És ha az ujja lenne más színû, meg esetleg a zsebe... Vagy az túl egyszínû?
Hétvégén pedig ki akartam menni tekerni

keresztbe v. hosszába csíkos két színû , semmi csicsa , a hátán egy fogaskerék , vagy csak egy outi kerék körbe a nevünk , esetleg név vagy becenév a hátrész felsõ részén , végig lehúzható legyen ,A zöldes alappal én is egyetértenék, mert olyan még nincs a mezõnyben. Ellenben piros, sárga és kék is van már. Gondolom két szín elég is lenne.
Tomek! A "klasszikus" nálad mit takar?
nekem eszembe jutott , vmi klasszikusat szeretnékÉn nyáron arra mentem Kaposvárra. Hát szenvedõs az a szakasz. Jó nagykavicsos aszfalt és eléggé szét van. Aztán egy kicsit jobb rész, aztán megint rossz. Olyan ez, mint amikor a rendõr ellenõrzi az indexet: Jó... most nem jó... most jó... :chin:
Megkockáztatom a tatárszentgyörgyi út jobb egy fokkal.
Amúgy meg jól mondta Duzmi: mindegy kinek milyen csoda kütyüje van, vagy nincs, lényeg, hogy együtt tekerünk! :clap:
Rajtam és Imbatidon kívül valakinek eszébe jutott már idén a mez kérdésöre?
Kerek és Szabadszállás között milyen az út ?(nem most)
ja! a puzusmérõsök nem mehetnek elõl mert az adatokat babrálják és kiesnek az egyenletes ritmusból , ezért húzzák a sort a konzervatívokJó hogy a kerékpározás nem ilyen gondolati folyamat,mert akkor a "technokraták" meg a "konzervatívok" nem tekernének együtt.