Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2011. március 10. - 22:20
Írta 2011. március 10. - 19:58
Írta 2011. március 10. - 16:57
Mondjad azt, hogy képzeljék el a vesztes hogy néz ki!!!
Jobbulást!
Nekem az idõfutam sisakom az íróasztalon figyel, görgõzés közben nézni szoktam....
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2011. március 10. - 12:38
Ejj! Jobbulást!Lett egy ~5 centis vágás a fejemen, amit a kórházban megstoppoltak. A sapkámból csavarni lehetett a vért.
Most van egy szép kötés, meg némi fájdalom.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. március 10. - 00:06
Azt még nem tudni hogy milyen mezben, merthogy a csapatmezek még nem készültek el
Kedden pedig szerintem csatlakozok Kerekegyházán, ha nem dolgozok.
Írta 2011. március 09. - 22:09
Írta 2011. március 09. - 21:33
Gyógyulj gyorsan!
A túrára meg gyertek minél többen. Akkor véglegesítsük a dolgot: 11-kor a Ceglédi útnál. Van ott egy kis füves rész, parkszerûség mellette, kiváló gyülekezõhely. Duzmi, az egyik fõszervezõ úgyis olvassa a fórumot, tehát nem fognak elkerülni minket:) És nagyjából 1 óra kell nekik beérni Kecskemétre.
Tavaly meg? Hó volt, mínuszos zimankó, ittmaradt tél...szóval csak a legelszántabbak dugták ki a kereküket, és persze igyekeztek is minél gyorsabban végigtolni. Idén jobbak a kilátásaink idõjárásügyileg, úgy néz ki...
Írta 2011. március 09. - 20:57
Részemrõl mindenre nyitott vagyok, bár az elkövetkezõ napok teljesítményét kissé meghatározza, hogy munkából hazafelé fejjel levettem egy villanyoszlopot. Terrrrrmészetesen sisak nélkül. Lett egy ~5 centis vágás a fejemen, amit a kórházban megstoppoltak. A sapkámból csavarni lehetett a vért.
Most van egy szép kötés, meg némi fájdalom.
Egyébként nem mintha sisakom nem lenne otthon, de gondoltam a városban otthon-munkahely viszonylatban nem történhet semmi nagy baj.
Viseljetek sisakot. Mindig!
Üdv;
Dani
Írta 2011. március 09. - 19:25
Nuca
A tempóra nem a száguldás lesz a jellemzõ. Indulás 10:00-kor és tervezett érkezés 17:00-kor. Ez ~11,5 km/h átlagot jelent.
Tavaly úgy hallottam nem így történt a dolog. De szerintem megyek én is, és össztelós montival 2,25ös terpegumikkal nem fogok 30as átlagot menni. Pláne, hogy szinte az elsõ idei tekerésem lesz.
Oerdescu próbaképp indulj Buda maratonon május elsején, az nem nagy táv, és az elsõ kör után ki lehet szállni, ami tavaly 19 km körül volt, ha jól emlékszem, nem tudom idén lesz-e valami változás. Vagy ha javul a hegyekben a sárhelyzet, meg az idõ, szervezhetünk egy Pilisi tekerést is akár, ott tudok jó részeket.
Írta 2011. március 09. - 14:56
Mondjuk 3000HUF a nevezési díj, meg hozzá a benzin. Azért ha többen megyünk, úgy érdekel a dolog.
És lesz egy hétre rá ugye a tahitótfalui idõfutam. Oda is elnézhetnénk, 18 kili, túlélhetõ a táv. 1500 Ft a nevezés, aztán ha lenyomtuk, mehetnénk egy pilisi tekergést.
Írta 2011. március 09. - 12:29
Ki is megyek ma délután. Négy órakor a Tesco körforgalomnál leszek. Valaki? Nem lesz nagy menet, úgy 40 kili körül gurulnék laza tempóban. Kilométeróra nélküli 30-as utazóra gondoltam.
A 15-i tekerés engem is érdekelhet, még nem tudom pontosan, hogy itthon leszek-e (kis Mátrázás lesz, ha minden jól megy). Mindenesetre figyelem a fórumot, aztán megnézem hol ugrok be, ha megyek. De akkor is szerintem egy darabig együttgurulás lenne, aztán mint pár éve lenyomnám a maradék távot egyben.
Írta 2011. március 09. - 09:23
A tempóra nem a száguldás lesz a jellemzõ. Indulás 10:00-kor és tervezett érkezés 17:00-kor. Ez ~11,5 km/h átlagot jelent.
...
...ésmicsodagyönyörûNAPOSidõvan!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2011. március 09. - 08:51
Akkor, ha jól értem az a terv, hogy Kecskeméten csatlakozunk a túrához, majd ugyan azon az útvonalon ahol a túra haladt Kerekrõl visszajövünk, immáron 4-en?
Idõjárásjelentés szerint 4 - 14 C° várható keddre. Remélem igazuk lesz, mert mostanában azért idõnként sikerült mellé-jósolniuk az idõjárást.
Írta 2011. március 09. - 07:38
Már vagyunk négyen:
Nuca
yossarian.cpt
Alex
Me
Írta 2011. március 09. - 02:15
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. március 08. - 23:25
gurigabringa.eoldal.hu - Évadnyitó túra 2011
Országútival, nagymama tempóban, elõtte én mindhárom nap rendes edzést tartok, úgy néz ki, szóval kileszek nagyon
Sziasztok!
Ne aggódjatok, nem lesz nagy hajtás, legalábbis nem szokott. Kifejezetten év eleji összetartás jellegû, minden kocsmánál egy pihenõvel, és bevárva mindenkit. Én a kis csapatommal itt csatlakozok majd a társasághoz, tehát reggel nem megyünk ki Kerekre külön, mert minek...felesleges, ha úgyis erre jönnek. Késõbb még megírom pontosan, hogy mi hol gyülekezünk, de lehet akár 11 óra, és mondjuk beginning of Ceglédi út.
Írta 2011. március 08. - 22:38
Országútival, nagymama tempóban, elõtte én mindhárom nap rendes edzést tartok, úgy néz ki, szóval kileszek nagyon
Írta 2011. március 08. - 22:36
Nem találom a szórólapot, de úgy rémlik olyan 60 km a táv. De lehet, hogy rosszul emlékszem. Hátha valaki ki tud segíteni.
Elõtte hétvégén is akarok tekerni így ezt kicsit pihenõsebbre akartam venni.
A tempót nem tudom. Inkább túra ez, nekem biztosan. Majd kocogunk egymás mögött.
Országútival mész?
Írta 2011. március 08. - 22:28
egyébként erõsen tempó függõ, hogy megyek e, szóval valaki ijesszen meg, hogy mit diktálnak a nagyok
Írta 2011. március 08. - 22:15
nekem az is a hétvége
egyébként jelentkezem, én megyek
Ja, akkor IGEN.
Kecskemétrõl megyek autóval, egyelõre egyedül. Társulhatsz.