Köszi!
Megyek és csatlakozom a csoporthoz.
S Kecskemét-Tiszaug kerékpárút elkészülte is jó pont lenne az önkormányzatnak.
Köszi!
Megyek és csatlakozom a csoporthoz.
S Kecskemét-Tiszaug kerékpárút elkészülte is jó pont lenne az önkormányzatnak.
Üdv!
Kecskeméti outisok, milyen oda-vissza útvonalakat, vagy milyen körtúrákat javasoltok Kecskemétről kiindulva?
Tavasszal indul az outis "karrierem", s szívesen veszek minden jótanácsot, élményt, tippet.
Érdekelne, hogy az adott útvonalon milyen a burkolat minősége, milyen széles/keskeny gumival mentek rajta, mekkora a forgalom, ill. a használható bringaút/országút arány. Jöhet minden személyes tapasztalat is pl.: a környéken sok a kóbor eb, stb...
(Egyébiránt nem outisok véleményét is szívesen fogadom, biztosan abból is lehet okulni.)
Hálás köszönönet!
Üdv!
Szia!
Sajnos sok a rossz minőségű út erre felé(is).
A legjellemzőbb útvonalak a Kecskemét-Méntelek-Ladánybene-Tatárszentgyörgy-Örkény és vissza.
Kecskemét-Ágasegyháza-Izsák-Páhi és vissza.
Kecskemét-Hetényegyháza-Kerekegyháza-5212út-5211út-Ladánybenei út-Kecskemét.
Kecskemét-Nagykőrös-Törtel-Kőröstetétlen-Kocsér és vissza.
Itt csoportosulnak a környékbeli bringások:
https://www.facebook...07961015952568/
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Üdv!
Kecskeméti outisok, milyen oda-vissza útvonalakat, vagy milyen körtúrákat javasoltok Kecskemétről kiindulva?
Tavasszal indul az outis "karrierem", s szívesen veszek minden jótanácsot, élményt, tippet.
Érdekelne, hogy az adott útvonalon milyen a burkolat minősége, milyen széles/keskeny gumival mentek rajta, mekkora a forgalom, ill. a használható bringaút/országút arány. Jöhet minden személyes tapasztalat is pl.: a környéken sok a kóbor eb, stb...
(Egyébiránt nem outisok véleményét is szívesen fogadom, biztosan abból is lehet okulni.)
Hálás köszönönet!
Üdv!
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy szeretnék kijutni egy külföldi, fundango által szponzorált biciklis táborba, ami jövõ héten lesz. sajnos nincs rá keret, de 1 valaki, akinek a fényképét a legtöbben like-olják facebookon, az ingyen mehet.
Nos arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha lehet és belefér az idõtökbe, akkor kattintsatok az alábbi linkre és nyomjatok egy LIKE-ot a fényképre. Jelenleg én vezetek, de sajnos hosszú még a verseny és nagyon szeretnék kijutni bringázni. Sajnos nekem a biciklis szezon csak augusztusban kezdõdhetett el egy korai vállsérülés miatt és most szeretném minél hosszabbra nyújtani. Eddig is rengeteg biciklistõl kaptam segítséget ebben, most tõletek is szeretnék kicsit. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
Fundango Get Rollin' fényképei | Facebook
Ezt kéne likeolni. fontos lenne, hogy ha esetleg megosztod a faladon (külön köszönet), akkor írd ki, hogy ne alinket, hanem a képet LIKE:) nagyon nagyon köszönöm!!!!
Tavasszal tekerhetnék egy közöset a frissen összeépített gépekkel.
Használd egészséggel, remélem jövõre sokat látlak majd vele az utakon!
Addig én összeraktam egy egysebis vékonykerekes gépet, nem bírtam itthon nézni, hogy milyen szépen süt a nap, és minden doki tiltása ellenére mentem egy lazát Tavaszra pedig remélem sikerül összerakni a Bianchit.
Hát ez a váz-téma gyorsan megoldódott. Tegnap kipróbáltam, ma pedig nyélbe is ütöttük az üzletet Suhanc-cal.
Már nálam is van a váz, de mivel karácsonyi ajándék (lesz), jövõre kerül sor az elsõ kemény megmérettetésekre. Addig marad az izgalom, meg néhány kissebb alkatrész beszerzése és aztán jöhet a nagy nap, amikor a váz és az alkatrészek egy kerékpárban egyesülnek. Már most nagyon várom.
Üdv;
Dani
Papír szerint nekem is az L-es lett volna jó, ugyanilyen magas vagyok én is. Voltam már vele hosszabbakat, de inkább a nyereg zavart, mint a váz. Meglátjuk.
A merida mérettáblázat szerint neki az L-es méret lenne a jó a 183 cm-éhez.
A merida mérettáblázat szerint neki az L-es méret lenne a jó a 183 cm-éhez.
Hello!
Ha az XL-es vázméret jó Neked, akkor eladó a vázam. Írj privátot, ha érdekel. (Merida Road Race 903 2010)
szerk: még egyben van, ki is tudod próbálni, ha gondolod.