-6. hely kornyeken jottem be.. es hiaba voltam mar barna.. megis leegtem :S
Írta 2010. június 06. - 08:30
Erõs vagy! Amúgy a piszkos anyagiakat akkor holnap szerintem le tudjuk rendezni, hívlak suli után. És természetesen a mezedet is megkapodGratulálok!
De jó idõt mentem!!!?? Szép is lett volna ha ilyen sebességgel tudnám teljesíteni. Akkor gondolom nem sikerült elbótolni a nevezést? A lényeg hogy megvolt és sikerült körbeérni.
Írta 2010. június 05. - 22:33
jó volt a mai V10, Johnnyival is megismerkedtem, a bringája elárulta..
Sikerültek a tervek?
Sac, szerintem téged is láttalak, sokáig együtt bolyoztunk.. Triatlon bringa??
Én fehér omo nyergében voltam, kék mezben, fekete nadrágban..
Írta 2010. június 05. - 21:58
De jó idõt mentem!!!?? Szép is lett volna ha ilyen sebességgel tudnám teljesíteni. Akkor gondolom nem sikerült elbótolni a nevezést? A lényeg hogy megvolt és sikerült körbeérni.
Írta 2010. június 05. - 19:37
Az eredménylistán Szabó Péter néven keressetek
Írta 2010. június 05. - 19:22
én 5 nél kiálltam tõlük mert nekem már öngyilkos volt a tempó. utánna pihegtem 28-33 között végig.. néha valakikkel néha egyedül...
Johnnynak meg gratula... nem volt nagyon képben ZombiMód online
Írta 2010. június 04. - 19:12
Bnom: FeherFekete giant TT
En: Fekete Guerciotti
majd vagj hatba....
(ha bnom 25km/h ala esik onnantol en is tepem a betont)
Írta 2010. június 04. - 18:47
Írta 2010. június 04. - 17:03
Erre mondjatok valamit!
Még Esztergom elõtt neveztem, ugye mindhárom versenyre, és küldték az e-mailt, hogy:
Kedves Gyulai Gábor!
Köszönjük a jelentkezésed! A nevezés és a bankkártyás fizetés sikeres volt.
Tranzakcióazonosító: 7241774654
Fizetett összeg: 9900 HUF
Verseny(ek) neve: Esztergom, Tihany, Szerencs
Mivel az elsõ 100 nevezõ között vagy, ezért egy egyedi tervezésû kerékpáros mezt is adunk ajándékba. Az átvétel módjáról emailben küldünk értesítést.
Minden a versennyel, felkészüléssel kapcsolatos további információt a folyamatosan frissülõ honlapunk megtalálsz.
Találkozunk az Erstetour versenyén!
Üdvözlettel,
Erste Tour szervezõk
© ERSTE Tour 2010
Erre tegnapelõtt egy új e-mail, melyben:
Kedves Gyulai Gábor!
Sajnos a banki tranzakció nem volt sikeres, ezért a nevezésedet nem tudjuk elfogadni.
Ha továbbra is szeretnél nevezni, akkor kérjük, próbáld újra az átutalást.
Amennyiben technikai problémák adódtak, akkor kérjük, hogy a honlap kapcsolat menüpontban található felület kitöltésével jelezd a problémát.
Üdvözlettel,
Erste Tour szervezõk
© ERSTE Tour 2010
Ezek szerint nem elég, hogy nem mentem el Esztergomba, de még a pénzt is lenyúlják, így Tihanyba sem kell menni.
Írta 2010. június 04. - 14:50
Kénytelen leszek holnap-holnapután Mátrázni.
Írta 2010. június 04. - 10:24
Sasi rábeszélt, végülis én is a Velence10-re megyek
csucsu: Dede, bikefest végig. Eledzegetek ott tihany környékén, meg bandázok a dirtösökkel, aztán vasárnap meg verseny
Na ennek nagyon örülök Reggel 05:01 kor indul a vonat, Délibõl. Mi 3-4ik megállóban fogunk felszállni...
Írta 2010. június 04. - 09:13
Sajnos a szar idõ miatt nem vagyok a legjobb állapotban. Kis betegségféle is kerülget. Ennek ellenére mára már kértem jobb idõt, ha nem esik, 15:50-kor indul a szokásos ki karika.
Tegnap összefutottam egy új arccal. Talán õ is becsatlakozik a pelotonba...
Írta 2010. június 02. - 19:59
ha jó idõ lesz akkor szombaton Velence10 vasránap Börzsöny, ha nem akkor csak Börzsöny... jövõhéten meg megint vizsgahegyek..
Sasi rábeszélt, végülis én is a Velence10-re megyek
csucsu: Dede, bikefest végig. Eledzegetek ott tihany környékén, meg bandázok a dirtösökkel, aztán vasárnap meg verseny