Prognózis mára és a hétvégére:
Pénteken és a hétvégén a fagyos reggeleket követõen többórás napsütésben lesz részünk, amelyet csak átmeneti felhõsödés zavar. Ennek ellenére napról-napra gyengül a nappali felmelegedés. A jövõ hét elején tovább erõsödnek a hajnali fagyok, és napközben is hidegebbre készülhetünk.
Lehet tekerni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Indította
Lord_Leslie
, 2006. május 04. 11:18
Írta 2008. február 08. - 07:57
Írta 2008. február 08. - 04:11
csóró vagyok, nem fussa mezre:D
viszont okleveles photoshoppoló vagyok, szóval a meztervezéshez sem kell messzire menni tudományért...
viszont okleveles photoshoppoló vagyok, szóval a meztervezéshez sem kell messzire menni tudományért...
Írta 2008. február 07. - 18:59
Ja, a név is rendben van...
A Hírös Elsõ Soron (HESS!) gondolkodtam még, de az nem hangzik olyan jól, mint mondjuk a Mokambo...:mybad:
A Hírös Elsõ Soron (HESS!) gondolkodtam még, de az nem hangzik olyan jól, mint mondjuk a Mokambo...:mybad:
"I am Tom Boonen, and I am SPECIALIZED..."
Írta 2008. február 07. - 18:56
Ez a kecske nem rossz ötlet, nekem tetszik...jó, ha ezzel mindenki egyetért, akkor szólok a srácnak!
Hosszú ujjú mezzel kapcsolatban az a javaslatom, hogy majd jövõre, csak a költségkímélés miatt, hiszen rövidesen itt a tavasz, a Tihany-kupán palikarral, vagy aláöltözettel már simán lehet tekeregni...
A színeket megbeszélni (mármint a mezét), asszem ráérünk a grafika után...
Gbalazs, láttam Imrinél a 905-öst (amit ha jól sejtek, Fiának rakattál össze), mutatós kis gép!
Hosszú ujjú mezzel kapcsolatban az a javaslatom, hogy majd jövõre, csak a költségkímélés miatt, hiszen rövidesen itt a tavasz, a Tihany-kupán palikarral, vagy aláöltözettel már simán lehet tekeregni...
A színeket megbeszélni (mármint a mezét), asszem ráérünk a grafika után...
Gbalazs, láttam Imrinél a 905-öst (amit ha jól sejtek, Fiának rakattál össze), mutatós kis gép!
Írta 2008. február 07. - 17:45
Írta 2008. február 07. - 15:27
Esetleg egy kecske (olyan, mint a címeren) a versenykerón? De inkább grafika jellegel.
MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:
Írta 2008. február 07. - 14:20
Oké...írok Neki egy e-mailt, holnap felhívom, de azért kellene Neki néhány paraméter, hogy mi mentén induljon el...
Írta 2008. február 07. - 14:02
Hû! Próbáljuk meg, hátha... Legalábbis részemrõl. Még így is 10 ember esetén kb 20 000-bõl megvagyunk. Késõbb meg csak olcsóbb lesz, mert akkorra már nem kell tervezgetni külön...
Írta 2008. február 07. - 13:37
Kákonyi Áron is bejelentkezett, tehát Neki is kellene egy mez...
A Nemzeti Sport grafikusával jóban vagyok, szerintem minimál pénzért elintézné, mondjuk egy húszas legfeljebb, de az is lehet, hogy szerelembõl...
A Nemzeti Sport grafikusával jóban vagyok, szerintem minimál pénzért elintézné, mondjuk egy húszas legfeljebb, de az is lehet, hogy szerelembõl...
Írta 2008. február 07. - 12:28
Az király, mert akkor úgy tûnik, hogy a tíz db. hamar összejön. Idáig ugye versenyeken a Kecskeméti Elsõ Sor nevet használtuk - kivéve, amikor Kecskeméti Mozgáskorlátozott :mad: - De ha valakinek van valami jó neve, elõ vele!
Imby! A logo terveztetés gondolom pénzbe kerül. Esetleg megkérdezhetnéd mennyibe...
Imby! A logo terveztetés gondolom pénzbe kerül. Esetleg megkérdezhetnéd mennyibe...
Írta 2008. február 07. - 12:12
Természetesen engem is érdekel, a költsége is vállalható, tehát részemrõl oké.
Lenne csapatnév (vagy esetleg az már van)? Vagy csak Logó kellene? Terveztessünk (terveztessek), vagy van ötlet?
Lenne csapatnév (vagy esetleg az már van)? Vagy csak Logó kellene? Terveztessünk (terveztessek), vagy van ötlet?
Írta 2008. február 07. - 11:38
Írta 2008. február 07. - 10:20
Látom mindenki kint teker...
Mez ügyben lépjünk valamit? Kit érdekel egyáltalán? Meg kéne egy jó kis logó rá... Ötleteket várok.
Mez ügyben lépjünk valamit? Kit érdekel egyáltalán? Meg kéne egy jó kis logó rá... Ötleteket várok.
Írta 2008. február 06. - 13:34
Mindegy, Zoli volt már kint az olaszoknál, biztosan átgondolta a dolgot. Legalább addig is teker.
Írta 2008. február 06. - 13:09
sajnáltatja a fene ,Afene!
Pont aki a legjobban sajnáltatja magát, az megy elõször hegynek! :wtf:
Írta 2008. február 06. - 11:49
Csomor Zoli ügye még nem dõlt el véglegesen...
Olasz csapatnak kell a magyar licensz, ehhez igazolt magyar versenyzõ.
Megkövetelik, hogy Zoli költözzön ki, eddzen velük, közben kedvencünk beszerelmesedett( )... Rájadásul u.a az olasz edzõ akivel már volt dolga...
Még nem egyértelmû, de ami örvendetes, hogy Zoli EDZZ!!!!!
Olasz csapatnak kell a magyar licensz, ehhez igazolt magyar versenyzõ.
Megkövetelik, hogy Zoli költözzön ki, eddzen velük, közben kedvencünk beszerelmesedett( )... Rájadásul u.a az olasz edzõ akivel már volt dolga...
Még nem egyértelmû, de ami örvendetes, hogy Zoli EDZZ!!!!!
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. február 06. - 11:04
Afene!
Írta 2008. február 06. - 10:19
haha én is dombozok ! csüt-péntek Galyán vagyok oktatáson , számításaim szerint p. reggel akár 2órát is tekerhetek!
Írta 2008. február 06. - 09:57
a hír nem kacsa ! az uci honlapján is feltünt a csapat!Héjj!
Csomor Zoli újra teker! Egy kontinentális csapatban. Fent van a velo-n.
De akkor ki hordja nekünk a kulacsokat elõre?! :confused:
pedig már reménykedtem kicsit lassabb lesz a tihanyi mezõny eleje )
Írta 2008. február 06. - 09:24
Ökimov dolgozik, csak itthon tud tekerni, Tuba pedig síel, de nem is neki való a hegyezés. Menjetek 3-an, én egyénileg utazom. Valszeg a Tihany-kupán is így lesz.